Popcorn

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja autsi, 16.12.2017.

  1. autsi

    autsi

    Viestejä:
    119
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2017
    Tossa parin vuoden paussin jälkeen ajattelin tekasta popcornia ja ihmettelen että tehdäänkö nämä maissinjyvätki nykyään Kiinassa.

    Kokeilin kattilassa ja erityisellä popcorn koneella(jolla aina onnistui hyvin), lopputulos kuitenkin sama. N.10:nes osa poksahtaa loput jyvät vaan mustuvat. Kokeilin paria eri merkkiä.
     
  2. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    1 690
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Liian kuumaa rasvaa. Kattilaa pitää nostella levyltä useammin.
     
  3. Rozor

    Rozor

    Viestejä:
    1 227
    Rekisteröitynyt:
    29.01.2017
    Hyvinkin mahdollista, Kiina on maissinjyvätki toiseksi suurin tuotantomaa.
    Corn Production by Country in 1000 MT - Country Rankings

    Ainoa kiinalainen keksintö, mikä ei räjähdä on pommi.
     
  4. eldorad

    eldorad

    Viestejä:
    9
    Rekisteröitynyt:
    12.12.2017
    Ranbow popcornit on ainakin onnistunut itsellä.

    Käytä levyn tehoa jossa popcornit poksuu, levyn ei tarvitse olla täysillä. Tämän lisäksi laita maissijyvät kuumaan kattilaan n. 30 sekunniksi ennen levylle laittamista. Näin maissijyvät ehtivät kuumeta tasaisemmin.
     
  5. Prime

    Prime

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    20.10.2016
    Vanhat jyvät maissinjyvät ei meinaa poksua. Varmaan kuivavat liikaa, kosteushan ne lopulta aukaisee.