OnePlus esittelee OnePlus 10T -älypuhelimen elokuun 3. päivä

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 123

OnePlus on ilmoittanut pitävänsä elokuun 3. päivä New Yorkissa julkaisutilaisuuden OnePlus 10T -älypuhelimelle. Puhelinta mainostetaan ”Evolve Beyond Speed” -mainoslauseella ja yritys paljastaa jo valmiiksi sen rakentuvan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin ympärille.

Puhelimen lisäksi elokuun julkaisutilaisuudessa tulee päivänvalon näkemään myös OxygenOS:n uusin 13-versio, joka saapuu valmistajan mukaan ensimmäisenä OnePlus 10 Prolle ja myöhemmin kuluvan vuoden aikana myös julkaisutilaisuudessa esiteltävälle 10T:lle.

Lähde: OnePlus
 

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 123


OnePlus on totuttuun tapaansa paljastanut hieman tulevan 10T:n yksityiskohtia jo ennen elokuussa pidettävää tilaisuuttaan.

Yhtiön mukaan OnePlus 10T sijoittuu valmistajan valikoimissa huippusuoritusluokan laitteeksi hyvien kuvausominaisuuksien kera, mutta OnePlus 10 Prosta tuttua Hasselblad-brändäystä 10T ei tule tarjoamaan. Hasselblad-brändäyksen puutteen lisäksi valmistaja paljasti, että laitteessa on tarjolla 50 megapikselin Sony IMX766 -pohjainen pääkamera optisella kuvanvakaimella sekä niin ikään 50 megapikselin resoluutiolla varustettu ultralaajakulmakamera 119,9 asteen kuvakulmalla.

The Verge puolestaan on saanut OnePlussalta virallisia rendeörintikuvia tulevasta laitteesta. Kuvien perusteella puhelin muistuttaa 10 Pro -mallia, mutta kamerajärjestelmästä puuttuu Hasselblad-brändäys ja lisäksi OnePlussan aiemmista laitteista tuttu Alert Slider -kytkin on poistettu. The Vergen sähköpostihaastattelussa käynyt OnePlussan pääsuunnittelija Hope Liu kertoo äänikytkimen poiston olleen tarpeellista korkean wattimäärän latauksen, suuren akun ja paremman antennin viemän tilan vuoksi.

Lähde: OnePlus, The Verge
 

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 123
OnePlus on ilmoittanut järjestävänsä 10T:lle julkistustilaisuuden myös Suomessa. Kyseessä on yleisölle avoin New Yorkin lanseerauslähetyksen katselustilaisuus Helsingissä kauppakeskus Triplan neljännen kerroksen Kulttuuriaukion suurelta näytöltä. Tilaisuus näytetään suorana eli kello 17. Suomen aikaa. Tilaisuudessa OnePlus kertoo tarjoavansa kuluttajille mahdollisuuden tutustua uutuuspuhelimeen ennen myynnin aloitusta, sillä kauppoihin laite on valmistajan mukaan saapumassa vasta myöhemmin elokuussa.

Tapahtumassa arvotaan yksi OnePlus 10T -puhelin, jonka voittaja saa siis puhelimen käyttöönsä jo ennen virallista myynnin aloitusta. OnePlus 10T:n ennakkomyynti alkaa välittömästi julkaisutilaisuuden jälkeen.

Lähde: Lehistötiedote
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
60
OnePlus 8t lähtöhinta Suomessa oli 599€,mutta en kyllä usko että tällä kertaa noin halvalla lähtee
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
199 654
Viestejä
3 583 108
Jäsenet
63 442
Uusin jäsen
tintti7

Hinta.fi

Ylös Bottom