NuraTrue Pro -nappikuulokkeet ovat markkinoiden ensimmäiset AptX Losslessia tukevat Bluetooth-kuulokkeet

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 813


Qualcomm esitteli häviötöntä äänen siirtoa Bluetoothin yli tukevan AptX Lossless -koodekin reilu vuosi sitten, mutta ensimmäisiä kyseistä standardia käyttäviä kuulokkeita saatiin odottaa lähes vuosi. NuraTrue Prot julkistettiin Kickstarterissa heinäkuun lopulla, niiden luvataan saapuvan massatuotantona myyntiin vuoden viimeisellä neljänneksellä ja nyt The Verge on ottanut kyseisistä kuulokkeista sekä AptX Lossless -koodekista ensipuraisut koodekkia tukevan Asus Zenfone 9 -puhelimen kera.

NuraTrue Proita tuskin nähdään Suomen markkinoilla, mutta kuulokkeet edustavat kuitenkin markkinoiden pelinavausta CD-laatuisen häviöttömän äänen siirtoon Bluetoothin yli. Kuulokkeet ovat hakeneet rahoituksensa Kickstarterista ja nykyisin niitä ennakkomyydään valmistajan sivuilla 299 dollarin hintaan. Lopulliseksi myyntihinnaksi kuulokkeille on ilmoitettu 329 dollaria.

Lähde: The Verge, NuraTrue Pro -tuotesivut
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 041
Tuosta The Vergen jutusta:
To my ears, AptX Lossless appeared to provide a small-yet-noticeable impact on audio quality. It wasn’t a night and day difference (turns out Bluetooth audio compression really has gotten pretty damn good in recent years), but they were the kind of minor differences that are enjoyable to pick out in familiar tracks. A little extra clarity here, a little extra depth there.
Tämä oli siis non-blind A/B-test. Veikkaan että jos laitettaisiin silmät kiinni ja kaveri operoisi äänilähteitä niin mitään eroa ei huomattaisi.
 
Liittynyt
09.11.2016
Viestejä
981
Tekniikan osalta tuo Vergen artikkeli ei vastannut kahteen kysymykseen:
1. Miten käy kun yhteys laitteiden välillä on huono
ja
2. Hanskaako tuo pakkaus häviöttömästi kaikki tilanteet? esim. pelkät satunnaiset kohinat
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
185 493
Viestejä
3 376 863
Jäsenet
60 585
Uusin jäsen
l33tHakman

Hinta.fi

Ylös Bottom