Phanteksilta hienojakoisesti rei'itetyllä etupaneelilla varustettu Eclipse P400A -kotelo

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 07.08.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 808
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  phanteks-p400a.jpg

  Phanteks on esitellyt uuden A-version Eclipse P400 -miditornikotelostaan. Uutuus vastaa muutoin aiempaa P400-mallia, mutta sen etupaneeli on hienojakoisesti rei'itetty, mikä valmistajan mukaan mahdollistaa hyvän ilmavirtauksen, mutta estää samalla pölyn pääsyn koteloon.

  Uutuus tulee saataville elokuun puolivälissä mustana ja valkoisena. Kahdella tuulettimella ja tuuletinsäätimellä varustettu versio maksaa 69,99 dollaria ja kolmella RGB-tuulettimella ja valosäätimellä varustettu versio 89,99 dollaria.

  Lähde: Phanteks Innovative Computer Hardware Design
   
 2. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 948
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meh.. pakkosyötetään tuo RGB valkoisen mallin ostajille..

  --

  Olen kuolannut tätä koteloa jo pitkään, mutta jos kytkytkauppana ostettava Phanteksin kieroon johdotetut tuulettimet, niin mietin vielä uudestaan..

  --

  Ei ole P360X:ää näkynyt?
   
 3. Ademeion

  Ademeion

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Ihmettelin etupaneelia katsoessa heti, että kuinkahan paljon noin (pölyn kannalta) isoreikäinen levy todellisuudessa pölyä pidättää. Linkitetty Phanteksin tuotesivu on laadittu sillä tavalla näppärästi, että sivun alkupuolella kehutaan kahdessa eri kohdassa verkon estävän pölyn pääsyn kotelon sisälle:

  - Thanks to engineering improvements we have been able to create an Ultra-Fine Performance Mesh that brings the best possible performance while keeping dust from entering the system.

  Ilmeisesti realistisempi arvio, jonka mukaan verkko estää isommat pölyhiukkaset, esitetään sivun myöhemmässä osassa:

  - The Ultra-Fine Performance Mesh captures larger dust particles while allowing unobstructed view into the chassis.

  Tällaista "totuuden versiointia" näkee nykyään usein. Siinä samasta asiasta kerrotaan kaksi versiota, joista toinen pitää paikkansa, ja toinen enemmän tai vähemmän ei. Sillä vähemmän paikkansapitävällä saadaan luotua toivottua vaikutelmaa, ja paremmin paikkansapitävällä suojaudutaan harhaanjohtamissyytöksiltä. Paremmin paikkansapitävä versio sijaitsee lähes poikkeuksetta myöhemmässä tekstiosassa.
   
 4. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 948
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässähän voi tehdä pirkkaniksin, johon kuuluu sukkahousut.. :)
   
  Eräilves tykkää tästä.
 5. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 963
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siinä mielessä äärimmäisen turha julkaisu, kun tässä vaan korjataan P400(S):n mokat, eli olisivat vaan tuoneet tällaisena alun perinkin..

  P400(S) omistajat tietävät mistä puhun, äärimmäisen onneton ilmanottokyky edestä umpinaisen maskin takia, ainoastaan ylä- ja alaosista saa hieman ilmaa imettyä.