Oheislaitteiden käynnistys tietokoneen käynnistyessä?

Viestiketju alueella 'Yleinen rautakeskustelu' , aloittaja laxu, 19.09.2018.

 1. laxu

  laxu

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  13.09.2018
  Olen useamman vuoden käyttänyt Clas Ohlsonin master/slave jatkojohtoa käynnistämään liudan oheislaitteita tietokoneen käynnistyessä. Nyt kyseisen jatkojohdon master/slave toiminto on sanonut itsensä irti, joten korvaavaa ratkaisua kaivattaisiin.

  Osaako kukaan suositella jotain luotettavampaa master/slave jatkojohtoa tai jotain muuta ratkaisua, jolla saisin aktiivikajarit, audio interface ja näytön pois koneen mennessä sleepiin ja takaisin päälle kun se herätetään?
   
 2. Bad Year

  Bad Year

  Viestejä:
  4
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  En voi varsinaisesti suositella, kun omakohtaista kokemusta ei moisista laitteista ole.


  Motonetista kuitenkin löytyy AEG:n jatkoroikka, jossa näemmä 1+3 master / slave. Ylijännitesuojaa ym. näkyy olevan paketissa, jonka hinta 39,95 €.

  Jos haluaa halvempaa, niin Airam näemmä tekee tuollaista perusroikkaa, jossa 1+7 master / slave. Tarjouksessa hinta 19,80 €. Kaupasta ei kokemuksia.


  Sitä en osaa sanoa, että onko kumpainenkaan merkin itsensä valmistama, vaiko vaan brändätty tuote. Airamin ledeistä ainakin huonoja kokemuksia, vrt. Osramin ja Philipsin tuotteet. Mutta AEG:n roikalla näkyy olevan 10 vuoden takuu, ja Motonettiin päin ei ole takuuasioissa ollut itsellä koskaan ongelmia.
   
 3. laxu

  laxu

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  13.09.2018
  AEG:n laite olikin about ainoa jonka löysin kotimaasta. Pitää varmaan käydä tsekkaamassa.
   
 4. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Paria eri halpaa on ollut käytössä ja tuntuvat hajoavan aina saman ikäisinä, taitaa releet kestää suunnilleen saman verran kytkentäkertoja. Ostin edellisellä hajoamiskerralla 3 Clas Ohlsonin versioita niin voi vaihtaa muutaman vuoden välein, kun nuo hajoilee.
   
 5. j1m2

  j1m2

  Viestejä:
  537
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oman särkyneen master/slave johdon korvasin katkaisin versiolla,ei ole kovin iso vaiva napsauttaa päälle ja pois.
   
 6. Zyrppa

  Zyrppa

  Viestejä:
  1 077
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tämä ollut käytössä vuoden ja hyvin pelittänyt viihdekeskuksen kanssa. Ei näköjään ole se myyjä miltä tilasin kun ei näytä nyt Suomeen toimittavan tuo.
   
 7. Fractal

  Fractal

  Viestejä:
  89
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kokeillut jotain viittä eri master slave johtoa ja ne kaikki on mennyt rikki noin vuoden sisällä. Nyt on ollut pitkään käytössä normi jatkojohto ja bilteman kaukosäädin pistorasia. Paras ratkaisu tähän mennessä.
   
 8. Lassivv

  Lassivv Tukijäsen

  Viestejä:
  683
  Rekisteröitynyt:
  12.02.2017
  Varsinkin jos on muuntaja kuormaa (esim monien kajari pakettien powerit) niin rasittaa piikillä releen kärkiä melko paljon, wiks haloilevat aika useesti. Aeg takuu enteilis kyllä jotain kunnollista relettä.