NVIDIA julkaisi näytönohjaimilleen uudet GeForce 451.67 -ajurit

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 900


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 451.67 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 451.67 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen Game Ready -leima Death Stranding -pelin PC-versiolle. Lisäksi ajureiden kerrotaan sisältävän optimaalisen tuen Horizon Zero Dawn: Complete Edition- ja F1 2020 -peleille. Ajureiden mukana ei ole uusia SLI-profiileita.

Tuttuun tapaan ajurit myös korjaavat aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Detroit: Become Human -pelin satunnaiset kaatuilut, Kepler-arkkitehtuuriin perustuvien SLI-kokoonpanojen kaatuilu työpöydälle, kun G-Sync on käytössä sekä GeForce GTX 1050 Ti -näytönohjaimia kannettavissa vaivanneet erilaiset kaatuilut aina Blue Screen of Deathia myöten. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Mechwarrior 5 -pelin kaatuilut DirectX 12 -rajapinnalla, useiden pelien satunnaiset ”jäätymiset” muutamiksi sekunneiksi kerrallaan, Shadow of the Tomb Raiderin kaatuilu DirectX 12 -rajapinnalla, kun Hardware-accelerated GPU Scheduling on käytössä sekä vanha tuttu eli Forza Motorsport 7 -pelin joissain kanttareissa esiintyvät mustat raidat. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
21.01.2017
Viestejä
534
Saas nähdä. Edellisten ajureiden (451.48 ) kanssa Codissa RTX 2070 tiputti itsellä kellotaajuuden yhtäkkiä 1900Mhz -> 400Mhz:iin (tjms.), eikä noussut takaisin. No kokeillaanpas näitä uusimpia, 446.14 kanssa ei mitään ongelmia.
 

Ransteri

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
737
Eikö ne ollenkaan korjaa noita vikoja? Tuollainen pelien jäätyily saa nämä näyttämään rikkinäisiltä.
 

DarkkiFIN

Sosiaalisesti etääntynyt
Liittynyt
17.07.2017
Viestejä
1 553
Mikähän tossa on että tuon Forza Motorsportin kanttarit on ongelmana,ne on ollu ihan helkutin pitkään jo. Ei sen puoleen että mitään viivoja kanttareissa olisin huomannut sitä pelatessa.
 
Liittynyt
21.04.2018
Viestejä
427
Mielenkiinnolla kuulisin panelistien näkemyksen esim. viikon tekniikkakatsauksessa siitä, että miten ihmeessä pelien tekijät kehittelevät peliään kun lähes aina julkaisun jälkeen tulee vasta niitä tukevat ja niiden kanssa toimivat ajurit. Joku tässä nyt mättää. Kummastuttaa ainakin pientä kulkijaa.
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 900
Mielenkiinnolla kuulisin panelistien näkemyksen esim. viikon tekniikkakatsauksessa siitä, että miten ihmeessä pelien tekijät kehittelevät peliään kun lähes aina julkaisun jälkeen tulee vasta niitä tukevat ja niiden kanssa toimivat ajurit. Joku tässä nyt mättää. Kummastuttaa ainakin pientä kulkijaa.
Tuki pelille x tarkoittaa, että ajureissa on viimeisimmät optimoinnit kyseisen pelin lopulliselle koodille, ei etteikö se toimisi vanhemmillakin. Kehitystyön aikana tehdään yleensä myös yhteistyötä yhden tai useamman valmistajan kanssa, ja käytössä on kehittäjille suunnattuja ajureita, missä on vasta myöhemmin kuluttajille tulevia ominaisuuksia. Vastapainoksi näytönohjainvalmistaja luonnollisesti voi optimoida niitä ajureitaan sille pelille kehitystyön mukana ja siten saada viimeisimmät optimoinnit ajoissa valmiiksi, että ajurit voidaan julkaista lähellä pelin julkaisupäivää.
 
Liittynyt
21.01.2017
Viestejä
534
Ei ole parin päivän pelailun aikana tullut ongelmia uusien ajurien kanssa. Tosin aiempien ajurien ongelma saatto osittain johtua Windows 10:iin tulleesta HAGS:sta...
 
Liittynyt
17.06.2020
Viestejä
36
No nyt ei välky kuvat ja teksti Firefoxissa, kun sivua vierittää (G-Sync näyttö).
 
Liittynyt
07.09.2018
Viestejä
272
Tähän lienee hyvä sanoa, että tämä versio laittaa joissakin kokoonpanoissa nvidia shadowplayn nauhoitukset kivasti sekaisin: mikrofoni tallentaa oman äänen ihan loistavasti, mutta ingame audio tallentuu sitten miten sattuu.

Nvidian sivuilla oli virhe yhdistetty ainakin realtekin ajureihin, omalla kohtaa ko ajurit poistettu käytöstä mutta Evga Nu audio-äänikortin kanssa sama ongelma mikä realtekin ajureiden kanssa.. . joten ehkä nahimic osatekijänä ongelman syntyyn?

Huomasin ongelman omassa koneessa aiemmin, mutta vasta eilen ehdin perehtymään ongelmaan sen verran, että liittyy nvidian ajureihin.

Realtekin suhteen ratkaisu ongelmaan oli muuttaa käytössä olevien kaittimien tila 7.1 surround tilaan.


Tuosta ketjusta taitaa löytyä linkkejä ongelmaan ratkaisuehdotuksia.
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 900
Hotfixiä pukkaa


GeForce Hotfix display driver version 451.85 is based on our latest Game Ready Driver 451.67.

This Hotfix driver resolves the following issues:
  • [Shadow of the Tomb Raider][DirectX 12]: The game may crash when launched with Hardware-accelerated GPU scheduling enabled.
  • [Death Stranding]: Texture corruption may be observed during gameplay on GeForce GTX 16/RTX 20 series GPUs
  • NVIDIA Control Panel does not display the native resolution of some HDTVs with invalid timings
  • Some games may exhibit random freezes that lasts for a few seconds during gameplay.
  • Some displays may show a green tint when Windows Night Light is enabled
  • [Forza Motorsport 7]: Game starts to stutter after racing a few laps
  • [G-Sync Compatible] Adds support for the Samsung 27" Odyssey G7 gaming monitor
Windows 10 64-bit Standard Driver - Click Here
Windows 10 64-bit DCH Driver - Click Here

For assistance with choosing between Windows 10 Standard and DCH display driver, please visit the FAQ below:
NVIDIA DCH/Standard Display Drivers for Windows 10 FAQ
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 781
Tulipa hotfixiä testattua eikä ainakaan Diablo 3:n jäätyilyyn vaikuttanut mitenkään eli se peli on vain rikki tällä hetkellä. Jotenkin Windowsin uusin päivitys plus nykyisen seasonin teema eivät toimi keskenään. Muissa peleissä joita tässä on tullut pelattua esim. Deus Ex Mankind Divided ei jäätyillyt aiemmilla kesäkuun ajureilla.
 
Liittynyt
07.09.2018
Viestejä
272
Kenellä evga nu -äänikortti niin nyt näyttäisi tuo ongelma äänten sekoilun kanssa olevan korjattu.

31.8 julkaistu päivitys äänikorttiin ja sen jälkeen asensin tuon nvidian korjauksen 3.20.4.14 .

Vanhemman äänikortin ajurin kanssa toi päivitys ei toiminut, ainakaan minulla (Emo Asus ch7 wifi).
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 491
Viestejä
3 974 846
Jäsenet
67 898
Uusin jäsen
karim

Hinta.fi

Ylös Bottom