Nothing esitteli CMF by Nothing -sisarbrändin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 860


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
OnePlussaakin perustamassa ollut Carl Pei pitää itsensä kiireisenä. Nyt Nothingin toimitusjohtaja on kertonut yhtiön perustavan uuden rinnakkaisbrändin.CMF by Nothing on Nothingin uusi, edullisempiin puhelimiin keskittyvä sisarbrändi. Pei kertoi uudesta brändistä Community Update -videolla ja lupaa sen keskittyvän ajattomien mallien suunnitteluun hintaluokkaansa paremmalla laadulla. CMF by Nothing -tuotteiden luvataan myös keskittyvän käyttäjäkokemukseen yhtä intohimoisesti, kuin Nothingin pääbrändinkin.

Uusi sisarbrändi ei tule viemään huomiota yhtiön pääbrändiltä, sillä sitä varten on perustettu täysin oma tiiminsä yhtiön sisällä. Ensimmäiset CMF by Nothingin tuotteet tulevat olemaan älykello ja langattomat kuulokkeet, joista yhtiö tulee tiedottamaan enemmän lähikuukausien aikana. Molemmat tullaan kuitenkin julkaisemaan vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: GSMArena

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
19.04.2023
Viestejä
357
Tämähän tarkoittaa vain sitä, että itse Nothing-merkkiset puhelimet tulevat jatkossa todennäköisesti olemaan kalliimpia lippulaivoja. Toivottavasti nämä halvemmatkin mallit ovat kilpailukykyisiä sitten kun saapuvat.
 
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
1 174
Eli tämä lienee sama kuin miehen vanhan OnePlussan Nord brändi. Ja tosiaan Nothingilta on sitten turha odottaa mitään keskihintaista Phone (1) tyylistä jatkossa.

Parin vuoden päästä varmaan tavoitteena samanlainen sekamelskamallisto alabrändin alabrändin alabrändeineen (Oneplus Nord CE 2 Lite 5G :darra:)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 687
Viestejä
4 309 876
Jäsenet
71 902
Uusin jäsen
Raggare

Hinta.fi

Ylös Bottom