Razer julkaisi uudet optisilla kytkimillä varustetut Huntsman V2 -näppäimistöt

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
941


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Razer on tänään julkaissut uudet Huntsman V2 -näppäimistöt niin täysikokoisena kuin myös tenkeyless-versiona. Aiemmin tänä vuonna julkaistusta Huntsman V2 Analog -näppäimistöstä poiketen uutuudet eivät tarjoa analogisia kytkimiä, vaikka valmistajan omat optiset kytkimet uutuuksissa käytössä ovatkin.

Razerin Huntsman V2 -näppäimistöt tukevat HyperPolling-teknologiaa, eli 8000 hertsin polling ratea. Nopean virkistystaajuuden lisäksi näppäimistöt on varustettu valmistajan uusilla toisen sukupolven optisilla kytkimillä, jotka ovat saatavilla niin klikkaavina violetteina kuin myös lineaarisina punaisina malleina. Kytkimiin on lisätty silikoniset vaimentimet, jotta näppäimistöt pysyisivät hiljaisempina, minkä lisäksi kytkinten ja näppäinten vakainten rasvausta on parannettu sulavamman toiminnan aikaansaamiseksi.

Kytkinten lisäksi näppäimistön hiljaisuuteen on panostettu myös rungossa, johon on Razerin mukaan tehty useita erilaisia vaimennusratkaisuja, kuten esimerkiksi laitettu vaahtomuovipehmuste rungon ja näppäinkytkinten väliin. Näppäinhatut Huntsman V2 -näppäimistöissä ovat kaksoisruiskuvalettua PBT-muovia


Perusominaisuuksiltaan täysikokoinen ja TKL-lisänimeä kantava tenkeyless-versio Huntsman V2:sta ovat keskenään monin osin identtisiä, mutta pienemmän koon perässä tenkeyless-malli luopuu numpad-numeronäppäimistön lisäksi myös medianäppäimistä ja oikean yläkulman äänenvoimakkuusrullasta. Razerille ominaiseen tapaan molemmat näppäimistöt tarjoavat myös RGB-taustavalaistuksen.

Razer Huntsman V2:n suositushinta klikkaavilla violeteilla kytkimillä on 199,99 euroa ja lineaarisilla punaisilla kytkimillä 209,99 euroa. Razer Huntsman V2 TKL:n suositushinna puolestaan ovat klikkaavilla kytkimillä 159,99 euroa ja lineaarisilla 169,99 euroa. Näppäimistöt ovat saatavilla välittömästi.

Lähde: Razer (1), (2)

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
16.06.2017
Viestejä
515
Mitä hittoa tarkoittaa kaksoisruiskuvaletut näppäimet.

Ruiskuvalun tunnen.
 
Liittynyt
22.10.2018
Viestejä
4 201
Mitä hittoa tarkoittaa kaksoisruiskuvaletut näppäimet.

Ruiskuvalun tunnen.
Valetaan kahdesta erivärisestä muovista kahdessa osassa. Ensin teksti ja sit muu nappi siihen ympärille. Näin tehtynä merkinnät eivät voi kulua pois.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
147 763
Viestejä
2 808 942
Jäsenet
53 838
Uusin jäsen
Tapsa6

Hinta.fi

Ylös Bottom