OnePlus julkisti uuden OnePlus Featuring -alustan – ensimmäinen tuote tulee olemaan mekaaninen näppäimistö

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 958

OnePlus on esitellyt uuden OnePlus Featuring -alustan, joka keskittyy yhteisön kanssa yhdessä luotaviin uutuustuotteisiin. Valmistaja itse kuvaa OnePlus Featuringin olevan ympäristö, joka tuo yhdessä luotuja ratkaisuja OnePlus-käyttäjille. OnePlus Featuring -sivujen mukaan yhteisö pääsee osallistumaan tuotteiden luontiin valmistajan Power of Community -sivustossa, OnePlus Featuring -sivuilla ja OnePlus -yhteisössä.

Ensimmäinen tuote OnePlus Featuring -alustalla tulee olemaan 15. joulukuuta esiteltävä mekaaninen näppäimistö, joka perustuu Keychron-teknologiaan.

Lähde: OnePlus
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
935
Olen kyllä ollut kriittinen jo aiemminkin OnePlussaa kohtaan (vaikka niiden kännyköitä olenkin käyttänyt tässä viimeiset nelisen vuotta mutta suunta on ollut aina vain alaspäin) mutta eiköhän tuo kerro kaikille(?) että firmalla ei ole tulevaisuutta. Tai ehkä olen väärässä, kertokaa esimerkkejä missä moinen sekoilu tuotteiden luonnin kanssa on toiminut ikinä?
 

HC91

mansplainaava setämies
Make ATK Great Again
Liittynyt
22.11.2018
Viestejä
201
kertokaa esimerkkejä missä moinen sekoilu tuotteiden luonnin kanssa on toiminut ikinä?
Xiaomi? Tuoteportfolio on ihan uskomaton sillisalaatti ja silti liikevaihdon kasvu on reippaapuoleista ilman että tulee turskaa veneeseen.

BBK Electronics:illä - johon One+ siis kuuluu muutaman muun brändin ohella, taitaa olla lautasellaan isoin siivu älypuhelinten markkinakakusta. Tietämättä firman avainlukuja, uskon silti että tase kestää pienimuotoisen harrastelun oheislaitteiden parissa.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 285


Siis pelkkä mekaaninen näppäimistö? Aluksi innostuin että tässä on kilpailija Fxtek Pro1x:lle, eli puhelin josta löytyy myös fyysinen näppis. Ainoa vika vain tuossa Fxtekissä, ettei se syystä tai toisesta saa tehtyä puhelimia sitä tahtia mitä menisi kaupaksi. Älyttömät toimitusajat oli siinä edellisessä mallissa ja varmaan tätäki mallia tehdään vain sosiaalisen median mainostajille, normaali asiakkaat saa sitten vuoden tai parin päästä. Oneplussalla ois varmaan isommat tehtaat ja puhelimen saisi ostettua ihan kaupasta.
 

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 958

OnePlus on julkistanut ensitiedot tulevasta mekaanisesta näppäimistöstään ja samalla yhtiö on paljastanut myös aikataulunsa laitteen julkistukseen. Nyt on käynnistynyt näppäimistön yhteisluontivaihe käyttäjien kanssa, eli näppäimistön viimeisiä suunnitteluaskelia otetaan, minkä jälkeen tammikuussa on vuorossa testausvaihe, helmikuussa virallinen tuotejulkistus ja maalis-huhtikuussa massatuotannon aloitus.

Toistaiseksi näppiämistön on kerrottu tarjoavan kahden tiivisteen rakenteen, minkä luvataan tarjoavan pehmeän toiminnan ja miellyttävän äänen, alumiinirungon ja toiminnallisuuden Macin sekä Windowsin kanssa. Näppäimistö on ohjelmoitavissa QMK:n ja VIA:n kautta.

Näppäimistön kerrotaan myös tarjoavan OnePlussan fanien kanssa yhdessä suunnitellut kytkimet.

Lähde: OnePlus
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
192 789
Viestejä
3 488 588
Jäsenet
62 209
Uusin jäsen
tattimatti6

Hinta.fi

Ylös Bottom