Naputtava ääni kuulokkeissa

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja laattamaa, 14.01.2020.

  1. laattamaa

    laattamaa

    Viestejä:
    43
    Rekisteröitynyt:
    12.01.2018
    Oiskos kellään käryä mikä aiheuttaa naputtavan äänen langattomiin kuulokkeisiin? Kokeiltu kaksilla eri luureilla ja sama homma, joholliset luurit(roccat kave) ei tee tuota ja logitechin z4 on teheny pari kertaa. Joholliset kuulokkeet ja z4 on ulkoisessa äänikortissa kiinni kun emon omaa ei saa pelaamaan.
     
  2. E.T

    E.T

    Viestejä:
    4 105
    Rekisteröitynyt:
    27.02.2017
    Langattomathan ovat alttiimpia sille että lähistöllä on jotain joka lähettää silloin tällöin häiriötä, vai onko tuo ääni jatkuvaa?

    Langallisten kaiuttimien kanssa tilanne nyt pitäisi olla sinällään eri.
    Mutta se niillä on yhteinen langattomien kuulokkeiden kanssa ja erona langallisiin kuulokkeisiin, että kummassakin on jonkinlainen vahvistin, joka mahdolliosesti voisi vahvistaa jotain juuri sopivasti tulevaa häiriötä.

    Mitkähän mahtavat olla tietokoneen osat, se äänikortti ja onko lähellä mitään merkittävämpiä laitteita?
     
  3. laattamaa

    laattamaa

    Viestejä:
    43
    Rekisteröitynyt:
    12.01.2018
    Ääni on aikalailla jatkuvaa, toisissa(corsair hs70) luureissa korostui kun toisi bassoa ja toisissa( plantronics rig 800hd) kuuluu kokoajan, kajareissa sillon ku kuuluu niin kuuluu kokoajan.
    Ainoat on koneen päällä oleva huawei b315 mokkula ja puhelin tietokonepöydällä.
    Ääntä ei oo ollu tai huomannu aiemmin, vasta kun nuo corsair hs70 luurit otin käyttöön niin huomasin tuon naputuksen, jonka jälkeen on parikertaa teheny kajareilla myös.

    Emo: asus p8z68-v lx
    Prossu: i5-3570k
    Näyttis: asus gtx 970
    Kovot: 120gb kingston a400 ja 1tb wd hdd
    Virtalähe: Seasonic M12II 520W Modular 80+ Bronze
    Muistit: Corsair Vengeance LP Black 8GB (2*4GB) DDR3-1600 DIMM
    Äänikortti: a-link su51
     
  4. E.T

    E.T

    Viestejä:
    4 105
    Rekisteröitynyt:
    27.02.2017
    Kännykäthän kyllä välillä aiheuttavat häiriöitä äänilaitteisiin ja mokkulat myös.
    Jos tiedät tukiaseman suunnan voisit kokeilla siirtää mokkulaa siihen suuntaan ja vähän kauemmas koneesta.

    Kokeile myös kytkeä tarpeettomat inputit mutelle tuosta A-linkistä jos ne eivät jo ole pois päältä.
     
  5. laattamaa

    laattamaa

    Viestejä:
    43
    Rekisteröitynyt:
    12.01.2018
    Nyt jouti kokeilemaan eikä mokkulan siirrolla vaikutusta, otin myös äänikortin irti.
     
    Viimeksi muokattu: 18.01.2020