Puhelimien suojakotelot

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja jjjjussi, 21.04.2019.

 1. jjjjussi

  jjjjussi pelinjohtaja BANNED

  Viestejä:
  2 109
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otin Samsungiin tuollaisen Led View -coverin. upload_2019-4-21_10-56-44.jpeg

  Se näyttää puhelut, ja voi vastatakin ilman kannen avausta. Näyttää ajan, latauksessa olevan puhelimen prosentit, viestit. Mutta jostain syystä ei reagoi mitenkään WhatsApp-viesteihin. Onko tuohon mitään keinoa saada näyttämään myös niitä?
   
 2. valurauta

  valurauta

  Viestejä:
  1 618
  Rekisteröitynyt:
  29.12.2016
  Suojakoteloista näyttää olevan aika vähän yleistä keskustelua mutta monen näköistä koteloa näyttää olevan myynnissä, niin valmistajan omia kuin muiden tekemiä. Puhelin on vaihtumassa uuteen Samsungiin, ja sille pitäisi varmaan hankkia joku kuori, mutta mikä?

  Vai tarvitseeko sittenkään - onko erillinen kuori ja kelmut ylipäänsä tarpeellisia? Nykyinen puhelin on saanut muutaman kolhun ja vähän naarmuja pintaansa ilman kuorta. Toisaalta "lasinen saippuapala" vaikuttaa herkästi rikkoutuvalta, mutta ilman kuorta se sopii hyvin taskuunkin.

  Olisiko joku ohut silikoni/PU-kotelo riittävä suoja käytännössä, ilman että se kasvattaisi puhelimen mittoja haittaavasti? Jos, niin mikä?

  Mitä etuja saa jollain kalliilla premium-kuorilla?
   
 3. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 189
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  @valurauta Tietämättä puhelimen mallia, niin suosittelen lämpimästi Nillkinin mallistosta löytyvää silikonikuorta. Itse käytän ja olen käyttänyt niitä jokaisessa puhelimessa.
   
 4. Make

  Make Tekee järkeä. Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  550
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mulla on iPhonessa Applen oma läpinäkyvä kuori. Huonoa on ainakin se, että kuori ei ole pölyltä suojaava vaan päästää likaa kuoren alle. Se ei näytä hyvältä läpinäkyvällä kuorella. Olisi odottanut premium-hintaisilta kuorilta myös pölynkestävyyttä.

  Jatkossa ostan varmaankin vaan halvempia kuoria, kun ei juuri mitään eroa ainakaan näihin Applen kalliimpiin kuoriin.
   
 5. Pekka L

  Pekka L

  Viestejä:
  60
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  https://www.amazon.de/stores/node/2...rowse-bin=StilGut&ref_=bl_dp_s_web_2397593031
  Stilgut merkillä on oikein laadukkaita ja kestävän oloisia nahkakoteloita.
  On ollut tuon merkkisiä Parissa Nexuksessa, Parissa 1+, Sampan Note9 ja Nokian 7+ ja 8.1.
  Kaikissa oikein mainio! Hinta vaikuttaa toki korkealta. Mutta hyvä nahkainen (huom, aitoa genuine eläimen nahkaa;)) flip case kestää vuoden pari.
  Nuo ovat siis ihan oikeaa nahkaa ja tukevia. Puhelimen syvenys on itse nahalla vuorattu. Ei sellainen silikonilirpukka, mikä on liimattu suoraan nahkapintaan kiinni.:tup:
   
 6. valurauta

  valurauta

  Viestejä:
  1 618
  Rekisteröitynyt:
  29.12.2016
  Kiitos hyvästä vinkistä. Nillkinin TPU-suoja vaikuttaa tosi hyvältä: "saippuapala" pysyy tukevasti käsissä ja joka nurkassa on kunnon puskuri mutta puhelimen mitat eivät kasva juuri lainkaan.

  Tilasin Nillkinin omasta kaupasta Latviasta, NILLKIN - Telefona Maciņi, Telefona Vāciņi, Telefona Aizsargstikli, Telefona Aksesuāri, niin Suomen vasemmistohallitus jäi ilman alveja :D
   
  Shikanjyo tykkää tästä.