Peliläppärin jäähdytys

Viestiketju alueella 'Jäähdytys' , aloittaja Hellrock, 11.06.2019.

 1. Hellrock

  Hellrock

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Hei kysyisin nyt vähän viel viisaammilta neuvoa kun hommasin tässä asus rog strix scar 3:sen peliläppärin ja no tiesin kyllä et esim cpu kannettavissa käy paljo lämpösenä kun pöytäkoneis

  mut en nyt ihan yli 90 asteen lämpöi sentään odottanu ni kävi tässä mielessä kun löysin esim kannettaville jäähdytys alustan cooler master ergostand iv ja 3x deltacon alipainejäähdytintä.

  et onkohan noi ihan passelit hommaan vai onko niitä parempia olemas en itse oikee ton parempia löytäny ni jos jollain on vinkkaa viel paremmat ideat ni ottaisin vastaan :)

  tässä on noihi tuotteisii linkit ERGOSTAND IV | Cooler Master ja Data-Systems

  ainaki aida64 mukaan prossu alkaa thermal throttlaa melkeen heti kun täys rasitus ja prossun nopeus tippuu 3.25Ghz ja pysyy siinä. toivottavasti noitten avulla sais täyden tehon irti rasitukses.
   
 2. HekaDesimaali

  HekaDesimaali

  Viestejä:
  103
  Rekisteröitynyt:
  18.04.2017
 3. Lare

  Lare Error 404

  Viestejä:
  1 187
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Jos läppäri imee ilmaa pohjasta, niin jäähdytysalusta saattaa toimia. Tai ei. Itsellä oli aikanaan iso Zalmanin jäähdytysalusta ja vanhan HP:n läppärin lämmöt tippuivat 15 asteella. Uudempaan Asukseen ei ollut mitään vaikutusta, vaikka sekin imi ilmaa pohjasta. Noista alipainejutuista ei kokemusta.

  Kannattaa ensin kokeilla kannettavan nostamista pöydästä jollain, jotta tuuletin saa paremmin ilmaa. Alivoltitus Intel XTU:lla on myös tehokas tapa laskea prossun lämpöjä.
   
 4. Hellrock

  Hellrock

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  ainaki tämä cooler masterin alusta laski kyllä maksimissaan noin 15 astetta. rasitukses about 10 nyt testataa huomenna lisäks viel ne 3 vaccuum imuria kumpi on parempi Pelkkä alusta, pelkät imurit vai kaikki yhdessä
   
 5. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 391
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Turhaa hikoilua imo. Jos prossu ei throttlaa, niin sykit vain turhaan ja kehität itsellesi ongelman.

  Jos prossu throttlaa, isket koneen takuuseen.

  Kontaktin parantaminen esim liquid ultralla voi olla toimiva vaihtoehto, mutta evää takuun. Alusta taas auttaa hiljentämään tuuletinprofiilia.

  Jos ja kun testaat tuuletuksen tehoa, tulee se tehdä vakiokierroksilla ja saman lämpöisessä huoneessa, jotta todellinen lämpö tulee ilmi.
   
  Sampsukka tykkää tästä.
 6. Hellrock

  Hellrock

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  ainaki jos tekee aida64:Sella ni throttlaa. ja pelissä kyllä vissii jos heittää silent tuuletin moden päälle balance/turbolla ei mun mielest in-game throttlaa yhtään
   
 7. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 391
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Niin, throttlaa tehosta ei lämmöistä. Tuon revikan pohjalta ei pitäis huolestua, jos prossu pysyy alle 99 ja käyttäytyy tehoiltaan hyvin & pätkimättä.

  Minulla nykyinen läpyskä varmaan seittemäs reissukäytössä ja external tuulettimien testailun jälkeen päätynyt pitämään alustan läppärin alla ja sallivan tuon jäähdytyksen toimivan automaattisesti kuten on suunniteltu sen sijaan, että pakonomaisesti alkaisi säveltämään omia virityksiä parempien lämpöjen toivossa.
   
  HekaDesimaali ja Hellrock tykkäävät tästä.