OnePlus 3 -mallit saivat bugikorjauksia sisältävän OxygenOS 4.0.1 -päivityksen

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Juha Kokkonen, 09.01.2017.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Mobiililator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 247
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [​IMG]

  Jos runsas viikko sitten julkaistua OxygenOS 4.0 -päivitystä ei ole vielä asennettu puhelimeen, on 4.0.1-päivityksen koko noin gigatavun luokkaa (tarkistettu OnePlus 3:lla). Puhelimiin, joissa 4.0-päivitys on jo asennettuna, on 4.0.1-päivityspaketti vain noin 30 megatavun kokoinen. Jakelu tapahtuu portaittain OTA:na (Over the air). Io-tech asensi päivityksen OnePlus 3T -puhelimeen ongelmitta muutamassa minuutissa.

  Päivitys sisältää parannuksia vakauteen sekä korjauksia havaittuihin ongelmiin, kuten etäisyyssensorin bugiin puheluiden aikana sekä tiettyjen operaattoreiden APN-asetuksiin. OnePlussan mukaan käyttäjät saattavat edelleen havaita ongelmia mm. sovelluskaupan, operaattorin APN-asetusten sekä vaihtelevan WiFi-yhteyden osalta. Play-kaupan ongelmat roamingin aikana ovat tiedossa oleva Googlen päässä sijaitseva ongelma.

  Lähteet: OnePlus (1), (2)

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
 2. Chosen4

  Chosen4

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsellä ainakin päivityksen jälkeen ei ole loppunut puhelut kesken sen takia ettei etäisyyssensori olisi toiminut, aiemmin sitä kuitenkin tapahtui säännöllisesti. Muutenkin ilmoitukset on ehkä mukavammin luettavissa ja asetuksiin on tullut pari juttua joista tykkään.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.