OnePlus esitteli ensimmäisen taulutietokoneensa ja lanseerasi Buds Pro 2 -nappikuulokkeensa länsimarkkinoille

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 110


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
OnePlus 11 5G -älypuhelimen lisäksi OnePlus esitteli julkaisutilaisuudessaan myös länsijulkistuksen Buds Pro 2 -nappikuulokkeistaan sekä ensimmäisen taulutietokoneensa – OnePlus Pad.

Buds Pro 2 -nappikuulokkeet ovat tutut alkuperäisestä Kiinan julkaisusta. Ulkoisesti napit muistuttavat edeltäjiään, mutta niiden vastamelun luvataan parantuneen, minkä lisäksi yksittäisistä 11 mm:n kaiutinelementeistä on siirrytty Dynaudion kanssa yhteistyössä luotuun 11 mm:n alapääelementin ja 6 mm:n diskanttielementin yhdistelmään. Lisäksi akunkeston luvataan parantuneen. Kuulokkeet tukevat edellismallista tuttujen SBC-, AAC- ja LHDC-koodekkien lisäksi myös tuoretta LC3-koodekkia ja Googlen Android 13:een esittelemää tilaäänimallinnusta.

OnePlus Buds Pro 2 -nappikuulokkeiden ennakkomyynti on alkanut Suomessa välittömästi ja kauppojen hyllyille napit saapuvat 16. helmikuuta. Kuulokkeiden suositushinta on 179 euroa. Nappikuulokkeet ehtivät tuoreeltaan myös io-techin testiin ja kuulokkeiden arvio on luettavissa testiartikkelista.

[gallery link="file" columns="4" size="medium" ids="83936,83935,83937,83938"]

Täysin uutena julkistuksena OnePlus esitteli Intiassa myös OnePlus Pad -taulutietokoneensa, jonka kiusoittelukuvia valmistaja jakoi tammikuun lopulla. Tabletin pariksi valmistaja esitteli myös OnePlus Stylo -kynän sekä OnePlus Magnetic -näppäimistön. Huomion tabletin ulkonäössä kiinnittää keskelle laitteen pitkää sivua sijoitettu pyöreä kohtalaisen suurikokoinen kamerasaareke. Laitteen runko on metallia ja se on vain 6,54 mm paksu.

Itse taulutietokone muodostuu 11,61-tuumaisen 7:5-kuvasuhteen 144 hertsin virkistystaajuutta tukevan näytön ympärille. Näytön resoluutio on 2800 x 2000 ja sen luvataan yltävän 500 cd/m2 kirkkauteen. Tabletin sisuksista puolestaan löytyy MediaTekin viime vuoden lippulaivarautaa edustava Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistiakin on tarjolla peräti 12 Gt. Tabletin 9510 mAh:n akku latautuu 67 watin SuperVOOC-pikalatauksella tyhjästä täyteen valmistajan mukaan vain 80 minuutissa.

OnePlus ei toistaiseksi paljastanut OnePlus Padin hinnoittelua tai mahdollista saatavuutta länsimaissa.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
3 711
Tuo tabletti on mukava piristys ja saadaan hieman kilpailua Samsung Tab S sarjaa vasten.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
364
Salaa toivoin, että tuo Oneplussan tabletti olisi ollut alemman pään rautaa. Karvalakki iPadin hintaluokassa ei ole mitään kilpailua Androidin saralla.
 
Liittynyt
25.01.2017
Viestejä
61
Salaa toivoin, että tuo Oneplussan tabletti olisi ollut alemman pään rautaa. Karvalakki iPadin hintaluokassa ei ole mitään kilpailua Androidin saralla.
Vaan jos tuosta mentäisiin kauheasti alemman pään rautaan niin kilpailisiko se silloin karvalakki iPadin kanssa? Tuo Dimensity 9000 on single corelta karvan verran hitaampi (~5%) kuin karvalakki-iPadin a13, multicoressa ja gpu:ssa taasen huomattavasti nopeampi (~20% molemmissa).

Näyttö tässä Oneplussassa ainakin tiedossa olevien speksien osalta on parempi, eli siltä osin tämä voi olla parempi kuin kaikki muut iPadit paitsi iPad Pro.

Oneplussalla olisi sinänsä hyvä sauma kilpailla, kun Apple nosti hintoja niin paljon Euroopassa valuuttakurssien takia ja ainakin puhelimissa kilpailijat ovat suhteessa iPhoneen olleet Euroopassa edullisempia kuin aiemmin. Jos tämä hinnoiteltaisiin Eurooppaan johonkin 400€-500€ välimaastoon niin olettaen, että softa ei ole aivan kuraa tämä olisi varsin varteenotettava kilpailija karvalakki-iPadille ja oikeastaan myös 10. genen iPadille.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 757
Speksit tuossa tabletissa on kyllä ihan mielenkiintoiset, niiden perusteella jotenkin vaan epäilen että ihan hirveän edullinen laite ei tuolla raudalla ole kyseessä. Toivottavasti pääsee yllättymään positiivisesti.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 121
Hetken olin jo iloinen että saadaan markkinoille järkevä tabletti joltain muulta kuin Samsungilta tai Applelta, mutta sitten:


Ars Technica sanoi:
In the fine print, OnePlus actually gives a warning against any repair attempts, saying, "The battery has been especially encrypted for safety purposes. Please go to an official OnePlus service center to repair your battery or get a genuine replacement battery." I've never heard of a battery being "encrypted" before, but I think they mean there is a serial number check in the firmware somewhere and that it will presumably refuse to work if you replace it.
Tuohan on ihan Apple-tason bullshittiä että akunvaihto tehdään mahdottomaksi kaikkialla paitsi valtuutetuissa korjaamoissa :facepalm:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.12.2022
Viestejä
139
on ihan Apple-tason bullshittiä että akunvaihto tehdään mahdottomaksi kaikkialla paitsi valtuutetuissa korjaamoissa :facepalm:
Missä edes on valtuteettu huolto kun Kamppikin sulki ovensa?

Kampin huollon avautuessa päätin, etten koskaan enää katsokaan muita puhelinvalmistajia ja ostin 8 Pron. Nyt kaduttaa.
 

tombe0

Premium-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
531
Eihän tuossa sitä sanota ettei voisi itse vaihtaa. Todetaan vain että vaihto on tehtävä joko OP:n huollossa TAI sitten ostettava aito alkuperäinen varaosa. ts. kolmannen osapuolen "kiina-arvat" ei tule toimimaan.
 
Liittynyt
31.12.2022
Viestejä
139
Eihän tuossa sitä sanota ettei voisi itse vaihtaa. Todetaan vain että vaihto on tehtävä joko OP:n huollossa TAI sitten ostettava aito alkuperäinen varaosa. ts. kolmannen osapuolen "kiina-arvat" ei tule toimimaan.
Ei niiden alkuperäisten saantia ole tähänkään saakka tehty turhan helpoksi. Esim. Kamppi ei myynyt niitä käteen. Fonum myy samalla hinnalla asennuksen kanssa ja ilman asennusta. Eikä myyjä edes ollut 100% varma, että onko alkuperäinen akku vai ei.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
199 250
Viestejä
3 578 317
Jäsenet
63 357
Uusin jäsen
peky

Hinta.fi

Ylös Bottom