Näkökulma: 6 kuukautta takana, tulevaisuus edessä

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 624Io-tech on startup-projekti, joka perustettiin tyhjältä pöydältä 16. lokakuuta 2016. Me olemme yhdessä io-techin toisen perustajan Juha Kokkosen kanssa laittaneet tähän virallisesti 1.1.2017 lanseeraattuun projektiin rehellisesti sanottuna kaiken peliin ja voin ilokseni todeta, että se on tuottanut hedelmää.

Sisällöllisesti io-tech on keskittynyt tärkeimpiin tietotekniikka- ja mobiiliaiheisiin uutisiin, tuotejulkaisuihin, tekniikoihin ja muihin alan ilmiöihin. Maaliskuussa julkaisimme yhteensä huikeat 13 artikkelia, joissa on mukana tuotetestejä, ylikellotusta ja tekniikkakatsauksia. Viime aikoina olemme myös käynnistelleet omaa videotuotantoa tukemaan kirjoitettua sisältöä.

Sivusto on ensisijaisesti mainosrahotteinen, mutta olemme käytännössä kuitenkin tehneet kaiken voitavamme, jotta sivustolla näytettävät mainokset olisivat ei-häiritseviä, aiheeseen kuuluvia, nopeasti latautuvia ja tietoturvallisia. Mainokset ladataan paikallisesti omalta palvelimelta, käytössä on ainoastaan staattiset JPG- ja PNG-kuvat ja mainosaiheet ovat olleet pelkästään tekniikkaan liittyviä.

Jos tästä huolimatta edelleen koet sivuston mainokset häiritseviksi, mutta haluat silti tukea sivustoa, suosittelemme käyttämään mainnonnan estoa ja harkitsemaan esimerkiksi TechBBS-foorumin tukijäsenyyden ostamista tai io-techin paitakauppaa. Anna joka tapauksessa palautetta mainoksista oli kyseessä sitten hyvä tai huono mainos niin saamme vietyä viestiä eteenpäin mainostajille ja mediatoimistoille.

Olemme jo nyt saavuttaneet mainosmyynnissä asettamamme absoluuttisen minimitason ja tavoitteen, jonka asetimme koko vuodelle 2017. Hommat jatkuvat varmuudella siis myös ensi vuonna ja tekijäporukkaan on jo palkattu mukaan Petrus Laine kirjoittamaan ajankohtaisia uutisia.

Alun perustamiskiireiden jälkeen pystymme jatkossa keskittymään entistäkin enemmän tekemiseen ja io-techin kehittämiseen entistä paremmaksi. Io-techin taustalle on perustettu uusi startup-yritys S&J Media Oy, jonka kautta toimintaa tullaan tulevaisuudessa pyörittämään.

Tilastojen valossa io-tech.fi keräsi maaliskuussa 142 000 uniikkia kävijää, sivustolla vierailtiin 846 000 kertaa ja sivulatauksia kertyi yhteensä 6,2 miljoonaa kappaletta. Kuudessa kuukaudessa TechBBS-foorumille on rekisteröitynyt 12 000 käyttäjää, foorumille kirjoitetaan päivittäin 4000-6000 viestiä. Vertailun vuoksi perjantaina 14. huhtikuuta io-tech.fi-sivustolla sivulatauksia kertyi 199 139, joka on noin 94 % Muropaketti.com-sivuston 212 191 sivulatauksesta.

Kiitos kaikille tuesta!

PS. Tutustu myös sivuprojektiimme, uuden sukupolven rbot.fi-uutiskeräimeen, jonka julkinen beta-testi on suunniteltu alkavan toukokuussa.

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
94
Hyvin on lähtenyt toiminta käyntiin. Kun vertaa millä tahdilla esimerkiksi Ryzen artikkelia puski verrattuna muroon, ei ole epäselvää kumpaa sivustoa käy lukemassa.
 

Kosm

Tukijäsen
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 018
Jatkakaa samaan malliin. Erittäin laadukkaat artikkelit ja paljon plussaa siitä, kun varsinkin alussa paljon kyselitte palautetta lukijoilta eri kokeiluista ja kehititte toimintaa parempaan suuntaan. :comp:
 
Liittynyt
03.04.2017
Viestejä
6 239
Keskustelimme sinusta ja tästä ed. foorumista Kuva-messuilla, joten täällä on muitakin sinua muronsyönnin alkuajoista seuranneita. Sait meiltä pisteet siitä, että et jäänyt rannalle ruikuttamaan, vaan panit täällä tuulemaan. Se on miehen vastaus tuollaiseen kohteluun.
Nostan hattua siitä sinulle.

Huomaa kyllä, että yrityksen puutteeseen tää ei ainakaan kaadu. Olette tehneet hienoa työtä täällä, hyvää on myös että ymmärrätte lukijoiltanne saatavan palautteen merkityksen. Eikä herne näytä ihan pienestä menevän nenään. Olette menossa hyvään suuntaan. Hattua siitäkin.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
1 530
Itse olen siirtynyt io-techin käyttäjäksi noin 99 prosenttisesti, vielä saatan vahingossa törmätä tuonne Muroon, mutta ei kyllä kiinnosta se sivusto, kun en oikein luota tekijöihin. Io-techin proukkaan luotan niin paljon, että pidän testeissä ja vertailuissa tätä sivua nykyään referenssinä.

Mainoksia saisi omasta puolestani olla enemmänkin, jos ja kun ne ovat samantyylisiä kuin nyt ja mielestäni tuonne foorumille saa laittaa lisää mainoksia myös. Olisi vielä hienoa, jos olisivat kyseiseen ketjuun liittyviä.

Jatkakaa samaan malliin ja kiitos tämän sivuston toteuttamisesta ja ahkerasta sisälllöntuotosta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 917
Äkkiä tuli tämä sivusto itelle käyttöön. Muron lukemisen lopetin oikeastaan kokonaan tämän vuoden alusta ja siirryin kokonaan io-techin lukiaksi. Muroa tuli kuitenkin "käytettyä" vuodesta 2000. Täytyy nostaa hattua, hienosti on homma pantu pyörimään.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 792
Hyvää meininkiä.

Olen pitänyt täällä näkyvistä mainoksista. Mustalla taustalla ollut Huawei P10 oli jotenkin todella hieno tuolla sivun ylälaidassa.

Yleensä vihaan mainoksia, mutta se johtuu varmasti vain siitä millaisia ne ovat muissa paikoissa. Tää on varmaan ainoa sivu whitelistalla.
 

Dessu

ᴰᵉˢˢᵘ
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
562
Johan aika menee nopeasti kun vuosi tullut jo täyteen. Onnittelut siitä! On ollut ilo huomata miten olette ottaneet palautetta vastaan. Tuntuu että tämän sivuston myötä Sampsan into tietotekniikkaan ja sivuston pyörittämiseen on palannut. Muron aikaan ei paljon kehannut edes jutella kun jäi täysin eri kuva sinusta. Tämä voi johtua tosin minustakin ;)
 
D

Deleted member 3664

Vieras (tunnus poistettu)
En tiedä mitään muuta sivustoa jossa olisi samalla tavalla otettu lukijoiden/käyttäjien testit huomioon kuten IO-techissä. Luumin Apex artikkeli ja lämpötahnajutut lupaavat hyvää sille porukalle joka lukee näitä juttuja intohimosta. Tätä on ollut erityisen hienoa seurata. Kovaa ajoa vaan jatkossakin!
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 129
Hienoa duunia, ihan kokonaisuutenakin ajatellen. Hyviä ja asiantuntevia artikkeleita (en tosin olisi teiltä muuta odottanutkaan, 1.12.1999 aikoinaan Muroon tilin tehneenä) ja mainoksista voin sanoa sen verran, että on yksi niistä harvoista sivustoista, jotka itselläni ovat whitelistalla... Jatkakaa, pysyn mukana tulevaisuudessakin ;)
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 888
Täällä on Muroa seurattu alusta lähtien ja foorumillekin raapusteltu vuosien varrella yhteensä vajaat 20 000 viestiä. Loppu alkoi murossa kuitenkin häämättömään jo vuosia sitten kun omistajaohjaus alkoi näkymään keskustelun, moderoinnin ja teknisen kehittämisen tasossa merkittävästi.

Onneksi viimeinen niitti arkkuun tuli siinä määrin ajoissa, että Sampsalta, Juhalta ja muilta riitti puhtia laittaa saman tien uutta ja parempaa rautaa tulille. IO-tech on jo nyt osoittanut olevansa toimivampi, luotettavampi ja ennen kaikkea käyttäjien tarpeita huomioivampi uutis- ja foorumimedia kuin näivettyvä kilpailijansa, joten spammaan jatkossakin omat jorinani mieluummin tänne siinä toivossa että niistä on apua itseni lisäksi myös muille. :D

Kiitos kaikesta ja lisää vaan pökköä pesään.
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
2 126
Mainokset eivät ole häiritseviä. Rahaahan tälläsen pyörittäminen kysyy ja tekijöiden perheineenkin pitää syödä joten hyvällä maulla mainoksia kärsii hieman, imho, lisätäkkin.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 469
...paljon plussaa siitä, kun varsinkin alussa paljon kyselitte palautetta lukijoilta eri kokeiluista ja kehititte toimintaa parempaan suuntaan. :comp:
Lukijoiden palaute on edelleen elintärkeää io-techin toiminnalle ja sitä otetaan erittäin mieluusti vastaan, vaikka ei ihan joka yhteydessä erikseen tajutakaan pyytää :geek: Ja mukavastihan sitä palautetta on tullutkin!
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
428
Hyvin on uuden sivuston taival alkanut ja sisältö on ollut mielenkiintoista ja mukavaa luettavaa. Käyttäjien mielipiteet ja toiveet on otettu huomioon, mikä nykyään tuntuu olevan harvinaista. Jatkakaa samaan malliin niin tuen teitä jatkossakin! :kippis:
 

mRkukov

Hrrrr...
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 736
Lukijoiden palaute on edelleen elintärkeää io-techin toiminnalle ja sitä otetaan erittäin mieluusti vastaan, vaikka ei ihan joka yhteydessä erikseen tajutakaan pyytää :geek: Ja mukavastihan sitä palautetta on tullutkin!
Palautetta on niin paljon mukavampaa antaa silloin kun tietää että sitä oikeasti kuunnellaan. Muroon on aivan turha kirjoittaa mitään palautetta kun ei siellä ketään kiinnosta mikään. Täällä palautteisiin, ehdotuksiin ja ihan vain kommentteihin reagoidaan.

Itse olin jo aika tympääntynyt muron touhuun, mutta tänne päästessä oli mukava taas kirjoitella kaikkea. Hienosti onnistuttiin saamaan kriittinen massa hetkessä tänne ja loppu onkin historiaa. :)
 

Hessu

Tukijäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
4 423
Kiitokset IO-team. Kävi jo syksyllä mielessä, että joutuuko tässä siirtymään kokonaan jenkkilän foorumeille, mutta onneksi tämä tuli nopeasti korvikkeeksi. Toivottavasti uutiskeräinkin tulisi piakkoin julki.:tup: Vielä kun saataisiin rekryttyä myyjät murosta tänne niin viimeisetkin sivulataukset menisi murosta.:p

E: Ja kehut täältäkin artikkeleille ja uutisille. :)
 

Fileguru

toaster blacksmith
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
113
Ei tartte paljon ihmetellä sivuston turvonnutta käyttäjämäärää kun jokaisella osa-alueella hakkaa muut vastaavat laadussa kuus-muna. Oikeasti hienoa työtä, jatkakaa saman malliin vaan.

Niin ja juu, mun mielestä voi olla jopa vähän enemmänkin mainoksia, on niin hyvällä maulla toteutettu ettei ole häirintä-mittari lähelläkään tapissa.

Rock rock.
 

harri

team NVIDIA
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
147
Ilo seurata toimintaa josta paistaa läpi omistautuneisuus ja intohimo aihetta kohtaan. Mainoksenesto on kytketty pois päältä kokonaan ainakin itselläni, enkä koe että olisi mitään haittaa nykyisellään.
 
Liittynyt
02.03.2017
Viestejä
170
Mahtava kuulla hyvästä alusta ja turvatusta toiminnasta. Onnea ja pitkää ikää. Jos tällä hyvällä hengellä toimitaan näin avoimesti ja reilusti, niin kyllä tätä tuetaan ja luetaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 613
Kävi jo syksyllä mielessä, että joutuuko tässä siirtymään kokonaan jenkkilän foorumeille, mutta onneksi tämä tuli nopeasti korvikkeeksi.
Sama ajatus oli minullakin syksyllä, overclock.net, AnandTech ja muut alkoivat näyttää Muron loppuvuoden farssin jälkeen paljon mielenkiintoisemmalle.

Luultavasti ilman Murojen äänekästä io-techin peräänkuuluttamista olisi jäänyt kokonaan vierailematta täällä. Mainoksetkin ovat minusta juuri sellaisia, joita haluan nähdä.

Kiitos.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
162
No juu, ihan hyvä sivusto, mutta on niitä muitakin. En jaksa alkaa lapsellisesti dissaamaan kenenkään sivuja :) Lähinnä katson wccftechia tämän ja Muron lisäksi, mitä tulee näihin tekniikka-sivustoihin. Ja enimmäkseen siis luen ihan jotain muuta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
261
Alkuun tuli seurattua sivustoa mielenkiinnosta mihin suuntaan kehittyy. Silloin rinnalla pyöri vielä toinen suomalainen sivusto missä oli melko paljon keskustelua samoista aiheista kuin tällä sivustolla. Pikkuhiljaa käyntimäärät tuolla toisella sivustolla kuitenkin vähenivät ja nykyään tulee seurattua ainoastaan tätä.

Plussana voisi mainita, että käyttäjiä todella taidetaan kuunnella. Keep up the good work! :tup:
 

-is2-

╭∩╮ʕ•ᴥ•ʔ╭∩╮
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
351
Tämä tuntuu taas yhteisöltä jossa haluaa olla mukana, murossa alkoi jo jokunen vuosi sitten tuntua korporaation säälimättömän kylmän kouran kuristava ote.
 

Jny

Liittynyt
17.12.2016
Viestejä
250
+ Sivut näyttää hyvältä ja selkeiltä.
+ Mobiilissa toiminta täys kymppi
+ Artikkelit olleet laadukkaita
+ Mitkä mainokset? (En käytä adblockia)
+ Tapatalk tuki!!!

Olen ylpeä io-tech porukan puolesta!

Asiallista toimintaa ylläpidolta, josta seuraa se että lukijat ja foorumille kirjoittajat kunnioittaa teitä ja ovat myös asiallisia.

Meinaanpa mennä tästä paitakauppaan 8)
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
855
Täytyy sanoa, että olen todella hämmästynyt, miten nopeasti io-tech nousi ja miten nopeasti käyttäjäkunta rupesi kasvamaan. Enkä todellakaan osannut arvata, että sivulatauksien määrä olisi ollut jo tuolla tasolla. Valtaisaa peukkua!
 

mRkukov

Hrrrr...
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 736
Täytyy sanoa, että olen todella hämmästynyt, miten nopeasti io-tech nousi ja miten nopeasti käyttäjäkunta rupesi kasvamaan. Enkä todellakaan osannut arvata, että sivulatauksien määrä olisi ollut jo tuolla tasolla. Valtaisaa peukkua!
Sivulatausten määrä on hieman hankala mittari. Kertoo kyllä kuinka paljon sivuja ladataan, muttei kerro tekeekö sen 10 vai 100 käyttäjää. Voisin veikata että murossa on se x10 määrä kävijöitä, mutta keskimääräinen kävijä lataa sivun tai kaksi ja lähtee pois. Täällä IOssa taas mahdollisesti 10x vähemmän kävijöitä, mutta kaikki kävijät aktiivisia. x10 siis täysi arvaus, ei tieto. Sivua per kävijä toisaalta kertoo siitä kuinka laadukkaaksi sivusto mielletään ja että viihdytäänkö sivulla pitkään. Täällä kyllä viihdytään. :)
 
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
12
Ei kyllä mitään negatiivista sanottavaa minullakaan. Murossa käynti on jäänyt tämän sivuston myötä kokonaan pois. Täällä julkaistavat artikkelit ovat ihan eri tasolla muron nykyisiin nähden ja loistavaa miten lukijoiden mielipiteitä kysellään/kuunnellaan. Ja tosiaan mainonta on kyllä ensiluokkaisesti toteutettu, toivottavasti näin jatkossakin! Sivu on paikkansa ansainnut laitteideni aloitussivuna. :)
 

neoflix

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
882
Nousu ollut kyllä nopeaa. Toisaalta miksipä ei kun kerta toimiva alusta mukavalla porukalla ja parhaalla ylläpidolla :)
Täällä tuntee itsensä vähän enemmän jo sisäpiiriin kuuluvalta kuin tuolla murossa eikä ole pahempia ylilyöntejä tullut vastaan keskusteluissakaan.
Samaan malliin jatkoa niin mennään vuodenpaikkeilla parhaimmista muroajoistakin ohi
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 624
Sivulatausten määrä on hieman hankala mittari. Kertoo kyllä kuinka paljon sivuja ladataan, muttei kerro tekeekö sen 10 vai 100 käyttäjää. Voisin veikata että murossa on se x10 määrä kävijöitä, mutta keskimääräinen kävijä lataa sivun tai kaksi ja lähtee pois. Täällä IOssa taas mahdollisesti 10x vähemmän kävijöitä, mutta kaikki kävijät aktiivisia. x10 siis täysi arvaus, ei tieto. Sivua per kävijä toisaalta kertoo siitä kuinka laadukkaaksi sivusto mielletään ja että viihdytäänkö sivulla pitkään. Täällä kyllä viihdytään. :)
Kyllä, toisaalta mainosrahoitteiselle sivustolle ne sivulatauksiset ovat elintärkeitä koska ovat käytännössä inventaario, mitä myydään.

Edit: ja kertoo myös sivuston aktiivisuudesta
 
Viimeksi muokattu:

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 151
Mielestäni tämä on hieno osoitus siitä mitä kaikkea kivaa voidaan saada aikaiseksi toimivan yhteisön voimin. Taustalle ei tarvita isoa yritystä "kehittämään" asioita. :)

Kiitokset kaikille omasta panostuksesta! ;) Jatketaan samaan malliin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
298
Ei ole kyllä tarvinnut muilla suomalaisilla tietotekniikkasivustoilla vierailla. Artikkelien taso täällä aivan loistava ja foorumin puolella todella paljon asiallista ja aktiivista keskustelua.

Alkuun oli adblockki päällä, mutta joitakin aikoja sitten lähti iotech whitelistille ja en kyllä meinaa edes huomata eroa.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 469
Riippuu täysin mainoksista jaksaako niitä katsella. En tiedä miten hyvin te pystytte itse niitä hallinnoimaan, koska useimmat sivustot eivät siihen kykene.
Monissa paikoissa pyörii noita kusetusjuttuja, 'nyt olet saanut uskomattoman mahdollisuuden ostaa Iphone 10 sentillä' Muutaman kuukauden päästä huomaat ettei puhelin ole vieläkään saapunut, mutta tililtä on mennyt automaattisesti useamman satasen kuukaudessa jonnekin Tanskalaiseen firmaan.
Puhumattakaan noista, jotka väkisin alkaa asentamaan McAfee Plussaa ja tarjoaa tosi upeaa tietoturvaa pelotellen viruksilla tms.
Noihin törmää jatkuvasti tunnetuilla ja suosituilla sivuilla, jotka vain ilmoittavat etteivät he voi asialle mitään. Ei herätä luottamusta...
Kuten sanottua, näytämme io-techissä vain itse myytyjä ja omalta palvelimelta näytettäviä bannerikamppiksia, joten mitään satunnaista mainosta mainoskanavan kautta syötettynä ei sivuiltamme löydy. Vastauksena siis kysymykseesi hallinnoimme näytettäviä mainoksia 100 %:sti.
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 196
uusi startup-yritys S&J Media Oy
Nimi tullee osakkaiden etunimistä? :rolleyes:

Hienoa työtä kyllä ja mainokset todella sopivia sivustolle, eipä taida ihan heti löytyä vastaavaa :vihellys:

Hatunnosto hyvistä artikkeleista joista paistaa asiantuntemus ja niitä on miellyttävä lukea :tup: Plussaa vielä aktiivisista korjauksista jos/kun virheitä tulee (kaikillehan niitä sattuu) sekä melkein poikkeuksetta kieliopillisesti hyvästä tekstistä :)
 

prc

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
879
Hienosti olette kyllä nuo mainokset hoitaneet. Eivät ole perinteisiä isoja flash paskoja jotka syövät puoliruutua ja hyydyttävät selaimen toviksi. =)
 

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 833
- Mainokset eivät haittaa, toki ne voisivat olla enempi kohdennettuja (eli vähempi vaikka "uusia emolevyjä AM4" vs "F-Secure total security 19.90 3v 1 kone / 1 vuosi 3 konetta" tosin ymmärrän että todella moni ei tiedä AMD:n edes tehneen kilpailukykyisiä emo+prosessori comboja tässä 10v sisällä. Eli tämä ehkä vinkkinä Jimm'slle ja muillekin mainostajille.)

- Tekijät ovat "henkilökohtaisesti" mukana sivuston tekemisessä ja keskustelufoorumilla. Ehkä jopa liikaakin (se huoli käyttäjien puolelta että kait te pidätte edes pieniä lomia ja lepäätte välillä oli ihan todellista. Ei mikään työ ole burnoutin arvoista.)

Johtuen osittain teistä ja toki osittain myös maailmalla tapahtuneista uudistuksista (AMD:n uusi prosessori + emolevy julkaisu) olen viettänyt foorumilla paljon aikaa ja seuraan useita ketjuja. Huomattavasti useampia kuin muilla foorumeilla ennen tai nykyisin. Mikä on tietysti positiivinen asia.

Tuon takia tämä onkin ainoa sivusto millä olen laittanut täysin mainoseston ja muut pois päältä (kyllä, esim. pankkien sivuilla valitsen manuaalisesti ghostery/noscript/adblock jne mitä on käytössä ja mitä ei). Käytännössä tämä tarkoittaa että esim. ainoastaan näillä sivuilla Google analytics pääsee seuraamaan kun käyn sivustolla.

Lisäksi olen omalta pieneltä osaltani maksanut nimellisen summan ja tullut tukijäseneksi, en siksi että erityisesti tuntisin henkilöitä jotka tätä foorumia ja sivustoa tekevät (minusta se ei ole "tuntemista" jos tiedän jonkun nimimerkin keskustelupalstalla) vaan siksi miten olette toteuttaneet sen (sivusto) enkä halua että ainoa vaihtoehto lukea alan tapahtumista on ulkomaiset sivustot / youtube kanavat ja muu media.

Edit: en laske "alan tapahtumista lukemiseksi" sitä että joku on google kääntäjällä käynyt uutista lävitse ja myöhässä julkaisee siitä virheitä vilisevän artikkelin.
 

McPupu

Pehmeä jänis
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
23
Taisi Sampsan yhteistyökuvioiden loppuminen muron kanssa olla onnenpotku itselleen ja käyttäjille. Toisaalta olisiko tämä pitänyt jo tapahtua ehkä jopa aikaisemmassa vaiheessa? Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, hyvää työtä ja hyvä startti projektille ollut :kippis:
 

Kapteeni_kuolio

⚓Ledimestari⚓
Team R&T
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 799
Hienosti on kyllä lähtenyt sivusto käyntiin, eikä "pöhinä" vielä osoita lainkaan laantumisen merkkejä. Paljon onnea ja menestystä tulevaan :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 129
Viestejä
4 252 179
Jäsenet
71 280
Uusin jäsen
atteh

Hinta.fi

Ylös Bottom