Presidentin turvajärjestelyt

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja teho75, 06.12.2018.

 1. teho75

  teho75

  Viestejä:
  227
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Arvon io-techiläiset!

  Yle-sivulla on juttu linnan juhliin tulevasta henkilöstä.
  Alla linkki uutiseen.
  Presidentin turvamiehet ovat tuttu näky Maija Santikon pihassa – Sauli Niinistön appivanhempien naapuri sai yllätyskutsun Linnan juhliin

  Tätä uutista pohtiessa tulee mieleen että kannattaako presidentin tekemisiä ja olemisia sekä myös turvamiehien sijaintia yleisesti laittaa julkiseen levitykseen.
  Jos olisin itse tuon naisen asemassa niin en todellakaan levittäisi uutista siitä kuinka ja missä turvamiehet toimivat. Voisin vaikka väittää että tämän uutisen jälkeen turvamiehet joutuvat etsimään uuden päivystyspaikan tuolla alueella.
  Miettikää mitä seurauksia tuosta voi olla. Joku etsii käsiinsä tuon henkilön osoitteen-->presidentin appivanhemmat naapurissa, ja alkaa kehittelemään jotain suunnitelmaa.
   
 2. Galaxy

  Galaxy

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Suomessa presidentti muutenkin liikkuu vain muutaman turvamiehen kanssa joten suunnitelmaa on helppo kenentahansa hullun kehitellä. Katsoo vaan kalenterista missä milloinkin esiintyy
   
 3. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  692
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Foliohatut päähän ja menoksi.
   
 4. Jebaus

  Jebaus

  Viestejä:
  745
  Rekisteröitynyt:
  23.02.2017
  Juuri näin, parhaita huuhaa-aloituksia aikoihin :)

  Presidentti nyt liikkuu Suomessa hyvinkin paljon ihan kansan seassa niin kaupungin kaduista Stockmanniin, ja yleensä se 2-4 turvamiestä seuraa näköetäisuudellä. Kyllä jos joku jotain haluaa juonia niin sen voi tehdä ihan presidentin linnan ovella, Prismassa tai presidentin oman kodin ovella jos niin haluaa.

  Väitän että jos joku haluaisi vaikka presidenttiin kohdistaa fyysistä väkivaltaa, se onnistuu jokaisessa noista paikoista ennenkö yksikään henkilö ehtii väliin.
   
 5. Ragnarokkr

  Ragnarokkr "Ei mikään turha jätkä"

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  21.12.2016
  Ja sinänsä kertoo jotain että kukaan ei ole yrittänyt (tietääkseni) tehdä temppuja.
   
 6. Jebaus

  Jebaus

  Viestejä:
  745
  Rekisteröitynyt:
  23.02.2017
  Ja sinänsä kertoo jotain myös turvajärjestelyistä, että kenelläkään tuskin on mitään syytä tehdä temppuja Suomen presidentille. Perjantai tietysti pöpit/nistit hetken mielijohteesta, joilta ei voi välttyä ja johon nykyinen turvallisuusprotokolla varmasti riittää.
   
 7. IhmeellinenJuttu

  IhmeellinenJuttu

  Viestejä:
  429
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Julkisuuden kaipuu on joillekin ihmisille niin vastustamatonta, että kerrotaan mitä tahansa sen enempää ajattelematta. Toki tämä paljastus nyt on melko harmiton mutta kuitenkin.
   
 8. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 694
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Suomessa myös presidentit tuppaa olemaan sen tyyppisiä että ketään ei moinen oikeastaan edes kiinnosta. Presidentin ei tarvitse ottaa harteilleen mitään näitä hyvinvointiyhteiskunnan alasajoon liittyviä asioita, voi lähinnä keskittyä mielipide-auktoriteetin käyttöön jos sellaista on, ja yleiseen edustamiseen. Toki välillä tulee näitä Halosen kaltaisia huuhaa-tyyppejä, mutta silloin moiset suunnitelmat kiinnostaa ketään vielä vähemmän kun mitään konkreettista arvovaltaa ei ole.
   
 9. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 551
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Puliukot varmaankin voisi hyvinkin yrittää tulla kaulailemaan ja kerjäämään. Suuttuvat vielä, jos onkin vaan luottokortti ja kusisen ukon kuskaaminen on vastenmielistä. On se niin helppoa pressalla, kun on turvamiehet ja kaikkee.