Playstation 4

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

 1. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sama juttu. Konsolien edut ovat miinuksista huolimatta kiistattomat ja meillä PS4 Pro on niistä typeryyksistään huolimatta ollut mainio laite olohuoneessa.

  Henkilökohtaisesti en tykkää edelleenkään pelata padilla kovinkaan monentyyppistä peliä (lähinnä padilla menevät urheilupelit, tasoloikat ja muutamat muut) ja muutenkin sellainen "oikea pelaaminen" keskittyy meillä pääosin PC-puolelle, mutta perheen sisäisessä kasuaalipelaamisessa konsoli on parempi. Lisäksi tässä parin viime viikon aikana on ollut muksujen kanssa kiva leikkiä PSVR:n kanssa virtuaalimaailmassa.

  Eniten ahdistavat nämä:
  - Sekavat asetukset ja kankea käyttäjätilien hallinta
  - Vähän väliä ilmaantuvat päivitykset, joita konsoli ei osaa asentaa omatoimisesti, eli käyttäjän pitää klikkailla "next, next, next..." ja odotella asennuksen valmistumista ja boottailua. Edit. Tähän saattoi auttaa kun vähän tuunasin asetuksia, joiden luulin olevan kunnossa jo aiemmin.
  - Vuorotellen pelatessa ei käyttäjien vaihtaminen "lennosta" tunnu onnistuvan, eli pelejä pitää pelata useimmiten yhdellä tunnuksella ja sillä siisti
  - Storen hinnoittelu vs. fyysiset mediat
  - Ylipäätään fyysisten medioiden vaatimus joka kerta pelatessa on suoraan 90-luvulta (siis jos on ostanut alunperin fyysisen version)
  - Vuosi on 2018, eikä digitaalisia pelejä voi myydä edelleen, miksi?

  Mutta joo, jospa se PS5 sitten paikkaisi näitä puutteita... :D
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
 2. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  3 093
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tiedät kyllä varmaan itsekin miksi. :think:

  Itselleni tuo on ihan ok mutta se pitäisi jotenkin huomioida hinnassa. Tällä hetkellä tuo on todella nurinkurista, että fyysinen peli on ostohinnaltaan halvempi ja lisäksi sen voi jälleenmyydä. Näin yksinkertaistettuna luulisi, että pelifirmalle olisi parempi myydä 2kpl 40€ digitaalisia pelejä kuin 1kpl 60€ fyysisiä, jonka sitten voi myydä puoleen hintaan seuraavalla ja tästä ei enää tule rahaa tekijälle. Ja joo, tiedän että varmaan vain murto-osa kaikista fyysisistä peleistä lähtee edes jälleenmyyntiin. Mahdollistaako muuten kukaan muukaan digitaalisen pelibisneksen iso peluri tällaista (pl. tilien myyminen)?

  E: Mielelläni ostaisin siis itse noita digitaalisia pelejä monistakin syistä mutta loppupeleissä niiden hinnoittelun takia siinä ei ole järkeä. (Syitä mm. saan pelin lataukseen heti kun ostan sen, ei tarvitse kikkailla levyjen kanssa, pelit ovat aina tililläni käytettävissä, eivät veisi tilaa hyllyistä jne.)
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
 3. MasterBlaster

  MasterBlaster

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2017
  Tuo boldattu on ihan asetuksista kiinni. Minulla lataa automaattisesti ja asentaa päivitykset.
  Ja kyllä storessa on tullut välillä todella hyviä tarjouksia mitä fyysisenä ei ole tullut vastaan. Tosin uudet pelit maksaa sitten enemmän kuin fyysiset versiot.
   
 4. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  3 093
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllähän noita kovia tarjouksia aina silloin tällöin tulee vastaan ja noita tuleekin PS-storesta napattua mutta muuta ei oikein kannata hankkia. Ja ei nuo meikäläisten tarjoukset taida olla mitään verrattuna USAn Storen tarjouksiin.
   
 5. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Niin, ahneushan siellä on taustalla. Käytettyjen pelien kauppa on isoa bisnestä ja ditgaalisten pelien myymisen estolla saadaan luotua lisää kauppaa molemmille puolille.

  Ok, voi olla näinkin, sillä olin näköjään unohtanut yhden ruksin asetuksista. Päivitykset kyllä ladattiin automaattisesti rest modessa, mutta "restart automatically" ei ollut päällä.

  Jep, storessa on tosiaan monesti hyviä tarjouksia, mutta ei se tuota epäsuhtaa mielestäni poista. Ja sitten vielä tosiaan päälle nuo alueelliset erot, jotka vaativat omaa typerää kikkailuaan jos niitä haluaa hyödyntää.
   
 6. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  403
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuntuu että EU/US storessa on jopa liikaa tarjouksia. Melkein joka viikko on kuin steamin kesä/talvi alet :eek:
  Mitä tarjouksien laatuun tulee niin aika lailla samaa tasoa EU ja US, EU ehkä ollut nyt lähiaikoina paremmat.
   
 7. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  648
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itselläni on ainakin loppunut digitaalisen myynnin myötä pelien osto käytettynä kokonaan. Tosin ihan samalla lailla kun ostin käytettynä pelejä hintaluokassa n. 15-30e, niin ostan ne nyt digitaalisesti enkä pelaamisen jälkeen myy pois. Uutena en ole yhtäkään täyshintaista peliä ostanut enkä taida ostaakaan, kun ei siinä ole järkeä hinnan suhteen.
   
 8. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  1 118
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Kyllä noi pelit on pääosin edelleen halvempia fyysisinä kuin digitaalisina. Aina joku kauppa, josta löytää parilla eurolla ihan uusiakin pelejä, jos jaksaa siis aikaa siihen käyttää. Pelejä et voi myydä eteenpäin, koska omistat vaan käyttölisenssin, etkä itse tuotosta:beye:
   
  Xiyng tykkää tästä.
 9. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  203
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Suunnittelen tässä PS4 ostoa. Monia konsoleita on ollut ennenkin, mutta WiiU:ta lukuunottamatta ne ovat olleet offline.
  Katselin PSN storea ja esim. NBA Live 18 on alle 8 dollaria US storessa ja suomalaisessa 40 euroa. Voiko noita US pelejä suomessa jotenkin hommailla ja käyttää ongelmitta vai pitääkö tyytyä suomihintoihin?

  Edit: Tämmöinen ohje löytyi, pitääkö paikkaansa?
  How to buy PS4 games in the US PSN store from abroad
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018
 10. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ihan pätevältä ohjeelta vaikuttaa. Tästä samasta oli itse asiassa juuri muutamaa postausta aiemmin puhetta (kliks). Osavaltioksi kannattaa valita verotuksen vuoksi linkittämäni postauksen videosta poiketen Oregon (ja sille postinumeroksi vaikkapas Portlandin alueelta 97212), kuten sen kuvauksessakin sanotaan. Kannattaa tehdä siis ihan normaali tili itselle omilla tiedoilla jne ja sitten sen rinnalle jenkkitili, jonka idea on olla pelkkä pomppulauta sinne US-storeen ja tietenkin säilö sieltä ostetuille peleille.

  Ei kyllä omalla kohdalla yhtään kiinnostaisi luoda erillistä postilaatikkoa tuota kikkailua varten, mutta nähtävästi sillä on mahdollista säästää pitkässä juoksussa sen verran merkittävästi, että kaipa se on vaan pakko.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018
  JouBqa tykkää tästä.
 11. Mustang243

  Mustang243

  Viestejä:
  199
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Jos löytyy gmail-tili jolla alkuperäinen tili on rekattu Pleikkarille, niin silloinhan onnistuu tuo "pistekikkailu". Itselläni on US-tiliä varten tehty ihan oma Gmail tili, mutta myöhemmin tein myös Hong Kongiin* rekisteröidyn tilin ja käytin samaa gmail-tunnusta, mutta laitoin vaan tunnukseen pisteen ja rekisteröinti onnistui (esim. tunnuspsn[at]gmail.com => tunnus.psn[at]gmail.com). Postit tulee samaan tiliin, mutta PSN kuvittelee tilin olevan eri tili. Samaa kikkailua monet käyttää Spotifyn kanssa.

  *Tein tämän siksi, että esim. ennen kuin COD WW2 julkaistiin, niin Open beta oli aluksi vain kiinalaisille + ennakkotilaajille. Saattaa tulla vastaavia tilanteita myöhemminkin tai muita spessu-julkkareita jotka koskee vain Kiinaa.
   
 12. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Hyvä vinkki, olinkin ihan unohtanut tuon mahdollisuuden gmailissa.

  Edit.
  No nyt on luotu US-tili tännekin ja näppärästihän se kävi. Ei kuitenkaan ikävä kyllä näytä tällä hetkellä olevan mitään kiinnostavia tarjouksia, mutta ehkäpä niitä sieltä tulee jatkossa. VR-puolta lähinnä katselin.

  Sellainen pieni miinus tuossa näyttää olevan, että konsoli ei osaa näyttää storessa jo aiemmin EU-tilille ostettuja ja asennettuja pelejä. Tämä on tavallaan ymmärrettävää, mutta olisihan se kiva kun näkisi demojenkin kohdalta että "tämä on jo ladattu kertaalleen" jne.

  VR-valikoimaa tosiaan lähinnä katselin ja oli yllättävää, että siellä oli ilmaisten joukossa muutama sellainen peli/demo mitä ei ole EU-valikoimissa lainkaan.

  Onko tosiaan niin, ettei tuolta voi ostaa suoraan omalla luottokortilla sisältöä? Ei muuten, mutta kaikissa ohjeissa opastetaan ostamaan amazon.comista prepaid-kortteja storeen, joka on mielestäni tarpeeton välivaihe jos luottokortti toimii suoraankin. Tilanne muuttuu tietenkin, jos ei ole luottokorttia mitä käyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018
 13. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  1 046
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Paypalin kautta luulisi kyllä myös luottokortilla maksun onnistuvan. En ole tosin koskaan kokeillut.
   
 14. Ventura

  Ventura

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse kokeilin joskus luottokortilla ja Paypalilla maksaa US Storessa, muttei tuolloin onnistunut, joten US-arvokortin ostamiseksi meni.

  Tuolta ostin: https://livekortti.fi/psn-card-usa
   
 15. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei näyttänyt hyväksyvän Paypalia ainakaan selainversion kautta. Kokeilen seuraavaksi luottokorttia konsolin kautta, kun sinne ei tarvitse syöttää osoitetta. Voi kyllä olla että menee arvokortin ostamiseksi.

  Täältä noita lippusia näyttää saavan kätevästi:
  https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00GAC1D2G/
   
 16. Mustang243

  Mustang243

  Viestejä:
  199
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Kyllä sinne pitäisi ainakin Visa kelvata. Turvallisin on kuitenkin käyttää PayPalia TAI Amazonista ostaa Wallettiin rahaa ja sitten lunastaa kun jotain mielenkiintoista löytyy. Sonyn tietoturva on välillä ollut niin retuperällä, etten sinne kyllä suoraan pankkikortin tietoja laittaisi.

  How to use a credit or debit card on PlayStation 4
   
 17. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sepä siinä juuri on, kun en välttämättä haluaisi luottokortin tietoja sinne tallettaa ja Paypal ei kelvannut. On se kortti tosin talletettuna tällä hetkellä ostosten helpottamiseksi EU-tilillekin, joten siinä mielessä on ihan sama vaikka laittaisi sen myös tuolle toiselle. Sony on kuitenkin parantanut kauppapaikkansa tietoturvaa merkittävästi sen edellisen selkkauksen jäljiltä ja lisäksi välissä on puskurina myös Luottokunta (vai mikä Nets se nykyään olikaan).

  Ainakaan noiden koodien kanssa säätäminen ei nappaisi yhtään.
   
 18. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Onko kukaan avannut ps4-ohjainta? Ruennut vasen tatti oireilemaan. Peleissä vittumainen ohjata. Ostin tosin jo uuden, mutta voisi tuota availla, jos siitä saisi vielä toimivan.
   
 19. Kullervo

  Kullervo

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Youtube on täynnä videoita ko. operaatiosta. Helppo homma, selviää pelkällä ruuvimeisselillä.
   
 20. Deathrace King

  Deathrace King

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Tämä ehkä kuuluisi enemmän "playstation store" aiheeseen, mutta kun on 2-vaiheinen todennus käytössä ja puhelinnumerokin vaihtui. Koodit menee vanhaan numeroon, jota en saa käyttöön enää. En pääse mitenkään millään laitteella/vempaimella/keinolla (ps3, ps3, ps android-sovellus, pc'llä nettiselain) tilille kirjautumaan ja vaihtamaan puhelinnumeroa saati muitakaan tietoja, enkä täten voi kirjautua PS verkkoon nettipeleihin yms. Vieläkö ois joku kikka kolmonen jota kokeilla? Pistin kyllä tukeenki jo viestiä asiasta. :p
   
 21. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  403
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei taida enää nykyään paypal toimia jenkkitilillä, koska Sony vaatii luottokortin linkittämistä paypal tiliin, jotta sen voi lisätä maksuvälineeksi.
  Vai voiko eurooppalaisen kortin linkittää jenkki paypaliin, jos kortti on jo linkitetty EU paypaliin?

  Alkuaikoinahan tuo onnistui, kun korttia ei vaadittu, niin siirsin EU paypalista rahat jenkki paypaliin.

  Näillä ohjeilla olen 1 DS4 korjannut, tilasin osat ebaystä noin 1€.
  dual shock 4 analog stick | eBay

   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2018
  Rokkijani tykkää tästä.
 22. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tätä skenaariota kannattaa hetki makustella palveluntarjoajan asiakaspalvelun näkökulmasta. Asiakas ottaa yhteyttä että hänellä on tilin sähköposti ja salasana mutta ei puhelinnumeroa ja se pitäisi saada vaihdettua tämän kyselyn tekijän omaan numeroon.

  Onnea! :D
   
 23. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  3 093
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onhan tuo tietysti hankala mutta ei kait se eroa esim. siitä, että joku on varastanut sen tilin ja vaihtanut kaikki mahdolliset tiedot tililtä. Eipä siinäkään tilanteessa paljoa muuta kerrottavaa ole kuin alkuperäiset tiedot. Kyllä nuo tuen kautta onnistuvat, kunhan vastailee kaikkiin kysymyksiin omista taustatiedoista ja peli/ostoshistoriasta. Joku aikanaan hakkeroi munkin tilin ja onnistui vaihtamaan säpot, salasanat ja kaikki tiedot sieltä. Pakkohan tuossa on aspan jotenkin kuitenkin uskoa soittajaa, kun näitä kuitenkin voi tapahtua.

  Btw, onko PSN tunnuksille vieläkään mahdollista vaihtaa itse tai tuen kautta syntymäaikaa? Muistaakseni tuota ei näy edes sieltä asetuksista. Tämä oli omalta osaltani vaikeuttava tekijä tuossa, kun ei ole mitään haisua minkä syntymäajan olen joskus syöttänyt tuolle. Joskus ainakin oli mahdotonta, aika typerää sinänsä kun tuon voi typota ja se on aika tärkeä tieto joissain tapauksissa (esim. aspan kanssa).
   
 24. Deathrace King

  Deathrace King

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Juu kyllähä tuota tuli pohdittua tuoltaki kantilta että miten mahtaa käydä ;) Mutta tosiaan jos ne muut perustiedot kysyy, tai esim aiemman puhelinnumeron jonka onneksi muistan. Tuola on joku "back up password" mutta mikä ihme sekin on? :eek:
   
 25. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Niin missä on backup password? Vai tarkoitatko backup codes? Ne backup codes on ne koodit joita käytät siltä varalta että puhelin katoaa etkä voi käyttää sitä 2fa ominaisuutta.

  Itse pidän backup codeja tallessa bitwarden salasana vaultissa näitä tapauksia varten.

  Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
   
 26. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei näyttänyt onnistuvan edes suoraan Visalla maksaminen, koska sinne on pakko syöttää kortinhaltijan osoitetiedot ja jenkkitiliä käytettäessä siellä ei sallita kuin US-osoitteita.
   
 27. Deathrace King

  Deathrace King

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Joo backup codeja ne olivatkin, muistin nimen väärin. Enpä mie näitä edelleenkään muista.. :vihellys: Ei auta kuin odotella tuen vastausta, eiköhän tuota jollain tapaa ole mahdollista saada tili pelastettua. Toivossa hyvä elää?
   
 28. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  1 118
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Kannattaa soittaa niin hoitunee varmaan parhaiten, itselläni ainakin huomattavasti parempi 'tuuri' soitolla vrt sposti.
   
 29. Deathrace King

  Deathrace King

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Juu, olin nyt saanut sähköpostiin vastauksen. Siellä lukee ettei tuota tilannetta voida käydä läpi sähköpostitse vaan pitää soittaa asiakastukeen. Maanantaina soitella sitten.
   
 30. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  1 118
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Jeps, ja usein myös sähköpostilla saa vaan vakio robottivastauksen:(
   
 31. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  293
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  jahans, Yakuza 6:een joku 'prologue'-demo tullut ladattavaksi, jos porukkaa kiinnostaa?
   
 32. iNdo

  iNdo

  Viestejä:
  460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuli jo useampi viikko sitten, vedettiin takaisin fiksattavaksi kun jenkeille oli "lipsahtanut" demona koko peli.
   
 33. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  293
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  no huh
   
 34. idiotech

  idiotech

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2017
  Äh. Kuolikohan mun perus Ps4 ihan täysin? Käynnistäessä valo menee sinisen kautta valkeaksi, tuulettimet eivät oikeastaan pidä ääntä ja televisio saa hdmi:n kautta vain mustaa kuvaa. Mitähän tälle voi tehdä vai onko ihan verkonpaino? Takuuaikakin on joulukuussa umpeutunut.
   
 35. Sepander

  Sepander Tukijäsen

  Viestejä:
  799
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvinhän tämä toimii 1440p-näytöllä super sampling päällä. Liitin vielä äänet tulemaan toslinkillä PC:n äänikortin kautta, niin ei tarvi äänilähtöä koko ajan vaihtaa pleikan ja PC:n välillä.
   
 36. Meik

  Meik

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Ihan ehdotus, saisiko PS4 ja PS4 Pro -ketjut yhdistettyä samaan kaavaan kuten Xbox Onet? @Sampsa

  Ei haittaa jos ei onnistu mutta pitää vähän udella.
   
  Rane ja aild tykkäävät tästä.
 37. apek

  apek

  Viestejä:
  441
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Kokeile pääsetkö safe modeen. Olet varmaan kokeillut toisella HDMI johdolla, ettei ole johdossa vikaa? Jos ei safe modessa näy kuvaa, niin lienee HDMI portti, tai näytönohjain viallinen.
  PS4:n vikasietotila
   
 38. idiotech

  idiotech

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2017
  Johto on joo vaihdettu, eikä safe modekaan anna kuvaa laisinkaan. Mälsää. Kiitos kuitenkin avusta!
   
 39. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  203
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  saan luultavasti ensi viikolla loppuviikosta ps4. tämä tarjous on voimassa vain tiistaihin: NBA LIVE 18: The One Edition
  voinko tehdä selaimella US tilin ja ostaa tuon jo ennen kuin mulla on pleikkaria?
   
 40. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  1 046
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voit. Muista vaan laittaa se sitten primary tiliksi pleikkaan.
   
  JouBqa tykkää tästä.
 41. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  203
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
 42. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  1 118
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Amazon myy kun laitat jenkki osoitteen

   
 43. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Voi olla tyhmä kysymys, mutta miksi? Ostin juuri jenkkitilin kautta pelin enkä vielä ainakaan laittanut sitä primaryksi. :)
   
 44. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  1 046
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jotta voit pelaa sitten muilla tileillä
   
 45. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Latasin jenkkitilillä pelin, siirryin minun suomitilille ja käynnistin pelin. :)
   
 46. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 893
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No sitten se sun jenkkitili on primary sillä konsolilla. Ei tuo muuten onnistu.

  Taitaa mennä niin, että uusi tili on automaattisesti primary sillä konsolilla millä tunnus luodaan.
   
  JouBqa tykkää tästä.
 47. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Okei, niin se varmasti sitten on. :tup:
   
 48. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  403
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  PS4 on vähintään 2 vuoden takuu ja 2 vuoden jälkeenkin voi yrittää virhevastuuta.
   
 49. aild

  aild

  Viestejä:
  241
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Miettinyt ps4 slim päivittämistä pro malliin, mutta onko päivitys prohon kuitenkaan rahan arvoinen? 4K tv kyllä löytyy jo. Miten on onko ero niin suuri normi versioon että päivitys kannattaa?
   
 50. renebauman

  renebauman

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Itse vaihdoin Prohon heti sen julkkaripäivänä ja en ole katunut..Ei nuo erot mitään kauhean isoja ole, pieniä parannuksia siellä täällä..Mutta jos 4K töllö tosiaan löytyy ja rahaakkn siihen on, niin voin kyllä suositella päivitystä, kunhan ei odota mitään maata mullistavia parannuksia peleissä..