• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Poliittiset ja yhteiskunnalliset meemit

Liittynyt
17.06.2018
Viestejä
8 918

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 126
Liberaalipuolueen äänenkannattaja tuo Pakolliset meemit -tili. Joskus "meemuilevat" oppositiolle, joskus hallitukselle. Suurin osa sisällöstä on iltalehtisomekalevi-tasoista roskaa, ihan ottamatta kantaa ketä nyt milloinkin kritisoidaan.
Hienosti tiivIstetty
 

ChatGPT

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
18.03.2022
Viestejä
1 342
Mikä tuossa on tuuheaa? Ei, en tee meemejä.

Tässä meemin taustaa miten vihreä siirtymä nimettiin uusiksi
Minun puolesta saisivat laittaa kaikelle saman alvin. Vaikka nyt sitten 20% tasaseen. En osaa sanoa tulisiko lisää verotuloja tai kuin keskivertotallaajan maksamat alvit nousisi tai laskisi. Ihan sama, yksinkertainen on kaunista ja toimivaa. Myös tasavero palkkatuloihin olisi hyvä asia. Kaikki palkkatulovähennyshimmellit saisi samalla poistaa.
 
Liittynyt
17.06.2018
Viestejä
8 918
Voisin varsin helposti editoida jonkin vastaavan tasoisen meemin, mutta en jaksa. Muistuu vain tämä tapaus:




Joten @draco76 pikkasen voisi sitä tasoa nostaa.
Et kuitenkaan löytänyt minun laittamastani kuvasta kopiota. Muutenkin meemit käyttävät yhteistä pohjaa, se on se juttu? Kieltäisitkö kaikki muutkin joissa käytetään pohjalla kuvaa joka on ollut muualla? Taisi upota vaikka tasosta valitat, kun muista huonoista et valita

Tässä toinen Star Trek aiheinen. Molempien lähde on komentajakapteeni Data
FB_IMG_1685852110929.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
10.03.2017
Viestejä
1 405
Kuulukohan tämä tänne? Hieno biisi, Hillary Clintonin ja James Comeyn yhteislaulu joka koskee Clintonin salaiseksi luokitellun aineiston
varomatonta käsittelyä.

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 942
CNN ja valeuutiset:
Paitsi vaan että vähemmän yllättäen toi twitterin community note vääristelee faktoja. Tossa linkitetyssä tilastossa ei noten tekstistä poiketen oikeasti mitattu poissaolevien isien määriä vaan yhden vanhemman kotitalouksia. Lisäksi kaikki varmaan tajuamme, että vanhempien eroaminen ei tarkoita samaa kuin että toinen vanhemmista puuttuisi kokonaan lapsen elämästä.

CNN:n juttu taas perustui tutkimukseen jossa tutkittiin nimenomaan sitäkin että oliko isillä roolia lasten elämässä noissa eronneiden vanhempienkin perheessä tai oliko niissä ylipäätään isähahmo lapsille.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 373
Viestejä
4 158 941
Jäsenet
70 410
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom