Pins etuohjelma - silmänlumetta vai puhdasta kusetusta?

Liittynyt
10.01.2017
Viestejä
248
Peruin itsekin jäsenyyden. Oli tullut vieläpä gmailin "tarjoukset" lokeroon ja olisi jäänyt normaalisti kokonaan huomaamatta toi viesti.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 039
Peruin itsekin jäsenyyden. Oli tullut vieläpä gmailin "tarjoukset" lokeroon ja olisi jäänyt normaalisti kokonaan huomaamatta toi viesti.
Samoin täällä, hyvä että huomasin. Olipa kiva heidän ilmoittaa että samana päivänä kun maili tulee niin pitäisi heti reagoida. No pistin mailia sinne että perun jäsenyyteni ja pyysin poistamaan kaikki minuun liittyvät tiedot järjestelmästään.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
404
Ei ole mitään viestiä tänne tullut. Pins sivuille pääsi kyllä sähköpostilla kirjautumaan.
Noh lähetin viestin jossa sanoin etten hyväksy tietojen siirtoa ja tuhotkaa tiedot GDPR nojalla.
Tiedä sitten onko mitään hyötyä.. :p
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
547
Roskapostiin oli hotmail tämän viestin laittanut, sinällään ihan oikea paikka tuollaiselle kortille, mutta onneksi huomasin "ajoissa".
Mutta datahan on jo varmasti siirretty ulkomaille, ja käyttävät sitä ehkä kuten säännöt sanovat. Onko tuosta firmasta jotain tietoa, ihan luotettava järellinen firma?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
18
Tällästä oli äsken pudonnut sähköpostiin liittyen tuohon tietojen poistoon.

Viitaten kirjeeseen, jonka me lähetimme sinulle 18.5.2020 ja jossa me ilmoitimme sinulle PINS Finland Oy:n liiketoiminnan siirrosta "Loyalty Services" SIA:lle, haluaisimme pahoitella lyhyen varoitusajan aiheuttamaa vaivaa. Haluaisimme täten ilmoittaa sinulle, että olemme pidentäneet sitä ajanjaksoa, jonka aikana voit esittää vastalauseesi tietojesi siirtoon liittyen ja lopettaa jäsenyyden. Tätä ajanjaksoa pidennetään 18.6.2020 asti.
...

Jäsenyyden Lopettaminen sulkemalla tilin:
Jos päätät lopettaa jäsenyyden ja sulkea tilin, voit tehdä niin kirjoittamalla meille tai klikkaamalla tätä linkkiä, jonka olemme luoneet tehdäksemme tästä prosessista sinulle helpomman ja nopeamman.
 
Liittynyt
10.02.2018
Viestejä
170
Kun nyt noin helpoksi tekivät, niin suljinpa tilin. Ei edes kysellyt mitään varmistusta, yhdellä klikkauksella hoitui koko homma. Vähän vaikutti siltä, että ei heitäkään enää kiinnosta ja ajavat koko systeemiä alas. Tietojen siirron suhteen asia on täysin yhdentekevä, mutta PINSsistä ei ole ikinä ollut mitään hyötyä, niin mitäpä tuota roikottamaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 121
Itse joskus vuosia sitten tilin avasin. Mitään korttia nyt ei enää ole enkä muista mitään kirjautumistunnuksiakaan jos niitä edes on. Koskaan ei ollut mitään hyötyä tuostakaan.

Sinänsä tekisi mieli tuo sulkea, mutta en kyllä edes tiedä miten onnistuu. Tosin tuskin tilin olemassaolo kauheasti haittaakaan
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
143
Aika outoa, luulin jo että oma PINS tilini olisi suljettu aikoja sitten, kuitenkin nyt vasta tänään tuli sama viesti mistä yllä keskusteltu niin minulle. Oli kyllä hyvin turha etuohjelma kaiken kaikkiaan, muistaakseni sain 2kpl leffalippuja 2017 tämän ohjelman kautta, nämäkin taisi olla jotain ykkösbonuksen peruja kun pisteet oli automaattisesti muuttunut pinsseiksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22
Itsellä oli tallella kirjautumiset tuonne kun tuli jossain välissä vaihdettua sähköpostia. Mutta nyt kun tuli koitettua kirjautumista tuonne niin olisi halunnut tarkistus koodin tektiviestin kautta mutta ilmeisesti heidän systeeminsä olivat poistanut 050 alkuisesta puhelin numerostani tuon alku 0:n pois joten lykkäsi vain erroria.

Tuli pistettyä heille viestiä " info@pins.co " osotteeseen ja kysyttyä että miksi ovat aktivoineet tuon tarkistuksen ilman lupaa mutta sieltä lykkäs vaan tuollaisen automaattisen vastauksen jonka joku tuolla aikaisemmin taisi jo laittaa. Viestissä oli tilin sulkeminen joten klikkailin sitä tiedä sitten lopullisesta toimivuudesta :)
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
89 618
Viestejä
1 831 813
Jäsenet
39 015
Uusin jäsen
Abavi

Hinta.fi

Ylös Bottom