NVIDIA julkaisi uudet GeForce 516.40 -ajurit näytönohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 019


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 516.40 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön pelinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 516.40 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima Fall Guys: Free for All -pelille, tuki NVIDIA Reflexille ICARUS-pelissä ja säteenseurannalle Jurassic World Evolution 2- sekä Resident Evil 2-, 3 ja 7 -peleissä. Lisäksi ajureissa on mukana virallinen tuki Windows 11:n 22H2 -päivitykselle ja CUDA 11.7 -rajapinnalle.

NVIDIAn bugikorjausten listalta löytyy tällä kertaa kulme korjausta: Enscapen varjojen renderöinnissä olleet ongelmat, Lenovon joitain kannettavia koskeneet kirkkaussäätöjen ongelmat Advanced Optimuksen kanssa sekä Club 3D CAC-1085 -DP-HDMI-sovittimen rajoittuminen maksimissaan 4K-resoluutiolle 60 hertsin virkistystaajuudella. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi HDR:n päälle ja pois kytkemisen aiheuttamat vakausongelmat peleissä, jos niitä pelataan muulla kuin natiiviresoluutiolla, ylivalottuneet Shadowplay-nauhoitukset, kun HDR on käytössä Windowsissa sekä Assassin’s Creed Origins -pelissä esiintyvät vilkkumisongelmat, kun hahmo on veden alla lähellä venettä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa ja ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 793
Ei kauhean stabiilit ajurit. Aika paljon löytyy kommentteja siitä, että näiden myötä monenlaiset pelit alkoivat kaatua.
Sama kävi myös itsellä, kun ennen kone on todella vakaa hankinnasta asti.
Kuva jäätyy ja melko pitkän ajan päästä näyttis/ajurit saa itsensä resetoitua ja kuva palaa. Event viewerissä kasa nvlddmkm virheitä. DDU:lla rollbackia kehiin suosiolla, eikä enää ole pelit kaatuneet.

Varmasti nämä jollain toimivat kivasti, mutta kai se on pelikohtaista tms.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
178 760
Viestejä
3 291 094
Jäsenet
59 181
Uusin jäsen
Raul98

Hinta.fi

Ylös Bottom