Perheen ensimmäinen iPhone lapselle, miten hallita tiliä jos ei muita Applen tuotteita?

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Jusa.L, 29.08.2018.

 1. Jusa.L

  Jusa.L

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Tytär halusi rikkoutuneen Android luurinsa tilalle iPhone 7:n ja minä sitten kilttinä isänä sellaisen suostuin tilaamaan ja koska ei ole ennestään mitään kokemuksia Applen tuotteista, niin aloin sitten opiskelemaan asioita...

  Ja törmäsin heti ongelmaan, eli jos olen ymmärtänyt oikein niin en pysty tekemään ja lisäämään tytärtäni perhe-tilille, ilman että meillä olisi toinen Applen laite talossa, koska Apple tilin kyllä pystyin itselleni luomaan pc:llä, mutta lasten lisääminen perheen tilille vaatiikin sitten jo toisen Applen laitteen josta tätä hallitaan.

  Eli saadakseni heti tänään puhelimen toimimaan jos ja kun Posti sen suvaitsee toimittaa, niin onko ainoa vaihtoehto huijata tilin luomisen yhteydessä lapsen ikä vähintään 18 vuoden ikäiseksi, jotta luuri saadaan heti käyttöön? Kaikki ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita!

  Tai jos en halua ostaa törkeän kallista iLuuria vain tämän takia, niin riittäisikö jos ostaisin jonkun vanhemman esim hajonneella näytöllä olevan iPhonen, joka olisi vain kotona wlanisa kiinni ilman simmiä ja näin saisin sitten hallittua lapsen luuria?
   
 2. pq

  pq

  Viestejä:
  341
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ensimmäiseen, jos intoa ja viitseliäisyyttä riittää niin voit yhdelläkin puhelimella kikkailla: käytät samaa puhelinta kokoajan tilien luomiseen ja liittämisiin, mutta saatat joutua tekemään tehdasresetin välissä kerran jos toisenkin.

  Ennen iän valehtelemista kannattaa tarkistaa saako tuota enää myöhemmin muutettua, ei meinaan välttämättä onnistu ja sen jälkeen ainoa vaihtoehto (saattaa) olla uuden tilin luominen.


  Toiseen, kunhan puhelimessa on riittävän uusi iOS ja näyttö toimii säröistä huolimatta niin onnistuu. Tosin kannattaa laittaa joku suojakalvo siihen päälle, lasinsirujen onkiminen irti sormesta ei ole kivaa touhua se.
   
 3. Jusa.L

  Jusa.L

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Kiitos kommenteista!

  Tuo yhdellä luurilla kikkailukin kävi mielessä, mutta ei oikein kyllä houkuttele...
   
 4. supermies

  supermies

  Viestejä:
  478
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hackintosh PC:llä?