• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Poliittiset ja yhteiskunnalliset meemit

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
561
Sanna Marin ja takinkääntö (lue: populistipuolue)


Kuvat kertovat kyllä kaiken Suomalaisen politiikan tilasta. 4 vuotta aina takinkääntöä, rikottuja lupauksia ja tavan tallaajasta rupeaa tuntumaan, että ihan sama mutta ei tätä hallitusta enempää ja sama kehä pyörii. Nyt nostetaan veroja ja ensikaudella siirrellään taas maksuja työnantajilta työntekijöille ja mustapekka on aina kourassa. Lopulta edessä on vääjäämättä se yleislakko, kun työntekijät on ryöstetty kuiviin, eikä muutosta näkyvissä. Olen menettänyt uskoni Suomalaisiin äänestäjiin jo kauan sitten. Pian menee uskoni myös työntekoon.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
186 620
Viestejä
3 395 386
Jäsenet
60 814
Uusin jäsen
Lauri728

Hinta.fi

Ylös Bottom