Putinstan, tuo itänaapurissamme oleva kehitysmaa

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Los Putlos, 17.10.2016.

 1. Terevis

  Terevis

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Vähän ihmetyttää koko soppa miks helvetisti ryssät käyttäisi hermomyrkkyä vakoojan tappamiseen? Olisit samantien voinneet ilmoittautua tekijäksi.
   
  tomaattikauppias tykkää tästä.
 2. SloBo

  SloBo

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Todennäköisesti osa kupletin juonta.
   
 3. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Putinin yleisö on Venäjällä ja ehkä tää onnistutaan myymään sille yleisölle Mahtavan Isänmaan Etujen mukaisena (ja äärimmäisen fasistisena) tapahtumasarjana siellä vielä.

  Ei siihen tarvi kun minuutin pätkä vakooja- ja militaarivideoo jota säestää etäisesti kansallislaulua myötäilevä sinfoninen heavymetaldubstep -musaraita. Matala miesääni kertoo pettureista ja heidän kohtaloistaan maan historian aikana.

  Boom, se on siinä.
   
 4. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  2 948
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Niinkuin tuo ryssän uutinenkin asiasta antaa ymmärtää, niin tämä oli osaltaan varoitus omille, ettei missään ole turvassa Putinilta.
   
  Typhoon tykkää tästä.
 5. nikidaa

  nikidaa

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Theresa May ei sulje pois sitä mahdollisuutta että Russia Today TV-kanavan lähetyslisenssi kumotaan Venäjän toimien takia.
   
 6. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Tuon kanavan toiminta olisi pitänyt kieltää lännessä jo aikoja sitten muutenkin. Länsimaisiin arvoihin ei kuulu sananvapauden rajoittaminen, mutta kun kyseessä on maailman pahimman rikollisen omistama TV-kanava, niin ehkä voitaisiin tehdä poikkeus oikein hyvällä omallatunnolla.
   
  Typhoon tykkää tästä.
 7. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Putinin luoma asetelma laittaa vastustajat vankilaan, myrkytetyiksi tai ammutuiksi ja tukijat taas saavat paljon hyötyä itselleen. Tuo asetelma pitäisi muuttaa niin että olisi kannattavampaa olla olematta tekemisissä Putinin kanssa. Vaatisi vaan aika ronskeja otteita päihittää mafioso omassa pelissään. Taloudellisista keinoista tulee mieleen Putinin itsensä ja lähipiirin ulkomailla sijaitsevan omaisuuden täydellinen takavarikointi, kun aika paljon ovat korruptio rahaa sijoittaneet ulkomaille.
   
 8. Mazzaroth

  Mazzaroth

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  29.12.2016
  Caspianreport
   
 9. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Theresa Mayn puhe oli näkemisen arvoinen.

  Vaikka tosta.
   
 10. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  209
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Venäjän valtio tekee toistamiseen ellei jopa useampaan kertaan räikeän terrori-iskun Britannian maaperällä ja nyt pohditaan että ehkä voidaan poistaa jokin vitun TV-aseman lisenssi. Tosiasia on että vaikka Venäläiset olisivat kuinka mulkkuja tahansa, heillä on voimaa ja he eivät kunnioita luusereita.

  Sillä välin kun Euroopassa mietitään päät kuumina kuinka monta sukupuolta keksitään lisää joka päivä, mistä kahvilasta saa parhaat vegaanihärkäpapusopat ja kuka on pahoittanut mielensä tänään, Venäjä voi aivan rauhassa aloitella sotia, ampua matkustajakoneita alas, tehdä muutaman terrori-iskun hermomyrkyillä, tuhota Euroopan yhteinäisyyttä, manipuloida USA:n presidentinvaaleja, levittää enemmän valeita ja disinformaatiota kuin kaikki jenkkien mediat ja Trump yhteensä toistensa mielestä ja mitä lienee ilman mitään todellista vastuuta.
   
  atobee, Kapteeni Ankan urotyöt, Pahviukko ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Primusol

  Primusol

  Viestejä:
  252
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Nythän tässä pelataan ryssien pussiin jos kielletään jotain TV kanavia yms. Pitäisi taas karkottaa venäläisiä ja sulkea pankkitilejä niin voisi vähän Moskovassa harmittaa. Ryssä on ryssä sanoi pappavainaakin.
   
  nikidaa tykkää tästä.
 12. nikidaa

  nikidaa

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Pahoin pelkään että noin lopulta käy...

  Näkökulma: Laukaiseeko uusin vakoojaepisodi Naton 5. artiklan?
   
 13. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Englanninkielisen RT:n toimintaedellytykset pitäisi tehdä hankaliksi ylipäätään, ei se nyt keskimäärin kyllä ryssien pussiin pelaamista ole.

  Jos englanninkielinen RT supistaa toimintaansa tai lakkautetaan kun ei ole yleisöä, niin se näkyy sitten myös Netissä esimerkiksi Liveleakissa näkyvässä ryssäpropagandan määrässä myös.
   
 14. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  75
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ainakin omasta mielestä aika heikko todiste tuo myrkky siitä että tuo olisi Venejän tekemä murha (vaikka todennäköisesti onkin), koska tuokin myrkky on kehitetty Venäjällä jo 70-80 luvulla niin ihan aivan 100% varmasti kaikilla suurvalloilla on tiedossa miten tuota tavaraa valmistetaan.
   
 15. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Näissä pätee se sama mikä murhissa yleensäkin, että lähes aina tekijä on se, johon ilmiselvät todisteet ensimmäisenä viittaa, ja hyvin harvoin se on joku ulkopuolinen, vaikka kaikki onkin teoriassa mahdollista kuten on teoriassa mahdollista sekin, että tekijä oli ulkoavaruuden humanoidi.

  Litvinenko ehti jopa itse nimetä murhaajansa ennen kuolemaansa...

  Suomessa esimerkiksi Auerin ja Bodominjärven murhat on esimerkkejä siitä, että käydään etsimään tekijää liian kaukaa ja sitten sitä ei koskaan löydy. Molemmissa tutkinta tunaroitiin heti kättelyssä, kun ajateltiin, että murhaaja on varmaan joku ulkopuolinen.
   
  laurentius tykkää tästä.
 16. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 029
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyseessä on joko lavastus tai Putinin ankara pyllistys länsimaailmalle. Kumpi se lopulta on, tuskin selviää lähivuosina edes tämän palstan turvaluokituksilla.

  Jos jälkimmäinen, toivottavasti aletaan heräilemään pikkkuhiljaa.

  Tsäänssit on muuten melko suuret siihen, että Putinin seuraaja sitten joskus on vielä flipahtaneempi tapaus...
   
 17. JormaMela

  JormaMela

  Viestejä:
  283
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Uskoisin tuon olevan täysin tarkoituksenmukaista. Käyttämällä kys. hermomyrkkyä kenellekään ei jää tekijä epäselväksi, mutta ei myöskään saada ketään tuomiolle. Tämä toimii hyvänä varoituksena niille, jotka juuri nyt pohtivat noita vakoiluleikkejä.
   
 18. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Riippuu, miten "flipahtaneisuus" määritellään, mutta mun on hirveän vaikea kuvitella, että Venäjän seuraava presidentti voisi mitenkään olla juonikkaampi patologinen valehtelija-psykopaatti kuin Putin, ja että sillä olisi yhtä paljon tai enemmän myös käytännön valtaa kuin Putinilla ja taloudellista vipuvartta... Pitää nyt ensinnäkin muistaa, että Putin saattaa olla maailman rikkain mies. Eihän ne rahat sen seuraajalle periydy, vaan ne on sitten useiden KGB-jermujen ja muiden bisneskamujen hallussa.

  Enemmänkin näkisin, että Putinin seuraaja on nöyrä poika, joka juurikin nöyristelee em. jermujen edessä. Vähän kuin Medvedev. Mutta tuskin nimenomaisesti juuri hän.

  Ajan kanssa seuraaja voisi kasvaa yhä isompaan rooliin kuin Putin itse konsanaan, mutta se on vuosikausien projekti sitten. Voi myös olla, ettei Venäjän rahamiehet enää halua, että sellaista tapahtuu.

  Ja jos se tyyppi olisi aidosti joku sotahullu mielipuoli, niin tuskinpa nämä em. jermut sellaista jaksaisivat katsella, vaan hankkiutuisivat tyypistä eroon. Putinista eivät enää pääse eroon vaikka haluaisivat, koska Putinin valta on kasvanut liian suureksi.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
 19. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  1 511
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eiköhän olisi ollut helpompiakin tapoja tappaa noi kuin joku hermomyrkky.Venäjä taisi olla aika sekaisin nl:n hajottua ja sieltä on kadonnut/myyty yms vaikka mitä eli ei välttämättä ole venäläisten tekosia.Ei putin ole ainoa tyyppi venäjällä joka pystyisi tollaista tekemään ja toihan vain antaa sellaisen kuvan ettei putinilla ole kokonaan maa hallussaan vaikka haluaa antaa sellaisen kuvan?.

  /offtopic
  Tollaisella hermomyrkkyllä tappaminenhan onnistuu _yhdeltä_ tyypiltä.
   
 20. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  1 511
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos noi haluaisi näyttää niin ne järjestäisi kasan "onnettomuuksia" ja pistäisi lehdet tekemään juttuja niistä "onnettomuuksista" jotka on kohdannut entisiä vakoojia ja niiden perheenjäseniä?.Eli näyttäisi tyyliin olitpa missä tahansa päin maapalloa niin me löydetään teidät ja tapetaan teidät ja teidän sukunne ei enää jatku tms.:D:kahvi:
   
 21. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Toi sun juttusi kuulostaa juuri samalta Kremlin oppikirjan mukaiselta propagandapaskalta, minkä ne tänään tiistaina todennäköisesti antavat briteille selityksenä.

  "Mutku onhan joku voinu niiq varastaa harvinaisen hermomyrkyn ja niiq tappaa isänmaanpetturin ihan huviksee, niiq. Koska sellaista tapahtuu joka päivä, ja niin tapahtui nytkin! Uskokaa Vladolf Putleria kun se niin sanoo, se mies ei koskaan valehtele mistään! Eikä ole koskaan tappanut ketään, etenkään pettureita ja vihamiehiään!"

  Sitä paitsi Venäjän televisiossa toi rikos on käytännössä jo tunnustettu.

  Voisiko vittu Venäjä oikeasti enää yhtään selvemmin jättää käyntikorttiaan, kuin käyttämällä harvinaista Neuvostoliiton aikaista hermomyrkkyä?? Mikä sulle riittää vittu, pitäisikö Putinin pitää lehdistötilaisuus, jossa henkilökohtaisesti tunnustaa, että kyllä me oltiin syyllisiä?

  Sitä paitsi ne jätti ton käyntikortin todennäköisesti täysin tietoisesti ja tarkoituksella, oikein haluavat maailman ja tulevien pettureiden tietävän, että täältä pesee ja linkoaa.

  Ei kukaan voi olla noin suomettunut ja naivi kuin sinä, tai sitten olet trolli.

  Ja siinäkin 0,0001 prosentin zäänssissä että kyseessä olisi tosiaan jokin yksittäinen murhamies, niin sitten se on Venäjän tehtävä selvittää, että miksi tämä on myrkkyä saanut, mikä on motiivi ja rangaista kaikkia asianosaisia tai oikeastaan luovuttaa ne Britanniaan. NOT GONNA HAPPEN! Naakatkin nauraa koko ajatukselle vittu...

  Venäjä on kiistatta syyllinen aivan joka tapauksessa, vaikkei Putin nyt tällä kertaa olisikaan henkilökohtaista tappokäskyä antanut, niin ei sillä ole mitään väliäkään. Ja koska tämä ei ole mikään oikeudenkäynti, niin ei brittien tarvitse edes julkisesti todistaa mitään. Liittolaisilleen voivat kertoa tarvittavat tiedot, jos tähän vedetään Nato-maita mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
  laurentius ja Jurppii tykkäävät tästä.
 22. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Kohtuullinen vastaus Briteiltä olisi salamurhata syvällä Venäjäjällä kourallinen Putinin lähipiiristä, esim yrittäjätuttujaan. Kapasiteettia käsittääkseni pitäisi olla. Koordinoitu 24h operaatio, putinilta jalat poikki.

  Tai Putinin kampanjaorganisaation avainhenkilöt, siinäkin olis Putinille kiva annos perivenäläistä clusterfuckia.
   
 23. Mazzaroth

  Mazzaroth

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  29.12.2016
  Varmaan nämä Venäjän ylläpitämät ulkoiset uhat ja vastakkainasettelu tukee nykyistä hallintoa ja maan yhtenäisyyttä. Nythän siellä on valtion rahastoa käytetty budjettivajeen korjaamiseen, mutta tämäkin alkaa kuivua juuri sopivasti vaalien jälkeen. Öljyn hintaankaan ei nousupainetta pahemmin ole tulossa kun USA nostaa rajoitteita uusien esiintymien käyttöönotossa. Ehkä Putin tosiaan haluaa lisätä vastakkainasettelua jotta kansan huomio saadaan ulkoiseen viholliseen ja omaa kansaa voi hallita kovemmin ottein talouden heikentyessä.
   
 24. Herra Joku

  Herra Joku

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2017
  Käykääs joskus lukemassa RT:n youtube-kommentteja, helvetin syöpäistä menoa.
   
 25. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Vähän samaa se on monissa muissakin Venäjä-aiheisissa YouTube-videoissa, ja Liveleakissa sama juttu...
   
 26. nikidaa

  nikidaa

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Venäjän vastaus: Meillä ei ole mitään tekemistä myrkytyksen kanssa. Haluamme myös pääsyn tutkintamateriaaliaan, jotta asiantuntijamme voivat analysoida myrkyn.

  Ihan perussettiä ryssälästä. Kielletään kaikki ja halutaan pääsy tutkintamateriaaliin, jotta sitä voidaan käyttää omiin propaganda tarkoituksiin.
   
 27. FireFly Renaissance

  FireFly Renaissance

  Viestejä:
  1 406
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Siinä on vaan se ongelma, että venäläisten eristäminen varmistaa, että Putin saa aivopestä sitä porukkaansa entistä vapaammin kun on entistä vähemmän kontaktia sen oman utopian ulkopuolelle. Neuvostoliitossakin elettiin työmiehen unelmaa aika pitkään.

  Oikeastaan paras tapa olisi varmasti alkaa harrastamaan samaa propagandapeliä Venäjän kansalaisia kohtaan, mitä Putin harrastaa länteen. Internettiin BBC:n voimin venäjänkielisiä vaihtoehtosivustoja jne.
   
 28. FireFly Renaissance

  FireFly Renaissance

  Viestejä:
  1 406
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  No, jos ajatellaan, että kyseessä oli joku muu kuin Venäjän operaatio, niin minkä ihmeen takia kukaan rikollinen tmv. lähtisi läträämään jonkun älyttömän vaarallisen hermomyrkyn kanssa? Kuten sanoit, helpompiakin tapoja on. Ainoa syy käyttää tuollaista ainetta on, että nimenomaisesti halutaan käyttää kyseistä ainetta.
   
 29. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 029
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eikös se ollut niin, että venäläisten ulkomaillakin asuva massa haluaa katsoa putinmedian uutisia, koska vain niissä kerrotaan "totuus". Ulkomaalaisiin uutisiin ei luoteta.

  Hauska tai surullinen paradoksi.

  Edit: Toisinajattelijoiden vähemmistö löytää jo nyt muita lähteitä halutessaan. Putinin suunnitelmissa oli venäläisten oma netti, mutta aivopesun vuoksi sitä ei ehkä edes tarvita.
   
 30. FireFly Renaissance

  FireFly Renaissance

  Viestejä:
  1 406
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  On, mutta ei se ainakaan paremmaksi muutu, jos se massa ajetaan takaisin äiti-Venäjälle. Ennemmin pitäisi vain kunnolla kampanjoida, niille ulkomailla asuville, että tiedättekös miksi teillä menee aina niin paskasti eikä kukaan pidä teistä.

  Ja venäläiset seuraavat paljon venäjän mediaa, koska eivät muuta ymmärrä.
   
 31. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 029
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En usko tässä enää valistuksen voimaan. Putinin loiste on paisuttanut venäläistä egoa niin ettei se kohta mahdu nahkoihinsa. Sitten aletaan hakemaan revanssia, kunniaa ja lebensraumia samaan malliin kuin natsi-Saksassa.

  Oppi saadaan vaan turpaanotolla ja se tulee sotimisen tai yhteiskunnan romahtamisen seurauksena.
   
 32. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  75
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Itse uskon että kyllähän tuo melko varmasti Venäjän tekemä isku on, mutta jos esim Jenkeillä olisi joku syy tappaa tuo vakooja niin tuo myrkky olisi todella hyvä tapa ohjata lähes kaikki epäily Venäjän suuntaan. Toinen syy voisi olla se että koitetaan saada aikaan syitä lisätä pakotteita yms Venäjälle ja siksi tehdään tuollainen selkeästi tuomittava isku tavalla joka selkeästi viittää Venäjään.
   
 33. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Venäjäjäläisten kielitaito on tosiaan soopaa - miljoonat ei osaa sanaakaan englantia eikä tod.näk. muitakaan kieliä.
   
 34. nikidaa

  nikidaa

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  En yhtään ihmettelisi vaikka Venäjä olisi tämänkin takana

  Guardian: Britanniasta turvapaikan saanut venäläinen löydettiin kuolleena kotoaan

  Glushkov oli oligarkki Boris Berezovskin läheinen ystävä. Berezovski kuoli 2013.

  Berezovski joutui Venäjän presidentin Vladimir Putinin epäsuosioon vuonna 1999 ja pakeni Lontooseen vuotta myöhemmin.

  Glushkov on asunut Lontoossa viime vuosina.


  Guardian: Britanniasta turvapaikan saanut venäläinen löydettiin kuolleena kotoaan
   
 35. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
 36. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Kyllähän venäjänkielinen "vaihtoehtomedia" auttaisi asiaa, mutta tietysti se tavoittaisi vain rajallisen määrän venäläisiä. Olisi kuitenkin syytä tällaista tuottaa. Ihan jo siksikin, että ne venäläiset, jotka aidosti haluavat vaihtoehtoista tietoa, sitä voisivat "helposti" käsiinsä saada.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
 37. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Vaikea nähdä motiivia lännelle lavastaa tuollainen. Länsihän tässä joutuu taas paskan paikan eteen kun pitäisi kovistella Putinia tarpeeksi kovaa, että ei rohkaistu entisestään kokeilemaan rajojaan mutta samalla niin varovaisesti, ettei tilanne eskaloidu.

  Kaikkien järjissään olevien valtiojohtajien toive olisi, että tilanne rauhoittuu, olemassaolevat pakotteetkin voidaan purkaa ja Venäjä palaa sille demokratian tielle, jolta se on nyt pahasti suistunut.
   
 38. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Harvemmin länsimaat ylipäätään salamurhailee ketään ja etenkään jotain näinkin random-tyyppejä. Se nyt on eri asia, että tiputetaan pommi jonkun muslimiterroristipomon niskaan. Tai käydään Osama bin Laden tappamassa paikan päällä. Tosin ei sitä oikein voi "salamurhaksi" sanoa, ei siinä mitään "salaista" ole.

  Ja todellakaan ne ei mitään Neuvostoliiton hermomyrkkyjä näissä käytä.
   
 39. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  209
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En ehdottanut missään vaiheessa venäläisten eristämistä tai oikeastaan mitään muutakaan, mutta asianmukainen voimalla vastaaminen Venäjän tekoihin ns. pitäisi heidät karsinassa. Ainakin paremmin kuin nyt.

  Tämä on hyvä idea, mutta juuri tuon länsimaalaisen munattomuuden takia tällaista tai mitään muuta on turha toivoa.
   
 40. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  No, tappoi USA sentään parisataa ryssää puolivahingossa Syyriassa, joten kyllähän se jo vähän lämmitti mieltä. :)
   
 41. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  2 370
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Jep. Aina voi vähän lipsahtaa kun toinen puoli "ei ole sotimassa" paikassa, jossa on sotimassa. Vihreiden miesten käytön kolikon kääntöpuoli.
   
 42. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  209
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Taisivat olla palkkasotureita ja vaikka poikkeuksia on niin veikkaisin että Syyriassa on sama meininki kuin Ukrainassa että ei sinne välttämättä nuoret venäläiset miehet jonoksi asti ole menossa vaan heidät pistetää muutenkin paskan asepalveluksen jälkeen tuonne pakolliselle komennukselle kuolemaan. Paljon mielummin näkisin kuinka Putin, hänen kaikki rahoissa uivat tukijansa ja muut runkkarit saisivat napin otsaansa. Itseasiassa toivottavasti länsimailla on suunnitelma tälle siltä varalta että hommat lähtevät jossain vaiheessa aivan käsistä.
   
  tomaattikauppias tykkää tästä.
 43. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
 44. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Lähtökohtaisesti ovat fasistidiktaattorille työskenteleviä ammattitappajia. Ukrainaan on varmaan lähetetty vähän vähemmänkin ammattimaisia tappajia vähän vähemmän vapaaehtoisesti.
   
 45. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Itekin mietin tota, että olis komeeta (vaan not gonna happen) kun länkkärit toteis Putinille "että nyt kuule raavilo perkele, loppu leikkimiset sun kanssa. Otamma siut kiinni ja tapamma siihen. Maksamme kaikille paikallisille, jotka auttaa sun kiinniottamisessa, tuntuvan palkkion. Dollareissa ja Euroissa. Bonijaatnä?
   
 46. JormaVeitikka

  JormaVeitikka

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  ^ Tuollaisia valtiojohtajien tappamisia pidetään kai poliittisissa piireissä sodanjulistuksena, joten jos tapetaankin, niin ei kyllä saa jäädä kiinni...
   
 47. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tuollaisia sotilaskäyttöön suunnattuja myrkkyjä kun käyttää vieraan valtion maaperällä tappamistarkoituksessa, niin sitä käsittääkseni kutsutaan sodaksi.
   
 48. nikidaa

  nikidaa

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Venäjä uhkaa lopettaa brittimedioiden toiminnan Venäjällä, mikäli RT-kavavan toimintaan puututaan.  Venäjän ulkoministeriö toteaa myös että "kenenkään ei pitäisi uhkailla ydinasevaltaa".
   
 49. tomaattikauppias

  tomaattikauppias

  Viestejä:
  682
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Venäjä yritti tappaa viidennen ja kuudennen ihmisen kenties joukkotuhoaseella Naton ydinasejäsenmaassa, eli Lavrov on ihan oikeassa - nyt meidän kannattaa edetä varovjasti.
   
  Stanley H. Tweedle tykkää tästä.