NVIDIA-spekulaatioketju (Volta/Turing)

Viestiketju alueella 'Näytönohjaimet' , aloittaja Kaotik, 17.10.2016.

 1. Cirrus

  Cirrus Miksei maailma toimi asmilla? Tukijäsen Team Windows Team H2O

  Viestejä:
  1 141
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ihan normaalin markkinatalouden lakien mukaan hinta laskee ja tuote alkaa myymään siinä tapauksessa. Ja jos tuote on maailman paras, niin ollaan ihan hemmetin kaukana flopista.
   
 2. Niceman

  Niceman

  Viestejä:
  162
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2017
  Ihme kinastelua täällä, se on melko selvä että RTX2080TI on suurella todnäköisesti nopein pelikortti mitä tänä vuonna on saatavissa, maksaa hunajaa mutta silti haluttava.
   
  Jyssi ja P c L A Y E R tykkäävät tästä.
 3. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 099
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Sinähän varsinainen kroisos olet jos 4tonnia koneeseen on köyhäilyä.
  Tuossa 10k lapussa ei ole edes niitä ominaisuuksia joita 2080Ti löytyy.
  Voi olla jos alan oikeen kunnolla köyhäileen niin kaveriksi eksyy vielä toinen 2080Ti hieman myöhemmi.

  Mutta koita nyt kestää se asia että Nvidialla on kovat kortit tarjolla.
   
 4. Heepo

  Heepo RTX ON

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  15.05.2017
  Ei se korkea hintalappu siitä edelleenkään automaattisesti floppia tee. Se tekee, jos se jää sen korkean hintalapun vuoksi myymättä. Pelkästään Jimmsin saatavuuksia katsomalla näyttää että kortteja joiden suorituskyvyistä ei ole vielä täyttä varmuutta on kovaan hintaan tilattu ennakkoon jopa satoja kappaleita. Tämä siis yhden jälleenmyyjän toimesta. Ei täytä minusta edelleenkään floppaamisen merkkejä.

  GV100 nopeus pelikäytössä ei tee siitä edelleenkään pelikorttia, vaikka se siinäkin taskissa olisi tällä hetkellä markkinoiden nopein. Se että se floppasi "pelaajan näkökulmasta" (eli sinun) pelikorttina ei tarkoita että se olisi kovasta hinnastaan huolimatta flopannut Quadrona niissä taskeissa joita varten se on suunniteltu (=ei pelaaminen). Edelleenkään en ole missään vaiheessa sanonut etteikö hinnalla olisi väliä, mutta jos mielestäsi RTX:llä on huono fps/eur suhde niin olenko väärässä jos sanon että GV100:lla se on vielä huonompi?


  Ei, en ole Nvidialla töissä. Ei, en omista Nvidian osakkeita. Ja ei, en edelleenkään ymmärtänyt miksi tuon yhteenlaskun lopputulos on mielestäsi floppi. Jos suorituskyvyltään varmistamaton kortti myy kovaan ennakkohintaan, niin onko se silloin floppi? Ei minusta. Jos se sinusta on, niin sitten meillä on hyvin erilaiset käsitykset tuotteen floppaamisesta.

  Ja usko pois, mielelläni minäkin maksaisin tuosta kortista esim. 1000e vähemmän, mutta minkäs teet kun high end puolella kilpailijat tuntuu ainoastaan taputtelevan kakkaa hiekkalaatikolla niin pakko ottaa vihreetä kairaa hanuriin.
   
  anonyymi ja Piikki lihassa tykkäävät tästä.
 5. 91danger91

  91danger91

  Viestejä:
  501
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  2080 TI Tulee ihan selkeästi olemaan paras pelinäytönohjain. Siitä näkökulmasta sitä voidaan pitää "jytkynä". Se on myös päivänselvää että se ei tule kuitenkaan voittamaan näillä hinnoilla paras FPS/€ kortin titteliä millään. Jos on pakko saada paras pelinäytönohjain niin silloin ei voi ulista hinnasta, vaan pitää kiltisti maksaa se 1300-1500 siitä hyvästä ohjaimesta. Itse odottelen edelleen AMD:n ja Intelin vastausta ja vega 56 pärjää vielä kohtuullisen hyvin 1440p resoluutiolla että ei tässä mikään hätä ole. Vaikka näytössä on 144hz, niin itselle riittää että minimifps pyörii siellä 50-60FPS hujakoilla. Jos pitäis saada näytön kaikki hertzit käyttöön uusilla peleillä niin silloin itsekin tilaisin RTX 2080 TI:n. Mutta se +1000€ lisäpanostus näytönohjaimeen sen takia että fps ei droppaisi alle 90 tai 144 ei ole minun mielestä vain järkevää. Aika moni muu näyttää kuitenkin olevan täällä eri mieltä :D
   
  Piikki lihassa ja JiiPee tykkäävät tästä.
 6. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Jos sitä ja jos tätä. Jos puhutaan otsikon aiheesta eli Turingeista, miten todennäköistä on, että ne jäävät hyllyihin koska hinta on joidenkin mielestä kova?
  Eiköhän ole selvää, että Nvidialla on isompi joukko viisaita päitä laskenut miten saadaan kaikki myytyä mahdollisimman suurella voitolla. Ovat voineet kenties käyttää sen mallintamiseen vaikka Tensor-ytimiä.
  Moni on täällä haukkunut flopiksi ja tuhnuksi nyttemmin pelkän hinnan perusteella, vaikka mitään myyntilukuja ei ole olemassa. Kuitenkin esimerkiksi Ti-mallin viivästyminen voi johtua siitä, että saatavuus on pienempää kuin kysyntä, hinnasta huolimatta.
   
 7. JiiPee

  JiiPee

  Viestejä:
  3 005
  Rekisteröitynyt:
  21.06.2017
  Mutta Quatro RTX8000 on joka on kyllä se tehokkain "pelikortti" koska se on täysi piiri toisin kuin 2080Ti. Eli mikset osta sitä parasta? Miksi köyhäilet ja tyydyt johonkin tuhnuun?
   
  Threadripper tykkää tästä.
 8. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Täällä näyttää olevan joillakin kovin sakeita ajatuskulkuja. Ei millään kyetä näkemään, että asioita voi tarkastella vaikkapa ilman hinnan merkitystä. Ajatuskulut ovat myös niin kapeita, että ilmeisesti osataan katsoa asiaa vain oman lompakon paksuuden mukaisesti, ja sitten osa kenties melkein itkua tihrustaen ihmettelee, että eikö tehonkulutuskaan merkitse mitään tai piisirun pinta-ala.

  Monille tuntuu olevan kova pala, että saatiin jytky. On ikävää, jos joillaki on niin kova mielipahan tunne, että tuotetta täytyy pakkomielteisesti yrittää dissata aivan sekavilla näkemyksillä. Näyttää olevan niin kova harmitus päällä, ettei ilmeisesti itsekään ymmärretä mitä kirjoitetaan. Jos edes flopin määritelmää ei kyetä ymmärtämään, vaikka useampi sitä selittää, onhan keskustelu silloin tuhnua hiekkalaatikkotasoa.

  Sitten on vielä puolitrollilta vaikuttavia, jotka tulevat vähän väliä huutelemaan "mikset osta parasta, miksi tyydyt 2080Ti tuhnuun". Aivan lapsellista.
   
  deMentor, vemkki ja Heepo tykkäävät tästä.
 9. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Varmaan hänellä on omat perusteensa valitsemalleen tuotteelle. Mitä se sinua kiinnostaa?
  Ei se tee näistä maailman nopeimmista pelikorteista, jytkyistä, miltään osin floppia tai tuhnua, jos esimerkiksi sinua harmittaa syystä x.
  Ilmeisen vaikeata näyttää olevan hyväksyä sitä, että kaikki kortit myydään mitä valmistetaan, uusia ominaisuuksia saadaan pitkän odottelun jälkeen ja tuote on vieläpä käytännössä maailman nopein peliohjain. Luultavasti myöhemmin julkaistaan halvempia kortteja.
  Voisit jättää turhan provoamisen köyhäilystä ja tuhnuttelusta pois.
   
 10. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  3 375
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Kyllä minusta hinnalla on merkitystä, mutta tuotteen valmistuskustannukset ja myyntihinta ovat kaksi eri asiaa. Jos katsoo RTX 20x0-sarjan korttien ominaisuuksia, niin ei niissä ole mitään erityistä, mikä edellyttäisi posketonta hinnoittelua. Kyse on pelkästään NVidian kilpailukykyedusta, jonka takia se voi pitää hinnat korkealla (ja tietysti nousukauden maksukykyisistä kuluttajista). Joo, piisiru on selvästi suurempi, mutta kyse on jo vakiintuneesta valmistusprosessista. GDDR6-muistikaan ei ole kallista (GDDR6 Memory Prices compared to GDDR5 : hardware).
   
  Threadripper tykkää tästä.
 11. SatanTwister

  SatanTwister Premium-jäsen

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kuinka kapea on ajatuksen juoksu että kortin täytyy olla se markkinoiden kallein ja nopein asioissa joita ei ole vielä julkaistu ja mitään edes etäisesti riippumattomia testituloksia ei ole? :think:
   
  Threadripper ja Härkönen tykkäävät tästä.
 12. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 270
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  En nyt ihan täysin ymmärrä miten kallis harrastus on merkki ajatuksen juoksun kapeudesta. Monihan pistää esim. autoharrastukseensa paljon enemmän fyrkkaa haisemaan kuin se raudanhimoinen nörtti joka rakentaa 5000 euron tietokoneen.

  Ja jos nuo riippumattomat testitulokset sitten paljastavatkin, että 2080Ti onkin vain 5% nopeampi kuin 1080Ti, niin eiköhän lähes 100% ennakkotilaajista peruuta tilauksensa.
   
 13. Heepo

  Heepo RTX ON

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  15.05.2017
  Jos alla olevat testitulokset pitää paikkansa, niin kylläpä nyt kelpaa olla köyhä. Paras pelinäytönohjain voi sittenkin olla 2080ti sen tässäkin langassa rummutetun ja flopanneen GV100 sijaan. RTX8000 benchmarkkeja odotellessa. :cigar2:

  FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION | SQUARE ENIX

  Screenshot_20180916-092033.jpg
   
  Dargol, Lepakomäyrä ja Piikki lihassa tykkäävät tästä.
 14. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Oikeastaan en ymmärrä miksi vastaisit viestiini, jossa puhuttiin sekavista ajatuskuluista. Mutta sinun mielestäsi hinnalla on merkitystä. Jonkun toisen mielestä ei ei ole. Joku voi katsoa asiaa tietoisesti ilman hinnan huomioimista.
  Ilmeisesti sinun mielestäsi hinnoittelu on posketon. Jonkun toisen mielestä ei ole.
  Kovin on ihmeellinen ja kummallinen maailma. Jos hinta on kovin merkittävä, niin miksi on pakkomielle dissata tuotetta sekavilla sepustuksilla?
   
 15. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Miten ajatuksen_juoksun kapeus liittyy siihen, jos joku hankkii markkinoiden nopeimman tuotteen? Taas tulee niin ihmeellistä sepustusta, etten minä ainakaan ymmärrä. Mitä riippumattomia tuloksia tarvitaan, jos joku haluaa muuten vain ostella lippulaivamallin? Vaikuttaa harmittavan.
   
 16. SatanTwister

  SatanTwister Premium-jäsen

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ajatuksen juoksu on kapeata silloin kun järjellä koittaa perustella jotain mitä ei järjellä voi perustella. Aika harva moottoripyörääkään ostaa järki perustein. Ei noiden RTX korttien ennakkoon tilaaminen ole mitenkään järjellä perusteltua. Sen takia ihmettelenkin miksi täällä yritetään jotenkin muka perustella noiden ostoa ja kertoa kuinka se ei ole huono ostos (tällä hetkellä).

  Enemmän tässä tulee mieleen että suurinosa ennakkotilaajista haluaa vaan tulla hiekkalaatikolle kertomaan kuinka he ovat ostaneet uuden lelun ja se on parempi koska lelun valmistaja niin sanoo. :kahvi:

  Saataisiinkohan seuraavaksi jotain muuta turingiin liittyvää keskustelua.
   
  Threadripper, Tukkeuma ja Härkönen tykkäävät tästä.
 17. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 599
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Pelaajan näkökannalta:

  A) kallista uutta tekniikkaa, mutta perus fps ei nousu pettymys edelliseen sukupolveen verraten = tuhnu a.k.a nuhapumppu

  B) kallista uutta tekniikkaa, mutta vaisusta fps nousun spekulaatiosta huolimatta fps tehot nousivat puolueettomissa testeissä yllättävän paljon edelliseen nähden = jytky.

  Valmistajan kannalta:

  A) kallista uutta teknikkaa, kuluttajat jättävät hyllyyn koska perus fps nousu liian vaatimatonta = tuhnu a.k.a nuhapumppu.

  B) kalliin uuden tekniikan ansiosta ja riittävän perus fps suorituskyvyn nousun takia myy valmistuserät loppuun / riittävästi Tech-tonttujen ennakkotilauksia / nahkatakkihypen & testien jälkeen todettu soivaksi peliksi = jytky.

  ...tai jotain sellasta.

  Näiden suur-vänkääjien kanssa olis varmaan mahtavaa olla samassa duunissa tai autiolla saarella :bored:
   
  Jyssi, qazserNOS ja Härkönen tykkäävät tästä.
 18. locitus

  locitus

  Viestejä:
  955
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  On kyllä jännä miten nvidian uuden näytönohjaimen julkaisu saa ihmiset aivan sekaisin.
   
  Piikki lihassa, latee77 ja Härkönen tykkäävät tästä.
 19. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 270
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  Haistakahtaa olkiulkolta. Mitä itse olen keskustelua seurannut, niin myös ennakkotilaajat ovat kiinnostuneita kolmannen osapuolen testeistä eivätkä vain ja ainoastaan nvidian hypestä.

  On myöskin täysin aiheellista olettaa, että suorituskykybuusti uuteen sukupolveen siirryttäessä on merkittävää luokkaa puhtaasti speksien takia ja koska ennenkin uuden sukupolven näyttikset ovat tarjonneet merkittävää parannusta vanhaan nähden.

  Jees, eli heität parit olkiukkoprovot ilmoille ennakkotilaamisen mielekkyyteen liittyen, mutta kaipaatkin jotain muuta turingiin liittyvää keskustelua... ei saatana. :facepalm:

  Vois ruveta käyttämään tätä ignore toimintoa nyt ihan huolella.
   
  Piikki lihassa ja Juhamies tykkäävät tästä.
 20. SatanTwister

  SatanTwister Premium-jäsen

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ennakkotilaaminen on pääsääntöisesti typerää ja se on nähty ihan pelipuolellakin jo aikoja sitten. Eikä tuota voi perustella järjellä mitenkään. Eiköhän tämä aihe ole jo käsitelty.
   
  JiiPee tykkää tästä.
 21. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 099
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Kyllä ne on nämä Amd käyttäjät jotka joutuu nyt tyytymään tuhnuun ;)
   
  anonyymi ja Piikki lihassa tykkäävät tästä.
 22. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 099
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Mutta onneksi palautusoikeus
  Jos en olisi preorderia laittanut joutuisin odottelee kauemmin mikäli revikoiden jälkeen olisinkin halunnut kortin ostaa,eli järjellä perusteltu.

  Pelin voi ostaa digitaalisena vaikka heti julkaisun jälkeen ja senkin voi palauttaa steamiin jos surkea tms.
   
 23. HarriK

  HarriK

  Viestejä:
  471
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pelipuolella toki järjetöntä kun tuotteet ei voi olla loppu varastosta ja arvostelujen julkaisun jälkeen ostaminen ei käytännössä viivästytä pelin saamista.

  Raudan kanssa on eri tilanne koska kyseessä ovat alkuun rajoitetussa määrin saatavat fyysiset tuotteet joilla on postimyynnissä täydet palautusoikeudet.

  Itse laitoin RTX:n ennakkotilaukseen Gigantista saadakseni kortin aikaisin jos se on hyvä. Tuon voi perua milloin vaan ennen tilauksen postitusta, tai sitten kiikuttaa takaisin liikkeeseen avaamattomana tilauksen saapumisen jälkeen. Eli häviän hieman vaivannäköä jos en otakaan korttia, mutta ostaessa saan kortin päiviä tai jopa viikkoja aiemmin kuin tilaamalla arvostelujen julkistuksen jälkeen.
   
  Jyssi, cloudscape, Heepo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 270
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  Näin, ja itse sain ennakkotilaukselleni paremman hinnan kuin mitä missään olen sen jälkeen nähnyt. Ajatus on ollut kokoajan, että jos jossain näkyy vielä parempi diili niin tartun sitten siihen ja perun nykyisen. Ja toki jos revikoiden jälkeen näyttää siltä, ettei ole nykyisen hinnankaan arvoinen tuote niin eikun peruuttaen tai palauttaen.

  Käytännössä tässä tapauksessa ennakkotilaus on varaus eikä ostos. En näe, mikä tässä on niin valtavan ongelmallista.
   
  Jyssi ja mRkukov tykkäävät tästä.
 25. Janishell

  Janishell

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Onhan tuolla jo faktaa miten nopeita nämä uudet näyttikset on. Hyvinhän näitä nytten jo voi ennakkotilailla.
   
 26. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Millä perusteella uuden Turingin osto ei ole järjellä perusteltavissa? Käsittämätön ajatuksenjuoksu. Henkilö voi ostaa esimerkiksi koska häneltä puuttuu näytönohjain tai tarvitsee uuden. Mikä tässä on järjellä perustelematonta? Sinä tuot keskusteluun voimakkaat omat subjektiiviset näkemyksesi etkä näköjään näe metsää puilta. Mikä idea on kyseenalaistaa ostopäätöksiä, joiden perusteista et tiedä mitään?
  Mielestäsi siis valmistaja sanoo, että uusi tuote on aiempaa parempi. Väitätkö, että se, uuden paremmuus, ei olekaan totta?
   
 27. Niceman

  Niceman

  Viestejä:
  162
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2017
  Pitääkö minun valmistaa Popparit ?
   
  Piikki lihassa tykkää tästä.
 28. selbi

  selbi

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Ei tuossa ennakkotilaamisessa mitään ihmeellistä ole. Jos tulee jytky (jolta tällä hetkellä näyttää), pääsee nopeammin nauttimaan uuden näyttiksen tehoista. Jos puolestaan tulee tuhnu, niin voi tilauksen perua/palauttaa tuotteen. Se paljonko on valmis maksamaan jytkyydestä, on varmaan jokaisesta itsestään kiinni.
   
 29. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Näkemyksesi on faktisesti tarkasteltuna aivan järjetön. Esität ilmoille jotain aivan ihmeellisiä väitteitä perustelematta niitä mitenkään. Et kai ole tosissasi? Järjellä voi perustella vaikka siten, että haluaa ja kokee tarvitsevansa uusinta tekniikkaa.
  Sinäkö päätät kaikkien kuluttajien puolesta, että milloin on järkevää ostaa tuote x?
   
 30. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  3 375
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Nojoo, olin vähän epäselvä. Tarkoitin siis sitä, että mielestäni ihan hyvää tuotetta on turha haukkua tuhnuksi pelkän korkean jälleenmyyntihinnan takia, eli olin siis siinä samaa mieltä kuin sinä. Jos taas suorituskykyä olisi saatu lisää vain erityisen kalliilla valmistustekniikalla tai prosessia äärimmilleen venyttämällä (vrt. Fermi), niin sitten voisi sanoa ehkä sanoa tuhnuksi. Floppiuden puolestaan määrittää se, että käykö tuote kaupaksi vai ei.
   
 31. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Aivan, nuo kokemukset flopista, jytkystä tai tuhnusta ovat tietenkin subjektiivisia. Keskustella ja spekuloida voi tietysti siitä, ovatko esitetyt väitteet järkeviä.
   
 32. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 599
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Hyvä fps = jytky
  Huano fps = tuhnis.
   
 33. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 400
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Miksi pitää olla jytky tai floppi...

  Jos katsotaan ihan objektiivisesti niin:

  RTX: Tässä vaiheessa kiva bonus feature, mutta tehot ei ihan riitä sen käyttöön, ainakaan yli FHD tarkkuudella. Varmasti kiva kokeilla sitä, mutta useimmiten oikeasti oelaillaan RTX off. Ehkä seuraavassa sukupolvessa riittää jo vääntöä tarpeeksi RT efektien kunnolliseen pyörittämiseen.

  Perus peliteho: NVDIA omissa slidesissään lupaa 40-50% lisää 1080Ti vs 2080Ti. Tuo varmasti semmonen best case scenario. Jis tuo totetuu oikeasti suoraan, niin puhutaan aika mukavasta tehohyppäyksestä, mutta ei mikään mieletön jytky kuitenkaan, varsinkin kun suhteuttaa sen hintaan.

  DLSS: Tämä on se juttu, mikä minun mielestä ratkaisee, tuleeko tästä oikeasty jytky vai ei. Jos DLSS tarjoaa edes 90% saman kuvanlaadun, kun esim. 4k/TAA kombo, mutta antaa sen 100% lisäö suorituskykyä, niin sitten voidaan tehojen puolesta puhua jo kunnon jytkystä. Toki se vaatii sen, että suurin osa tulevista ja miksi ei nykyisistäkin peleistä saadaan tuen piiriin. Jos DLSS on niin hyvä, kun on annettu ymmärtää, niin en näe tuota mahdottomana, sillä pelinkehittäjän näkökulmasta tuon saaminen käyttöön omaan peliin, ei vaadi työtä pelinkehittäjän puolelta.

  Kyllä itteäkin toi RTX 2080Ti kutkuttelee, jos saadaan oikeasti se 40-50% lisää perussuirituskykyä ja varsinkin sitten, jos DLSS osoittautuu kaiken ennakkohypen arvoiseksi. Silti tuo hinta hirvittää. varmaan koitan pärjäillä tällä nykysellä, kunnes tulee peli, jota haluaa pelata, mutta joka ei enää pyörähdä sitä 60FPS tolla UW resolls ja hyvillä grafiikka-asetuksilla.
   
  Batro, v4rjo, HarriK ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 34. Threadripper

  Threadripper

  Viestejä:
  3 880
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Siinä 10K lapussa on ominaisuuksia joita ei ole GTX 1080 Ti:ssa. Silti jätit sen ostamatta vaikka kehuit kuinka rahaa löytyy ostaa parasta eikä hinnalla ole merkitystä :D

  Tarpeeksi korkea hintalappu tekee flopin kuten tässä on moneen kertaan todistettu. Joten hinnalla on merkitystä jopa niille joilla on kuulemma varaa ostaa parasta.

  Ennakkotilattu = myyty? Ei.

  Ketä kiinnostaa onko se "pelikortti", jos se on nopein peleissä? Ei ketään. Ketä kiinnostaa kymppitonnin hinta? Nähtävästi lähes kaikkia.

  Eli floppasiko Quadro pelaajan korttina vai ei? Unohda kaikki muu (kuten se ettei sitä ole markkinoitu pelikorttina) ja vastaa tuohon kysymykseen.

  Missä kohtaa minä olen sanonut RTX:lla olevan huono FPS/eur suhde?

  Ennakkotilaus ja myynti on kaksi eri asiaa. Kuten tässäkin ketjussa moni on sanonut, kortti ennakkotilataan ja vasta myöhemmin päätetään pidetäänkö. Oli Vegastakin iso kasa ennakkotilauksia ja silti se Nvidian kannattajien mielestä oli floppi :rolleyes: Double standards.

  Noita huudellaan niille joilla kuulemma on loputtomasti rahaa ostaa parasta. Ja sitten paljastuukin koko koneen budjetiksi säälittävät 4 tonnia :facepalm:

  Pelaajan näkökulmasta B ei ole jytky koska liian korkea hinta.

  Valmistajan kannalta B ei välttämättä ole jytky jos valmistusustannukset ovat liian suuret.

  Aika vähän sitä faktaa on ollut tarjolla.

  Hyviä tuotteita on haukuttu tuhnuiksi aina. Myös OEM-valmistajat hyljeksivät tuotteita jotka ovat hyviä mutta liian kalliita. Eli hinta on se joka viimekädessä määrittelee flopin. Vrt. GV100 esimerkki. About kukaan ei suosittele pelikäyttöön vaikka onkin tällä hetkellä nopein näytönohjain pelaamiseen. Eli floppi. Miksi? Koska hinta.
   
 35. Janishell

  Janishell

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Öö mitäs nämä faktat sitten on?
   
  Threadripper tykkää tästä.
 36. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 099
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Threadripper iltä nyt sellaista selittely itkupotkua ettei ole mitään järkeä lähteä hänelle vastailemaan yhteenkään kysymykseen tai argumenttiin.
  Mitä ilmeisemmin muistaa myös osan muiden kirjoituksista aivan väärin.
   
  Piikki lihassa tykkää tästä.
 37. Härkönen

  Härkönen Köyhä

  Viestejä:
  2 354
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Kutsut random videota youtubessa faktaksi? :facepalm:
   
  Threadripper tykkää tästä.
 38. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  3 375
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Hinta määrittelee flopin, jos tuote ei käy kaupaksi pyydetyllä hinnalla. GV100:n määrittely flopiksi hinnan perusteella on kyllä aika säälittävä aivopieru, kun kyseessä on ammattilaiskäyttöön suunniteltu näytönohjain, josta ei ole yritettykään tehdä kuluttajakäyttöön sopivaa tuotetta. Vähän sama kuin kutsuisi Ferraria flopiksi, koska se on liian kallis kauppakassiksi.
   
 39. Janishell

  Janishell

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  No myöhemmin nähdään onko toi random video oikeessa.
   
 40. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 270
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  Tuo kanava on ihan kusetuspaskaa. Tullut joku sen video aiemminkin vastaan.

  Se laittanut vähän pelivideota pyörimään ja repinyt nuo numerot jostain muualta (ehkä päästään) ja heittänyt nuo lämmöt ja memory usaget hatusta. Memory usage gtx 1080:llä 11000mb :think:
   
  FrozenJuice, Härkönen ja Threadripper tykkäävät tästä.
 41. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 099
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Koska n.1300e irtoaa oikea pelinäytönohjain.
  suorastaan halpa verrattuna 10k ohjaimeen.
  ja sun faktat ontuu jatkuvasti.

  [​IMG]
   
 42. Threadripper

  Threadripper

  Viestejä:
  3 880
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Ainahan fanipoitsut lopettavat keskustelun asiasta ja menevät henkilökohtaisuuksiin kun perustelut loppuvat. Niin kävi sinullekin. Yllättyneet:

  Pelaajan kannalta sen voi määritellä flopiksi koska se on liian kallis.

  Huono vertaus. Ferrari on huono kauppakassi, Quadro taas on loistava pelikortti.

  Eli toisin sanottuna tällä hetkellä on peräti 5 nopeampaa korttia kuin GTX 1080 Ti. Nyt kun myönsit rahalla olevan merkitystä, todistit puhuvasi paskaa koko ajan hinnan merkitysettömyydestä :D
   
 43. Simoen

  Simoen

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Kauhee väittely menossa... Joo onhan se kortti kallis mutta ei niin kallis etteikö siihe isolla osalla pelaajista olis varaa. Nvidiakin on vaa yhtiö jonka tarkotus on tehdä rahaa ja näyttää menevän aika hyvi kortit kaupaks tollaki hinnal. En ymmärrä miks pitää tarttua johonkin pikkuseikkoihin jos joku heittää et ei oo väliä vaikka se sen 1500e maksaa niin joku repii täältä 10 tonnia maksavan kortin ja alkaa ulisemaan että mikset sitten osta tätä? Eikö tuo ole aivan selvää että ei pelikortteja ostavat tarvitse mitään quadroja. En jaksas lukea tämmöstä scheissea, kiinnostas lukea noista korteista et voisitteko tapella vaikka yv:llä jos siltä tuntuu...?
   
  Jyssi, Lepakomäyrä, Subv1sa ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 44. mRkukov

  mRkukov Hrrrr...

  Viestejä:
  5 245
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Threadripper
  Aivan turhaan vänkäät täällä näiden kanssa. Jatka toki, jos saat siitä jotain tyydytystä. ;)

  Ps. Tällä hetkellä kaikki nvidian faktat on varmasti faktoja, mutta erittäin tarkkaan valituissa skenaarioissa, jotka eivät edusta keskiarvoa.
  Taas random youtube/huhusaitin/vuodon faktat on "faktoja" ja ne kannattaa nauttia suolan kera.

  Oikeat puolueettomat faktat tulee kun arvostelut on julki. Siihen asti aivan turha vängätä "faktoilla". :lol:
   
 45. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  3 099
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Väitit nopeimmaksi pelaamiseen ja olit väärässä.

  Koita nyt edes pysyä mukana.
  Olen ostamassa Rtx2080Ti joka tuossakin testissä oli nopeampi kuin Gv100 josta olet jatkuvasti hehkuttanut "nopein näytönohjain pelaamiseen"
   
 46. Piikki lihassa

  Piikki lihassa

  Viestejä:
  467
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Missä on todistettu ja kenen toimesta, että nimenomaisesti hintalappu tekee flopin? Millä perusteella hinnalla on kaikille merkitystä?
  Miksi ei voisi kiinnostaa, onko tuote pelikortti vai ei?
  Onko täällä sinun mielestäsi vain AMD:n ja Nvidian kannattajia?
  Kenellä on "kuulemma loputtomasti rahaa"?
  Viittaamasi kohta B, miksi hinta on pelaajan näkökulmasta liian korkea? Tarkoitako vain itseäsi? Mistä tiedät mikä on liian korkea tai liian matala kenenkin mielestä?
  Testituloksia on julkaistu. Mikä sinun määritelmän mukaan on faktaa? Onko nyt mahdollisesti vääriä faktoja tai vääränlaisia testituloksia?
   
 47. Janishell

  Janishell

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Juuh kattelin tota muistin käyttöä että joku kusee. Mutta Nvidian testi speksejen mukaan aika lähellä noi nopeus erot toteutuu.
   
 48. FrozenJuice

  FrozenJuice Premium-jäsen

  Viestejä:
  547
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Voisiko tässä nyt tämän kiistan kaikki osapuolet pikkuhiljaa ymmärtää lopettaa tämän asiattomuuksiin menevän täysin hedelmättömän vänkäämisen? Juuri ketään tuskin kiinnostaa enää lukea teidän juttuja. Olette sanoneet sanottavanne jo aika moneen kertaan.
   
  penailija, Drontti, Heepo ja 15 muuta tykkäävät tästä.
 49. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 270
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  No se onkin luultavasti napannut nuo numerot nvidialta vuodetusta reviewer guidesta :D

  Youtubessa on yllättävän paljon näitä kanavia jotka tekee feikattuja benchmarkvideoita. Herra yksin tietää mikä idea tässä touhussa on.
   
  Lepakomäyrä tykkää tästä.
 50. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team Apex Legends Team H2O

  Viestejä:
  3 255
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lopettakaa tuo turha vänkääminen ja saman asian jauhaminen uudelleen ja uudelleen.:swait:

  Muistutuksena että Fanboy- ja muut provoavat nimittelyt on kielletty.
   
  Jyssi, Cuningas, sawe ja 8 muuta tykkäävät tästä.