• Huom! TechBBS-foorumi on päivitetty uusimpaan Xenforo 2.1-versioon. Kyseessä oli iso päivitys, jonka seurauksena ulkoasu täytyy työstää kokonaan uudelleen, lisäosat päivittää ja toiminallisuuksia säätää. Päivityksen jälkeinen työ ja viilailu jatkuu kulisseissa ja palautetta voi antaa palautealueella, kiitos.
  • Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet

Myyty PS4 Pro 1TB + 2 peliä. UUSI [Hollola]

Liittynyt
18.10.2019
Viestejä
106
Myytävä tuote: PS4 Pro 1TB (1 ohjain) + God of War + Marvel Spiderman
Hinta: 240€ (Myyty hintapyynnöllä)
Tuote ostettu (mistä ja milloin): 3.1.2020 Amazon.de
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Jonkinlainen kuittihan tossa mukana tuli mutta se on saksaa. Takuusta en tiedä miten hoituu tai miten pitkä on.
Muuta huomioitavaa: Elikkä kävi tuossa pieni onnen kantamoinen ja voitin kyseisen paketin. Konsoli ja pelit siis avaamattomana paketissa/muoveissa eli täysin uusia. Laite on tilattu minulle amazon.de palvelusta. Tästä syystä paketit pursuaa rakkauden kieltä mutta interwebistä tutkiessani löysin tiedon että kun system kielen vaihtaa saksasta haluamakseen niin pelitkin pitäisi käynnistyä sitten sillä kielellä. Ja onhan laite kuitenkin EU sisältä tullut eli ei pitäisi olla muutakaan hämminkiä.

Ensin ajattelin laitella vähän korkeempaa hintaa mutta säästän itseni sekä ostajan vaivaa ja tingin tuon jo valmiiksi tuollaiseen sopivaan tasarahaan.

Toimitustapana nouto koska lähimpään postin pisteeseen muutama km enkä jaksa puolirampana lähteä paketoimaan ja raahaamaan tuota sinne ilman autoa.

Kyselyt sun muut ilmoitukseen liittyvät asiat mielellään tähän ketjuun ettei samoista asioista tarvitse jokaiselle erikseen vastailla.

Ainiin ja meinas unohtua. Laittelen tämän paketin ensi viikolla varmaan muuallekkin myyntiin jos ei innostusta täällä näy. Esim tori.fi mutta ilmottelen tänne sitten siitä. Lisäksi tarjosin jo tätä pakettia kolmelle tori.fi palvelussa jotka etsi pleikkaria mutta ei vielä ainakaan ole tullut kauppoja tuohon 300€ hintaan.


Sijainti: Hollola
Toimitustapa: Nouto
Maksutapa: Käteinen


Kuva:
20200116_162347.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2019
Viestejä
106
Hintaa vielä vähän alemmas. Tätä halvemmaksi tuskin tuskin tulen enää laitamaan. Jos ei tällä lähde niin keksin jotain muuta käyttöä laitteelle.
 
Liittynyt
04.02.2017
Viestejä
326
Tarjotaan 240€ sisältäen postikulut, jos suostut postittamaan. :)
 
Liittynyt
18.10.2019
Viestejä
106
Tarjotaan 240€ sisältäen postikulut, jos suostut postittamaan. :)
Valitettavasti postittamisessa ei ole niinkään kyse suostumisesta vaan kykenemisestä. Eli pitäydyn tällä hetkellä tuossa noudossa. Kiitos kuitenkin tarjouksesta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
80 457
Viestejä
1 639 015
Jäsenet
36 229
Uusin jäsen
tokorhon

Hinta.fi

Ylös Bottom