Netgear MR1100 + TP-Link Deco X60 Mesh -järjestelmä

Liittynyt
26.12.2018
Viestejä
4
Tuli ostettua Netgearin MR1100 + TP-Link Deco X60 combo. Nyt kuitenkin tuottaa hankaluuksia saada nämä pelittämään oikeaoppisesti.

Aluksi siis yhdistin MR1100 nettiin normaalisti vaihtamatta mitään asetuksia, jonka jälkeen Deco tähän kiinni mobiilisovelluksen ohjeita noudattaen. Kaikki toimi hyvin. Tämän jälkeen laitoin vielä MR1100:sta Wifi:n pois päältä häiritsemästä. Jostain syystä talouden pari Windows-konetta ei löytänyt ollenkaan tätä Decon luomaa verkkoa, vaikka kaikki muut mahdolliset laitteet löysivät, niin aloin epäilemään, että ei mennyt asennus ihan nappiin.

No löysin tällaisen opastusvideon, jonka perusteella aloin säätämään. Nyt kuitenkaan Deco ei suostu yhdistämään internettiin, vaan palaa punainen valo. Olisko IP-osoitteet pielessä tai tämä DHCP-juttu? Niistä en ymmärrä melkein mitään.

Tuo ensimmäinen keino siis toimi, mutta onko se "oikeaoppinen" tyyli yhdistää nämä kaksi laitosta? Netgearin hallintapaneeliin olisi mukava saada pääsy, mutta kun wifin laittaa pois päältä, niin sinne ei pääse ja laite pitää resetoida, että saa wifin uudelleen päälle.

Sekava viesti, mutta jos pystytte rautalangasta vääntämään, että mitä pitäisi tehdä, niin olisin kiitollinen! :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 009
Viestejä
4 191 926
Jäsenet
70 841
Uusin jäsen
Package

Hinta.fi

Ylös Bottom