• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Ruoka Nedis 12L airfryer monitoimiuuni

Eräilves

Turrien turri
Liittynyt
18.01.2019
Viestejä
2 469
Tuote: Nedis 12L airfryer monitoimiuuni
Tarjoushinta: 69,90€
Normaalihinta: 159€
Kauppa: Kärkkäinen
Voimassa: 15.10 asti
Linkki: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/nedis-12l-airfryer-monitoimiuuni-kuumailmakeitin-friteeraus


Kommentti tarjouksesta:
Tällä Nedis-kuumailmauunilla valmistat helposti herkulliset ateriat terveellisesti, sillä kuumailmakiertoteknologian ansiosta et enää tarvitse öljyä ranskanperunoiden, lihan, kalan ja kasvisten valmistukseen. Tämä kuumailmauuni on monikäyttöinen keittiöihme, jolla voi grillata, leipoa, paistaa, paahtaa ja jopa kuivata.

Kuumailmauunissa on yksi paistopelti ja kaksi parilapeltiä, jotta voit paistaa eri tasoilla samanaikaisesti. Lisäksi uunin mukana toimitetaan pyörivä kori, jolla valmistat rapeat ranskanperunat tai maukkaat kanavartaat.

Kuumailmauunin tilavuus on 12litraa, joten voit valmistaa suuren määrän ruokaa, kuten kakkuja, pizzaa, lihaa tai kalaa, 65–200°C:n lämpötilassa. Sinun ei tarvitse odottaa pitkään, sillä 1500watin tehon ansiosta kuumailmakeitin on nopeasti käyttövalmis. Kuumailmauunissa on digitaalinen näyttö, jossa on yhdeksän valmiiksi asetettua ohjelmaa, joten uunia on helppo käyttää.

  • Monikäyttöinen 9-in-1-kuumailmauuni
  • 12litran tilavuus ja 1500watin teho
  • Säädettävä termostaatti optimaaliseen lämpötilan hallintaan (65–200°C, viiden asteen välein)
  • 90 minuutin ajastin ja sisäinen valo
  • Sopii paistamiseen, leipomiseen, paahtamiseen, hauduttamiseen, kuivaamiseen, grillaamiseen, gratinointiin, paahtamiseen ja lämmittämiseen
  • Nopean kuumailmakiertoteknologian ansiosta vähärasvaiset herkut valmistuvat nopeasti
  • Sopii täydellisesti terveellistä ja vähärasvaista ruokavaliota noudattavalle
  • Digitaalinen ohjauspaneeli ja kosketuspainikkeet
  • 9 valmista kypsennysohjelmaa (ranskalaiset, pihvit/kyljykset, kala, katkaravut, pizza, kakut, vartaat, leipominen, kuivain)
  • Osissa on tarttumaton pinnoite, ja ne kestävät konepesun, joten puhdistaminen on helppoa
  • Mukana pakkauksessa: paistopelti, kaksi parilapeltiä, pyörivä varras, vartaan pidike ja pyörivä rumpukori
  • Mitat (LxKxS): 33,7 x 36,9 x 33,6 cm
1728890611071.webp


1728890624010.webp
 
Osaakohan tuo masiina pyörittää itse tuota rumpukoria tai varrasta? Jos kyllä, niin tällähän voisi kokeilla tehdä kebabbia. Oletan että mitat (LxKxS: 33,7 x 36,9 x 33,6 cm) ovat uunin sisämitat. Mielenkiintoinen kapistus, ei ole itsellä tullut aiemmin samanlaista vastaan.
 
Osaakohan tuo masiina pyörittää itse tuota rumpukoria tai varrasta? Jos kyllä, niin tällähän voisi kokeilla tehdä kebabbia. Oletan että mitat (LxKxS: 33,7 x 36,9 x 33,6 cm) ovat uunin sisämitat. Mielenkiintoinen kapistus, ei ole itsellä tullut aiemmin samanlaista vastaan.
Koko pömpelin ulkomitat ovat nuo. Siltä ainakin vaikuttaisi, että laite noita pyörittää.

Verkkiksessä on myös vastaava laite parikymppiä kalliimmalla. Sen sisämitat ovat L 26cm x S 23cm x K 17.5cm.
 
Osaakohan tuo masiina pyörittää itse tuota rumpukoria tai varrasta? Jos kyllä, niin tällähän voisi kokeilla tehdä kebabbia. Oletan että mitat (LxKxS: 33,7 x 36,9 x 33,6 cm) ovat uunin sisämitat. Mielenkiintoinen kapistus, ei ole itsellä tullut aiemmin samanlaista vastaan.
Kannattaa sitten ostaa suosiolla pystyvarrasgrilli. Tosta pyörimisestä ei saa mitään lisähyötyä, jos tarkoitus on hauduttaa se murekepötkö siellä kerralla kypsäksi sen sijaan, että grillaa pintaa samalla kuin veistelee siitä suikaleita kuten oikealla kebabgrillillä voi tehdä. Tulos on ihan eri luokkaa sillä tavalla.
 
Koko pömpelin ulkomitat ovat nuo. Siltä ainakin vaikuttaisi, että laite noita pyörittää.

Verkkiksessä on myös vastaava laite parikymppiä kalliimmalla. Sen sisämitat ovat L 26cm x S 23cm x K 17.5cm.

Ja jos keittiössä ei ole liikaa tilaa useille värkeille ja se mikro on joka tapauksessa oltava niin kannattaa pohtia soveltuisiko mikroaaltouuni kiertoilmatoiminnolla paremmin omiin tarpeisiin, koska näähän ei käytännössä ole muuta kuin se kiertoilmaosa sellaisesta ilman mikro- ja grillivastustoimintoja. Mikrossa lattia vielä pyörii, joten kiertoilmakypsennys on tasaisempaa.

Tuo linkin Logik oli vuosi sitten tyrkyllä 88 eurolla, muttei tuntunut herättävän kiinnostusta ilmeisesti koska taikasana "airfryer" puuttui. Vähän isompi ja kiertoilmatoiminnoltaan kaikkia edellä mainittuja huomattavasti tehokkaampi Kenwood on myös usein tyrkyllä alle 150 eurolla ja lähtenyt halvimmillaan 111 eurolla. Suosittelen. Yhdistelmätoiminnot näissä antaa ihan uusia mahdollisuuksia nopeaan ruoanlaittoon.
 
Ja jos keittiössä ei ole liikaa tilaa useille värkeille ja se mikro on joka tapauksessa oltava niin kannattaa pohtia soveltuisiko mikroaaltouuni kiertoilmatoiminnolla paremmin omiin tarpeisiin, koska näähän ei käytännössä ole muuta kuin se kiertoilmaosa sellaisesta ilman mikro- ja grillivastustoimintoja. Mikrossa lattia vielä pyörii, joten kiertoilmakypsennys on tasaisempaa.

Tuo linkin Logik oli vuosi sitten tyrkyllä 88 eurolla, muttei tuntunut herättävän kiinnostusta ilmeisesti koska taikasana "airfryer" puuttui. Vähän isompi ja kiertoilmatoiminnoltaan kaikkia edellä mainittuja huomattavasti tehokkaampi Kenwood on myös usein tyrkyllä alle 150 eurolla ja lähtenyt halvimmillaan 111 eurolla. Suosittelen. Yhdistelmätoiminnot näissä antaa ihan uusia mahdollisuuksia nopeaan ruoanlaittoon.
En kyllä usko että kiertoilmallista mikroaaltouunia voi suoraan verrata kunnolliseen airfryeriin. Hyvän airfryerin pointti on voimakas puhallus ja tehokas ilmankierto. Sen takia ne ovatkin yleensä korimallisia. Jos tuossa mikrossa olisi sisällä samanlainen puhuri kuin Philipsin airfryerissä, niin sisään laitetut ruuat olisivat pitkin seiniä.

Airfryerissä esim. juustosiivut pitää naulata leipään hammastikulla koska muuten lentävät huitsinhelvettiin ja välillä koko leipä lentää koneen vastuksiin. Tuollaista ei koskaan tapahdu tavallisessa kiertoilmauunissa, koska niiden puhallus on luokkaa ”lehmän hönkäys”.

Ja ei, en tässä väitä että airfryer on jotenkin ylivoimainen kapistus eikä muilla tee mitään, mutta turha verrata omenoita appelsiineihin.

Itselläni on vähän viha-rakkaussuhde airfryereihin. On monessa asiassa hyvä laite, mutta ainakin tuo philipsin xxl on todella työläs puhdistettava ja siksi ei aina jaksa tehdä sillä sottaisia ruokia.
 
Ja jos keittiössä ei ole liikaa tilaa useille värkeille ja se mikro on joka tapauksessa oltava niin kannattaa pohtia soveltuisiko mikroaaltouuni kiertoilmatoiminnolla paremmin omiin tarpeisiin, koska näähän ei käytännössä ole muuta kuin se kiertoilmaosa sellaisesta ilman mikro- ja grillivastustoimintoja. Mikrossa lattia vielä pyörii, joten kiertoilmakypsennys on tasaisempaa.

Tuo linkin Logik oli vuosi sitten tyrkyllä 88 eurolla, muttei tuntunut herättävän kiinnostusta ilmeisesti koska taikasana "airfryer" puuttui. Vähän isompi ja kiertoilmatoiminnoltaan kaikkia edellä mainittuja huomattavasti tehokkaampi Kenwood on myös usein tyrkyllä alle 150 eurolla ja lähtenyt halvimmillaan 111 eurolla. Suosittelen. Yhdistelmätoiminnot näissä antaa ihan uusia mahdollisuuksia nopeaan ruoanlaittoon.
Ihan höpöhöpöjä taas puhuu joku kenellä ei oo koskaan ollutkaan mitään airfryeria tai sit on ollu joku aliexpressin kympin viritys.

Kun ei edes uusinta teknologiaa oleva aito kiertoilmauuni pärjää airfryerille niin milläs pirulla jonkun mikroaaltouunin sit pitäis niin tehdä. :rolleyes:

Airfryer on yhdistelmä grillivastusta ja Moninverroin tehokkaampaa ilmankiertoa kuin kiertoilmauuneissa, kompaktimmassa koossa, heti valmiina ja murto-osalla sähkönkulutusta.
 
En kyllä usko että kiertoilmallista mikroaaltouunia voi suoraan verrata kunnolliseen airfryeriin. Hyvän airfryerin pointti on voimakas puhallus ja tehokas ilmankierto. Sen takia ne ovatkin yleensä korimallisia. Jos tuossa mikrossa olisi sisällä samanlainen puhuri kuin Philipsin airfryerissä, niin sisään laitetut ruuat olisivat pitkin seiniä.

Airfryerissä esim. juustosiivut pitää naulata leipään hammastikulla koska muuten lentävät huitsinhelvettiin ja välillä koko leipä lentää koneen vastuksiin. Tuollaista ei koskaan tapahdu tavallisessa kiertoilmauunissa, koska niiden puhallus on luokkaa ”lehmän hönkäys”.

Ja ei, en tässä väitä että airfryer on jotenkin ylivoimainen kapistus eikä muilla tee mitään, mutta turha verrata omenoita appelsiineihin.

Itselläni on vähän viha-rakkaussuhde airfryereihin. On monessa asiassa hyvä laite, mutta ainakin tuo philipsin xxl on todella työläs puhdistettava ja siksi ei aina jaksa tehdä sillä sottaisia ruokia.
Minä myin oman philips xxl just pois sen takia että se oli tosi huonosti suuniteltu putsaamisen kannalta.

Ostin verkkiksestä pari uunimallista testiin ja lopulta jäi Tristarin malli joka oli paremman näköinen, tehokkaampi eikä poistoilman määrällä yrittänyt polttaa asuntoa ja sisälsi normaalin paistokorin myös verrattuna princessin malleihin.

Tässä myös tuntuu tehot riittävän yhtä hyvin kuin philipsissä eikä tarvitse yhtään kauempaa kypsytellä ranuja, toisin kuin princessissä, tämä oli sillon 69e tarjouksessa ja kävi jo senkin jälkeen 59e hinnassa, suosittelen vahvasti kokeilemaan.
 
Kannattaa sitten ostaa suosiolla pystyvarrasgrilli. Tosta pyörimisestä ei saa mitään lisähyötyä, jos tarkoitus on hauduttaa se murekepötkö siellä kerralla kypsäksi sen sijaan, että grillaa pintaa samalla kuin veistelee siitä suikaleita kuten oikealla kebabgrillillä voi tehdä. Tulos on ihan eri luokkaa sillä tavalla.
Minkä takia tästä ei voi veistellä samalla kun grillaa?
 
En kyllä usko että kiertoilmallista mikroaaltouunia voi suoraan verrata kunnolliseen airfryeriin. Hyvän airfryerin pointti on voimakas puhallus ja tehokas ilmankierto. Sen takia ne ovatkin yleensä korimallisia. Jos tuossa mikrossa olisi sisällä samanlainen puhuri kuin Philipsin airfryerissä, niin sisään laitetut ruuat olisivat pitkin seiniä.

Airfryerissä esim. juustosiivut pitää naulata leipään hammastikulla koska muuten lentävät huitsinhelvettiin ja välillä koko leipä lentää koneen vastuksiin. Tuollaista ei koskaan tapahdu tavallisessa kiertoilmauunissa, koska niiden puhallus on luokkaa ”lehmän hönkäys”.

Ja ei, en tässä väitä että airfryer on jotenkin ylivoimainen kapistus eikä muilla tee mitään, mutta turha verrata omenoita appelsiineihin.

Itselläni on vähän viha-rakkaussuhde airfryereihin. On monessa asiassa hyvä laite, mutta ainakin tuo philipsin xxl on todella työläs puhdistettava ja siksi ei aina jaksa tehdä sillä sottaisia ruokia.
Joo tarkoitinkin tässä näitä uunityyppisiä "airfryereita", jotka eivät mielestäni ole airfryereita ollenkaan, koska ilmankierto ei oikein pääse ympäröimään ruokaa samoin kuin pohjan läpi reikien kautta kieltävän korimallisen airfryerin kanssa. Kiertoilmagrillimikron puhuri on yleensä jostain korimallisen airfryerin ja kalusteasennetun kiertoilmauunin välimaastosta, mutta airfryeriin verrattuna korkeampi teho (2,5 kW), korkeampi maksimilämpötila (230 ℃) ja pyörivä alusta kompensoivat tehden värkistä jopa nopeamman ja tasaisemmin paistavan ainakin vähän isommilla ruokamäärillä. Bonuksena voi käyttää myös yhdistelmätoiminnon kanssa grillivastusta lisänä eikä ole sitä korimallisten airfryerien hankalaa putsausta.


Ihan höpöhöpöjä taas puhuu joku kenellä ei oo koskaan ollutkaan mitään airfryeria tai sit on ollu joku aliexpressin kympin viritys.

Kun ei edes uusinta teknologiaa oleva aito kiertoilmauuni pärjää airfryerille niin milläs pirulla jonkun mikroaaltouunin sit pitäis niin tehdä. :rolleyes:

Airfryer on yhdistelmä grillivastusta ja Moninverroin tehokkaampaa ilmankiertoa kuin kiertoilmauuneissa, kompaktimmassa koossa, heti valmiina ja murto-osalla sähkönkulutusta.
Kahden kiertoilmagrillimikron (Whirlpool ja Kenwood) sekä kahden airfryerin (Wilfa ja kuluttajan hehkuttama Point) kokemuksella uskoisin mulla olevan asiasta jopa parempi haisu kuin sellaisilla, joilla ei molemman tyyppisistä laitteista ole kokemusta.

Kuten ylläkin kerroin se mikron kiertoilmapuoli pärjää hyvin siksi, koska siinä on kalusteuuniin verrattuna pyörivä alusta sekä pienempi sisätila ja siksi tehokkaampi ilmankierto. Nää "airfryeruunit" joutuvat yleensä pärjäilemään tuollaiseen verrattuna kilowattia pienemmillä tehoilla.


Minkä takia tästä ei voi veistellä samalla kun grillaa?
No onhan se aikamoista räpeltämistä alkaa sitä tuolta purkaa ulos ja laittaa takaisin parin minuutin välein sen pinnan veistelyn takia. Kebabgrillistä (joo, mulla on sellanenkin) voi koko ajan leikata vauhdissa.
 
No onhan se aikamoista räpeltämistä alkaa sitä tuolta purkaa ulos ja laittaa takaisin parin minuutin välein sen pinnan veistelyn takia. Kebabgrillistä (joo, mulla on sellanenkin) voi koko ajan leikata vauhdissa.
Miksi se pitäsi purkaa? Estääkö sivuttaisuuntainen asennus veistelyn.
 
Miksi se pitäsi purkaa? Estääkö sivuttaisuuntainen asennus veistelyn.
Et sä sitä järkevästi saa leikattua sieltä ahtaan vehkeen sisältä. Se vaatii yllättävänkin paljon voimaa ja tukea sitä vastaan mitä tommonen varrasmekanismi ei oikein tarjoa plus jos sulla on joku rasvankeräysastia alla niin ne putoaa sinne lillumaan. Ja joka luukunaukaisu-veistelykierroksella tuuletat sitä värkkiä kylmäksi. Räpeltämiseksi menee.
 
Koko pömpelin ulkomitat ovat nuo. Siltä ainakin vaikuttaisi, että laite noita pyörittää.

Verkkiksessä on myös vastaava laite parikymppiä kalliimmalla. Sen sisämitat ovat L 26cm x S 23cm x K 17.5cm.
Itellä ollu tää muutaman vuoden. Ainoa mitä oon miettinyt tässä laitteessa, niin mielestäni tässä on aika kova ääni ja se ääni on niin voimakas, että se on selkeästi yksi miinus mikä välillä vaikuttaa, siihen että kannattaako edes laittaa sitä päälle jos samassa tilassa pitää olla jostain syystä hiljaista:confused2:

Edit: Philipsin patentoitu toimintamekanismi on siis parempi mitä tässä. Philipsissä ei vaan ole sitä lasia, mistä on aika kiva katsoa miten se safka siellä valmistuu. Xiaomilla on tästä versio, missä on lasi ja sama toimintamekanismi ku Philipsillä, mutta kuka hullu haluaa tukea Venäjän hyökkäyssotaa...

615Nr542EML._AC_SL1500_.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Et sä sitä järkevästi saa leikattua sieltä ahtaan vehkeen sisältä. Se vaatii yllättävänkin paljon voimaa ja tukea sitä vastaan mitä tommonen varrasmekanismi ei oikein tarjoa plus jos sulla on joku rasvankeräysastia alla niin ne putoaa sinne lillumaan. Ja joka luukunaukaisu-veistelykierroksella tuuletat sitä värkkiä kylmäksi. Räpeltämiseksi menee.
Joo toi on hyvä nosto jos veistely vaatii voimaa. Ei toi välttämättä sitä kestä.

Luukunaukaisuista ei kai olisi haittaa, tarkoitus olisi grillata eikä paistaa.
 
Joo toi on hyvä nosto jos veistely vaatii voimaa. Ei toi välttämättä sitä kestä.

Luukunaukaisuista ei kai olisi haittaa, tarkoitus olisi grillata eikä paistaa.
Tiivis kypsymässä oleva kebabtaikinahan on suunnilleen samanlaista leikata kuin joku paisti, joten tosi vaikea sellaista on yrittää leikellä vaakatasossa ohuiksi siivuiksi. Lisäksi siinä missä pystyvarrasgrillissä voi kääntää kättä ja veistä (tai siivuttajaa) vartaan pyöriessä noin 90 astetta pyörimissuunnan perässä helposti, niin tollasessa menee leikkaaminen välittömästi reisille, jos se varras jatkaa siellä pyörimistään, kun ei sitä veistä voi montaa astetta pyörimissuunnan mukaan nostaa tai laskea.

Eli se pitäis jatkuvasti sammutella, sitten laittaa takas päälle pyörimään joku 1/16 kierrosta, pysäyttää taas ja yrittää leikata uutta pintaa pysähtyneestä vartaasta. Jos se vehje pysähtyy aina kun oven avaa ja suostuu lähtee käyntiin vaan ovi kiinni niin tollasella jatkuvalla ovituulettelulla se on kyllä nopeasti niin kylmä, että taitaa mennä grillailun sijaan haudutteluksi.



Kun ei edes uusinta teknologiaa oleva aito kiertoilmauuni pärjää airfryerille niin milläs pirulla jonkun mikroaaltouunin sit pitäis niin tehdä. :rolleyes:
Ai niin, sellanen konkreettinen rakenne-erohan näillä vielä on, että kiertoilmalla varustetussa mikrossa ilmankierto kulkee lämpövastuksen läpi ihan kuten airfryerissakin ja se alkaa siksi toimittaa lämpöä ruokaan heti startista. Kalusteuuneissa ei, vaan siellä pyöritetään uunin tilavuuteen nähden lehmän henkäyksin ilmaa, jota normaalit ala- ja ylävastukset lämmittää etäältä ja pitkään ennen kuin mitään alkaa tapahtua.
 
Ai niin, sellanen konkreettinen rakenne-erohan näillä vielä on, että kiertoilmalla varustetussa mikrossa ilmankierto kulkee lämpövastuksen läpi ihan kuten airfryerissakin ja se alkaa siksi toimittaa lämpöä ruokaan heti startista. Kalusteuuneissa ei, vaan siellä pyöritetään uunin tilavuuteen nähden lehmän henkäyksin ilmaa, jota normaalit ala- ja ylävastukset lämmittää etäältä ja pitkään ennen kuin mitään alkaa tapahtua.
Riippuu sitten mikrosta. Oma sampsa on samanlainen kuin kiertoilma uuni. Eli katossa grillivastus, ja takaseinässä properlli jossa myös vastus ilmeisesti. Vanha malli kyllä, eli uudemmat voivat jopa olla järkevämpiä.
 
Riippuu sitten mikrosta. Oma sampsa on samanlainen kuin kiertoilma uuni. Eli katossa grillivastus, ja takaseinässä properlli jossa myös vastus ilmeisesti. Vanha malli kyllä, eli uudemmat voivat jopa olla järkevämpiä.
Niin se katossa oleva on tosiaan grillivastus, jota käytetään grillitoiminnolla. Kiertoilman lämpövastus on takaseinän takana missä se propellikin.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 752
Viestejä
4 494 913
Jäsenet
74 288
Uusin jäsen
Oliverr

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom