OnePlus julkaisi ensimmäisen älykellonsa – OnePlus Watch

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 959


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kiinalainen OnePlus julkaisi tänään uuden 9-sarjan puhelinmallistonsa lisäksi myös ensimmäisen älykellonsa. Kellojulkistus ei suoranaisesti ollut yllätys, vaan yritys kertoi jo viime viikolla kellon olevan tulossa, minkä lisäksi jo tuolloin OnePlus paljasti, ettei kello tulisi sisältämään Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmää.

OnePlussan ensimmäinen älykello tottelee nimeä OnePlus Watch. Valmistajan mukaan kello yhdistää hyvinvointia ja liikunta-aktiviteetteja tukevat toiminnot ja luksuskellojen muotoilun. Kellotaulun halkaisija on 46 mm ja sitä peittää reunoiltaan kaareutuva 2,5D-lasi. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on IP68- ja 5ATM-sertifioitu.

Laite sisältää 110 eri aktiviteettia, joita se osaa seurata pulssin, kalorien, matkan ja nopeuden kautta. Terveysominaisuuksista se puolestaan seuraa sykkeen lisäksi happisaturaatiota ja stressitasoja. Tietojen tarkasteluun ja kellon ohjaukseen käytetään OnePlus Health-sovellusta. Kellolla on myös mahdollista seurata ilmoituksia, vastata ja soittaa puheluita ja kuunnella musiikkia. Kolmannen osapuolen sovelluksilla OnePlus Watchilta ei kuitenkaan kannata tukea odottaa, sillä Wear OS:n sijaan kello käyttää OnePlussan omaa käyttöjärjestelmää ja on siten Huawein Watch GT -sarjan tapaan niin sanottu kevytälykello.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="59883,59884"]

OnePlus Watch sisältää 4 Gt tallennustilaa, joka mahdollistaa musiikin tallentamisen, jolloin musiikinkuuntelu on mahdollista myös ilman puhelinta. Ilman puhelinta myös harjoitusten seuraaminen onnistuu sisäänrakennetun GPS:n avulla. OnePlus Watchille virtaa syöttää 402 mAh:n akku, joka OnePlussan mukaan riittää tarjoamaan kahden viikon käyttöajat yhdellä latauksella.

Kellosta tulee saataville edellä kuvaillun Classic Editionin lisäksi myös rajoitettu Cobalt Limited -malli, joka tarjoaa ruostumattoman teräksen sijaan runkomateriaalikseen hypoallergeenisen kobalttiseoksen, jonka luvataan olevan kaksi kertaa kestävämpää ja ruostumattomampaa kuin perinteinen ruostumaton teräs. Näytön suojalasiksi se puolestaan tarjoaa erikoiskäsiteltyä Mohs-tason 9 safiirilasia.

OnePlus Watch -älykellon hinnat alkavat 159 eurosta. Perusmallin myynti alkaa 26. huhtikuuta. Kalliimpien mallien hinnoista OnePlus tiedottaa lähiviikkojen aikana.

Lähde: OnePlus

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
08.03.2018
Viestejä
248
Mitenköhän nuo musiikit saa sisälle? Spotify ois hyvä, mutta jos kaikki softa on Oneplussalta, niin ei taida olla.
 
Liittynyt
23.03.2017
Viestejä
366
Tuleekoha tätä myyntiin muualle kun suoraan oneplussan kauppaan?
 
Liittynyt
09.02.2017
Viestejä
2
Kaikki muu löytyy, mutta etämaksamista ilmeisesti ei :( Odotin, että OnePlus olisi tyyliinsä sopien tullut uudelle markkinakategorialle tuotteen kanssa, jossa kaikki merkittävät ominaisuudet on koottu lähestyttävään pakettiin. Nyt tuntuu siltä, että OnePlus jäi hillomaan NFC-ominaisuuksia seuraavaa kellosukupolvea varten...
 
Viimeksi muokattu:

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 568
OnePlus on tiedottanut tuovansa Suomessa myyntiin Watch-älykellonsa Cobalt Limited Edition -erikoisversion. OnePlus Watch Cobalt Limited Editionissa on safiirilasilla suojattu näyttö, kobolttiseoksesta varustettu runko sekä vihreä nahkaranneke.

OnePlus Watch Cobalt Limited Editionin myynti alkaa 7.6., jolloin OnePlus isännöi paikallisilla Instagram-sivuillaan Invite Code -metsästystä, jossa yhteisön jäsenillä Euroopassa on mahdollisuus osallistua sarjaan erityisiä virtuaalipelejä saadakseen koodinsa tälle rajoitetun painoksen laitteelle. Tapahtuma jatkuu sitten 17.6., jolloin käyttäjillä on 1 tunti aikaa löytää piilotettu verkkosivustolinkki OnePlus Instagram -kanavista ostaakseen OnePlus Watch Cobaltin OnePlus.com verkkokaupasta.
 

JesseR

Tukijäsen
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
978
Onko kelloon tullut päivityksiä/korjauksia sitten myyntiintulon? Odotin ennekkoon mutta arvostelut saivat harkitsemaan / lykkäämään ostoa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
192 966
Viestejä
3 493 710
Jäsenet
62 229
Uusin jäsen
tj0

Hinta.fi

Ylös Bottom