Nätti naisoletettu -säie XIII

Liittynyt
03.03.2018
Viestejä
1 205
Onhan se selvä, ettei kaikilla voi sama maku olla. Eli jos tähän ketjuun änkeää tatti pystyssä hakemaan matskua, niin pettymys voi olla suuri.

Enempi tämä ketju ehkä kuvastaakin käyttäjien erilaisia makuja, kuin sitä että kaikki saisi ketjusta sen otsikon mukaisen kokemuksen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
14 664
Mä ehdotan, että hyväksytään se, että kaikilla on erilainen naismaku. Postataan kuitenkin sellaisia mistä oikeasti itse pitää. Ignoreen voi mainiosti laittaa sellaiset, jotka postaa omasta mielestään pelkkää sutta ja sekundaa. Ja provoilun ja trollauksen jättäsin pois, kuten tuossa ylempänä taidettiin tehdä.

Pahoittelut OT:sta. Siirryn takavasemmalle katselemaan :)
 

scowl

Tukijäsen
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
613
No on pienisieluista hommaa.
Omaan silmään taas ei nuo muoviset jenkkityyöiset Pamelat ja Electract ei (enää) niinkään hyvältä näytä, mutta en mä eses harlotse sen perusteella alkaa käyttäjiä ignooraamaan että maku ei täsmää.
Antaa kaikkien kukkien kukkia jne?
Kyllähän se vituttaa kun huomaa että seuraamaasi ketjuun on tullut uusia viestejä ja odotat pientä päivän piristystä kunnes huomaat että siellä onkin yhden ja saman käyttäjän spämmäämää transu/tuksu-osastoa sisältävää roskaa. Uskoisin että nuo todellakin kuuluisivat eri lankaan kokonaan.
Vähän sama kun olisi threadi komeille autoille ja yhden käyttäjän toimesta 50% kuvista olis vanhoista ladoista koska ne nyt vaan sattuu miellyttämään omaa silmää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 814
@Sampsa tuus nyt taas vähän siivoamaan turhaa paskaa.
Antaa kaikkien kukkien kukkia. Jos ei jonkun naismaku miellytä niin voivoi.
 
Liittynyt
09.11.2020
Viestejä
627
Kukat kukkikoon. Kaikki niistä.

Todettakoon, että ei omastakaan mielestä suurin osa nimimerkki Herzzin postaamista kuvista ole nättejä, tai edes tyttöjä siinä mielessä kuin itse säikeen ajatuksen ymmärrän...mutta jos hänen tai jonkun kolmannen mielestä näin on, niin mitäpä se mulle kuuluu? Aina voi scrollata ohi tai käyttää ignore-funktiota.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938
Ehdotus. Mitä jos ketjun nimeksi muutetaan Kaunis nainen- säie tms?
Siinä skipataan toi ikä aspekti joka nyt tuntuu olevan joillekkin hienoinen ongelma.

E: tai nätti nainen. ihan mitä vaan kunhan se ikäsetti jää tosta tytöstä pois.
 

kibe

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 883
Ehdotus. Mitä jos ketjun nimeksi muutetaan Kaunis nainen- säie tms?
Siinä skipataan toi ikä aspekti joka nyt tuntuu olevan joillekkin hienoinen ongelma.

E: tai nätti nainen. ihan mitä vaan kunhan se ikäsetti jää tosta tytöstä pois.
Oikeastaan se on ihan suora kopio muron vastaavasta. Ei se taida mitenkään ikään viitata. Ehkä enemmänkin tuulahdus menneisyydestä, kun tytöttely on ollut tavallisempaa. Tokihan omaa harkintaa olisi hyvä käyttää, sopiiko oma kauneusihanne tänne. Vaikkei tässä mitään kauneuskilpailua käydäkkään.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938
Oikeastaan se on ihan suora kopio muron vastaavasta. Ei se taida mitenkään ikään viitata. Ehkä enemmänkin tuulahdus menneisyydestä, kun tytöttely on ollut tavallisempaa. Tokihan omaa harkintaa olisi hyvä käyttää, sopiiko oma kauneusihanne tänne.
Ei se taida tosiaan olla mitenkään ikään viittaava, mutta joillekkin näköjään ongelma että tulee tohon otsikointiin kirjaimellisesti liittymätön toisen ihannoima naisen kuva. Joillekkin ongelma, joillekkin ei. Otsikoinnin hienoinen muutos vois vähentään butthurttia.
Ja edelleen se kauneus on katsojan silmissä. Mä en henkilökohtasesti näe tarvetta rajottaa tätä ketjua pelkästään sellaseks että se miellyttäs vaan suurinta osaa ketjun katsojia.
Jos ei jokin kuva väräytä alakerrassa, niin sitten ei.

E: Pidän otsikosta. =D vittu ku repesin
 

scowl

Tukijäsen
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
613
Juu, myönnettäköön että tuli varmaan vähän ylireagoitua... Pistetään stressin piikkiin (kohta 2 vuotta ilman lomaa, kiitos pätkätöiden) ja kun ei ole itselle lohjennut vähään aikaan niin tuntuu välillä että pälli leviää mitä turhimmistakin syistä. Kauneus on katsojan silmässä. Toivottavasti ei jäänyt paha mieli kenellekään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 513
Sinikukka Saari. Ei mikään "tyttö", mutta ennemmin milf-osastoa. Kuva nyt ei varsinaisesti mitenkään paljastavaa osastoa, mutta pirun nätit silmät ja erittäin fiksu nainen. Ylellä ollut asiantuntijana useampia kertoja. Kyllä on foorumilla näköjään sisäistetty hallituksen kärkihankkeet ylläpitoa myöten :rolleyes:
 

Liitteet

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 722
Dove Cameron

Dove cameron.jpg


dove cameron 3.jpg


Mutta aikamoisen muodonmuutoksen on kyllä tehnyt, näinkö niistä tytöistä tulee naisia, vai onko pelkkää hollywood meininkiä kirurgin leikkuut + photoshoppailua kuviin. Tulee tietty Dove mainos mieleen tästä

 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Liittynyt
01.05.2020
Viestejä
60
Täähän olis ihan kiva jos tuossa tissien paikalla olisi jalkapallojen sijaan hyvät tissit.
Brittany Elizabeth, oli joskus ihan kivan näköinen, ennen kun otti pari kokoa lisää rantapalloja ja lihotti itsensä muutenkin muodottomaksi.

Mutta, counteroidaan seuraavalla ettei mene vain lätinäksi: Cristy Ren. On tuollakin tissit leikattu, mutta hyvän maun puitteissa vielä.
pzk70zsdsmv71.jpg

JZgHVIy.jpg

lv1fgydmv1s71.jpg
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 646
Viestejä
4 197 269
Jäsenet
70 760
Uusin jäsen
Maakkkee

Hinta.fi

Ylös Bottom