Razer esitteli rullautuvalla näytöllä varustettua pelituolikonseptia sekä RGB-valaistun kasvomaskin

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 269
Razer on esitellyt CES 2021 -virtuaalijulkaisujensa yhteydessä futuristisen pelituolikonseptin sekä RGB-valaistun kasvomaskin.



Project Brooklyn -pelituolikonsepti on Razerin näkemys lähitulevaisuuden pelituolista. Project Brooklyn tarjoaa ergonomisen hiilikuiturakenteisen tuolin, ohjainlaitetason, värinä- ja valaistusefektit sekä selkänojan taakse piiloon rullautuvan kaarevan 60-tuumaisen OLED-näytön. Razerin mukaan se tutkii tuolin toteuttamismahdollisuuksia ja kuluttajien kiinnostusta, mutta toistaiseksi sen kaupallinentoteuttaminen ei ole vielä teknisesti mahdollista.



Maskin etuosa on läpinäkyvä, jotta sen käyttäjän kasvonilmeet ja suun liikkeet ovat muiden nähtävissä. Maski on varustettu irrotettavilla N95-luokan suodattimilla, äänenvahvistustekniikalla sekä RGB-valaistuksella. Maskin säilytyskotelo lataa maskin sekä desinfioi sen UV-valolla. Project Hazel on vielä konsepti, mutta yritys aikoo tuoda sen markkinoille mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana.

Lähteet:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
Onko jokin noista Razerin Project X tuotteista tullut joskus markkinoillekin? Eikö nämä ole enemmänkin konsepteja / huumoripläjäyksiä joita tekevät CES:ää varten?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 837
RGB-ledit maskissa, tärkein ominaisuus. :srofl:
Oli siinä toki ihan oikeitakin ominaisuuksia, mutta näkisin mieluummin elämää ilman maskeja naamalla. Sekä tuommoinen yli suunniteltu tuote maksaa tämän firman logolla vähän helvetisti enemmän kuin mitä nykyään saa kaupasta, myös niitä joihin voi filtterin itse vaihtaa.

Tuoli oli sinänsä jännä konsepti ja sopivasti scifiä, menee vaan tuon näytön kehittämiseen vielä muutama vuosi(kymmen). :geek: Mutta semmoista se on konseptien kanssa, lopulliset tuotteet jää nähtäväksi.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 424
Viestejä
4 161 110
Jäsenet
70 408
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom