Pelikonetta parilla tonnilla

Viestiketju alueella 'Konepaketit' , aloittaja erikoisninja, 26.09.2018.

 1. erikoisninja

  erikoisninja

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  Uusi kone olisi tarkoitus hankkia lähitulevaisuudessa, käyttötarkoituksena pelaaminen + VR-taide. Budjettina joku pari tonnia, sanotaanko vaikka 2200€ max. En aio kellottaa. Kriteerinä bang 4 buck. Hieman on tullut tiputtua kärryiltä mitä rautaan tulee, joten arvostaisin suuresti jonkun viisaamman neuvoa.

  Koteloksi joku, joka on suht hiljainen, mutta tarvetta ei ole "vesijäähdytys ja parilla huntilla vaimennusmattoa"-tyyppiseen ratkaisuun. Kolmas Fractal Designin koppa on nyt käytössä, joihin olen ollut jokaiseen tyytyväinen, eli jotain tuollaista jossa ei ole näyteikkunaa tai pilluvaloja. Järjestelmälevyksi piisaa joku pieni SSD levy. 120GB nykyisessä, joka on piisannut mainiosti. Tuon kylkeen 6TB tai 8TB levy. NVidian näyttiksellä mennään, koska QuakeWorldissa on aina ollut omalla kohdalla jos jonkinlaista riesaa AMD:n korteilla. Elättelen toiveita siitä, että esim 1080ti saattaisi herua tarjoushintaan lähitulevaisuudessa uuden sukupolven korttien julkaisun myötä. VR:ksi Oculus Rift + kilkkeet. Jonkinsortin USB-hubikin pitäisi kai hommata.

  Mieluiten tietysti niin, että kaikki osat saisi samasta puljusta. En halua tilata ulkomailta. Ennestään löytyy näppis, hiiri, Cloud 2 luurit (ei tarvetta vahvistimelle) ja Asus VG248QE 1080p töllö, sekä Windows 7 lisenssi, joka päivitetty Windows 10. Tarvitaanko uusi lisenssi?

  Kasasin osat, joista kuvittelen jotain tajuavani, Jimmsiltä oheiseen kuvaan. Otin 240GB SSD:n, koska näkyvät olevan lähes yhtä halpoja kuin 120GB.

  1.png
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2018