Raportoi jos sivusto/foorumi hidastelee

living_death

★ Still alive ™
Tukijäsen
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 161
Viestin lähetyksessä meni arviolta reilut ½ minuuttia ja sivu ei päivittynyt automaattisesti siihen tilaan, että näki oman lähetetyn viestin viimeisimpänä.

Otin viestin talteen notepadiin siltä varalta, että viestin lähetys epäonnistuu ja CTRL + F5 painamisen jälkeen näki kuitenkin, että viesti oli tullut perille.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 347
Jumittelee nyt pahasti postaillessa, ja haku antoi 524 Cloudfaren erroria kun pari kertaa yritin.
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 343
Jumittelee nyt pahasti postaillessa, ja haku antoi 524 Cloudfaren erroria kun pari kertaa yritin.
Jeps, suunnilleen viimeisen tunnin ajan on jumitellut aika huolella viestejä postatessa ja editoitaessa. Lähetä-painikkeen jälkeen viesti on tallentunut, mutta yläkulman animaatio jää pyörimään loputtomiin ja näyttää siltä ettei viesti ole lähtenyt. Sitten kun päivittää sivun, niin se onkin ok.

Virheilmoituksia ei ole täällä näkynyt.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 218
Kännykällä (Android + Firefox) näkyy forumi antavan error 522 "Connection timed out".
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
566
Kännykällä wifin ja telian liittymän kautta tämä
Screenshot_20220817-093820.jpg
Elisan mobiiliverkon kautta toimii.

Muoks. Myös puuceellä sama error kotiverkossa telian liittymällä.
 

RageDaddy

Team R&T
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
762
Tää paska on kakonu ja rykiny jo päivätolkulla. 522 uusin. 503 kävikin jo tutuksi. Jotain IP-listaa kai joku helevetin tampio tekoäly (KRP) tekee ja rajaa joitain isompia ip-avaruuksia välillä blacklistille ja randomisti taas takaisin valkolistalle jonkun syyn x johdosta.

Oli mikä oli mutta täys paska on.
 

Lyd

Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
111
Toimii puhelimella hienosti, mutta työkoneella tulee 522 Amsterdamin ja bbs.io-tech.fi välillä.
 

user9999

Platinum-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 578
Koneella toimii, mutta puhelimella tulee error 522. Molemmissa sama DNA netti.
 

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 516
Minulla ei toimi kännyllä eikä PC:llä, molemmissa eri palveluntarjoajat, ellen käytä VPN:ää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
272
Työpaikan Wifissä ei toimi, kännykällä toimii.
Huh, luulin jo, että io-tech blokattu työpaikan verkosta :swhew:
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
653
Aika outo ongelma. Duunin 5G:llä pääsen tänne mutta en puhelimen 5G:n enkä kaapelinetin kautta. Ja kaikki on DNA:n liittymiä
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 386
Sivustolle pääsee vain VPNn kautta, muuten jumii. F-Solutions ilmoittaa että:

SmartSelect_20220817-113554_Edge.jpg


Nothing to see here, move along..

edit: Täällähän on tosiaan Cloudflaren paske dossaajan takia käytössä, josko se jumii sitten.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 719
Telian mobiililla oli koko paska poikki n.klo 07.00-11.50. Ei toiminu pöytäkoneella ei kännykällä. Pöytiksessä Firefox kännyssä Opera. Molemmissa Telia.
 
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
1 862
Aamulla ilmennyt vika korjattu ja pitäisi toimia taas normaalistim
Vähän väliä hidastelua silti ja ongelmaa korjataan ongelmasta toiseen. Hosti vaihtoon? Alkaa tympimään tuo että viestien lähetys mm. jumii ja ei tiedä onko viesti lähtenyt vai ei.
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 164
Mobiililla (DNA) ei pääsyt koko aamuna sivustolle. Joskus klo 7 yritin ensimmäisen kerran. Koneella en kokeillut.
 
Viimeksi muokattu:

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 078
Päälle tunnin oli poissa päältä (10:25 - 11:40 tuli vaan 522 herjaa). Elisan 100mb netti käytössä ja muut sivustot toimivat OK.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 040
Kuinka monta prosenttia mahtoi nousta työteho kun tekkkiin ei päässyt aamupäivällä?
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 465
Joo, oli koko yön tuo 522 ongelma itsellä, tuolta status f solutions sivuilla näkyi että kyllä siellä jotain epämääräistä liikennettä oli ja tukkeutti ilmeisesti koko serverin, vissii jollaki toimi mutta itsellä ei toiminut (DNA + Elisa mobiiliverkot)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 495
Aa, että se oli aamulla ihan tekninen vika.
Luulin, että taas joku peppukipee jonne purkaa pahaa oloaan.
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
1 698
Aukeaa hitaasti,joku siellä takkuaa.
Nyt toimii jollakin tavoin.
Viestit eivät välillä lähde.
 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 388
Takkuilee edelleen PC:llä, Android ok.
Molemmissa uusin Firefox, tosin tekee samaa PC:llä myös Chromella.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 797
Foorumi toimii hitaasti. Toiminut hitaasti jo viikkokausia.
Eipä kyllä ole ollut mitään ongelmia viime päivinä muuten kuin jotkin satunnaiset hidastukset harvoin. Nytkin toiminut hyvin ja viestit menee läpi samantein jne...

Eihän vaan ole käytössä VPN esimerkiksi?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
299
Ei ole VPN:ää päällä. Esim. tuo oikean yläreunan ilmoitukset -kello, se jää vaan lataamaan niitä ilmoituksia. Toiseen välilehteen jos ottaa sillä hetkellä iltiksen tai hesarin, niin latautuu sekunnissa kaikki. Foorumi vaan jää latailemaan... Selkeästi tämä foorumi vaan tahmoo. Liekö sitten tuo läheinen DNA -linkkimasto ja foorumin hostin välinen yhteys, eli vika ilmenee ns. vain minulla / tällä seudulla. Iltikset ja muut sitten eri hostilla, niin ne toimii. En tiiä. :/
 

Heikki_H

DevOps
Tukijäsen
Liittynyt
26.02.2020
Viestejä
607
Ei ole VPN:ää päällä. Esim. tuo oikean yläreunan ilmoitukset -kello, se jää vaan lataamaan niitä ilmoituksia. Toiseen välilehteen jos ottaa sillä hetkellä iltiksen tai hesarin, niin latautuu sekunnissa kaikki. Foorumi vaan jää latailemaan... Selkeästi tämä foorumi vaan tahmoo. Liekö sitten tuo läheinen DNA -linkkimasto ja foorumin hostin välinen yhteys, eli vika ilmenee ns. vain minulla / tällä seudulla. Iltikset ja muut sitten eri hostilla, niin ne toimii. En tiiä. :/
Tuo sama ilmoituskellon latailu täälläkin ongelmana. DNA:n bitti, kaapelilla tosin. Saattaapi olla siis denallakin jotain meneillään.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 797
Ei ole VPN:ää päällä. Esim. tuo oikean yläreunan ilmoitukset -kello, se jää vaan lataamaan niitä ilmoituksia. Toiseen välilehteen jos ottaa sillä hetkellä iltiksen tai hesarin, niin latautuu sekunnissa kaikki. Foorumi vaan jää latailemaan... Selkeästi tämä foorumi vaan tahmoo. Liekö sitten tuo läheinen DNA -linkkimasto ja foorumin hostin välinen yhteys, eli vika ilmenee ns. vain minulla / tällä seudulla. Iltikset ja muut sitten eri hostilla, niin ne toimii. En tiiä. :/
Onko default operaattorin DNS käytössä? Kokeile jotain muuta, josko vaikuttaisi...
 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 388
600M DNA:n valokuitu täällä ja tahmaa tää TechBBS pirusti, satunnaisesti toimii ok.
Mikään muu sivusto tai foorumi ei takkua, niin vaikea uskoa operaattorin ongelmiin.
Samaa tahmaamista duunikoneella.
Oisko tätä nyt joku 1-2 vko:a kestänyt.
 

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 342
Itellä 600mb dna (1.1.1.1 dns) kans eikä ongelmia ole nyt lähiaikoina ollut, viimeksi ongelmia oli kun tääl oli se useamman viestin tulva ongelmista. DNA 4g mobiili pelaa myös ok.

Lieneekö tuo 1.1.1.1 toimisi parhaiten nyt sivuston kanssa kun on floudflaren dns ja sivusto tällä hetkellä pelaa vissiin floudflaren kautta. Pelkkää arvailua toki tämä.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 797
Tosiaan kannattaa kokeilla vaihtaa DNS palvelimia (itsellä on Quad9 käytössä), etenkin jos käyttää operaattorin omia (jos DNAlla ny sattuu olemaan sen kanssa ongelmia), esimerkiksi:


monet käyttää jopa
 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 388
Kiitos vinkeistä, pistin nyt nuo 1.1.1.1 ohjeen takana olevat DNS:t.
Josko auttaisi.
edit: ei näemmä silti tahdo lähteä viesti :cautious:
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
1 698
Vähän aikaa oli tahmeeta,ei auennut mikään sivu.
Nyt taas toimii jollakin tavoin.
Viestit ei lähde mihinkään.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 797
Vähän aikaa oli tahmeeta,ei auennut mikään sivu.
Nyt taas toimii jollakin tavoin.
Viestit ei lähde mihinkään.
Kannattaisi se operaattori aina ilmoittaa, jos sieltä löytyisi yhteinen tekijä, nimittäin minulla ei ole ollut mitään ongelmia tänään, toimii oikein sujuvasti ja viestit lähtee samantein.
Operaattorina siis Telia edelleen ja Quad9 DNS käytössä.
 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 388
Quad9 myös kokeiltu ja t-ö-k-k-i-i edelleen.
No, mutta näillä mennään...muutamaa keskustelua seuraan ja pääsee niihin kun jaksaa tarpeeksi kauan yrittää.
Tosiaan mikään muu käyttämäni sivusto ei tahmaa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
179 314
Viestejä
3 301 073
Jäsenet
59 270
Uusin jäsen
tokemon

Hinta.fi

Ylös Bottom