Mainos Näin valitset itsellesi sopivan MSI-pelikannettavan

Liittynyt
18.05.2018
Viestejä
48


Mainos kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kaupallinen yhteistyö MSI:n kanssa

Pelikannettavia miettiessä mieleen voi useimmiten tulla suuret, kolhot ja muoviset möhkäleet, jollaisen pelaajakin piilottaa komeroonsa. MSI:n uusien vuoden 2023 pelikannettavien kanssa ei kuitenkaan tarvitse häpeillä, vaan huippuluokan suorituskyvyn lisäksi tarjolla on modernia muotoilua moneen eri makuun.

MSI:n uutuuskannettavat pitävät sisällään NVIDIAn tuoreen Ada Lovelace -arkkitehtuurin RTX 40 -malliston näytönohjaimet, jotka tarjoavat luonnollisen uskottavat grafiikat ja säteenseurannan viimeistelemään pelikokemuksen visuaalisuuden. Lisäksi raakaa laskentatehoa on tarjolla myös prosessoripuolella, jossa Intelin uudet 13. sukupolven Core-prosessorit tarjoavat jopa 45 prosenttia edellistä sukupolvea paremman suorituskyvyn lisääntyneiden ydinmäärien ja korkeampien kellotaajuuksien myötä.

Pelkkä tehokas rauta ei tokikaan riitä hyvää suorituskykyä tarjoamaan, vaan sen lisäksi myös raudan jäähdytyksestä on huolehdittava. MSI:n uudet pelikannettavat tuovat mukanaan uusiksi suunnitellut lämpöputkirakenteet, jotka jäähdyttävät niin prosessoria ja näytönohjainpiiriä kuin myös virransyöttöä.


Stealth - pelaajien tarpeisiin pelkistetyllä ulkonäöllä
MSI:n uusi Stealth-mallisto on saatavilla moneen makuun sopivana niin 14-, 15-, 16- kuin myös 17-tuumaisella näytöllä. Vuoden 2023 uudet tulokkaat ovat 14-tuumainen Stealth 14 Studio ja 16-tuumainen Stealth 16 Studio, jotka rakentuvat magnesium-alumiiniseoksesta valmistetun rungon ympärille. Värien osalta uutuuskannettavat ovat tarjolla tyylikkäinä, mutta elegantteina valkoisena ja tähtisinisenä värivaihtoehtona.

Runkomateriaalinsa myötä Stealth-kannettavista on saatu tehtyä ohuita ja kevyitä. 16-tuumainen Stealth 16 Studio onkin jopa alle 2 kilogramman painoinen ja alle 2 senttimetrin paksuinen. Hillityistä ulkomitoista huolimatta Stealth 16 sisältää myös Dynaudion kuuden kaiutinelementin kaiutinjärjestelmän. 14-tuumainen Stealth 14 Studio puolestaan tarjoaa pienestä koostaan huolimatta ensiluokkaisen jäähdytyksen MSI:n höyrykammiojäähdytysjärjestelmän myötä.


Cyborg - heille, ketkä kaipaavat näyttävämpää ulkonäköä
MSI:n uusi Cyborg-kannettava on suunnattu jokapäiväiseen pelaamiseen, mutta tylsäksi peruspelikoneeksi kannettavaa ei voi väittää. Cyborg tarjoaa nimittäin lasikuituisen läpikuultavan rungon, jonka kautta tietokoneen sielunmaisemaa eli sen mekaanista rakennetta pääsee tarkastelemaan lähemminkin.

MSI:n päivitti uusimman sukupolven raudat myös vanhempin Sword GF- ja Katana GF -pelikannettaviin, joiden ulkonäön suunnittelusta on vastannut yhdessä MSI:n kanssa japanilainen videopelikuvittajana tunnetuksi tullut Tsuyoshi Nagano.


Titan GT & Raider GE - huipputehoa ilman kompromisseja


[gallery link="file" columns="2" size="large" ids="85456,85457"]

Tosipelaajille ja suorituskyvyn viimeisetkin rippeet kaipaaville MSI tarjoaa uudet huippusuorituskykyyn panostavat Titan GT- ja Raider GE -malliston kannettavat.

Molempien huippukannettavien prosessorina toimii Intelin tehokkain i9-13980HX -prosessori, jonka pariksi on saatavissa vastaavasti parasta, mitä NVIDIAlla on tarjota, eli GeForce RTX 4090 -näytönohjain. MSI OverBoost Ultra -teknologian kanssa vaativalle raudalle on myös tarjolla riittävästi tehoa, sillä kannettavien maksimitehoksi on asetettavissa jopa 250 wattia, joista 75 wattia liikenee prosessorille ja 175 wattia näytönohjaimelle.Kuvaa huippuluokan raudalla puolestaan tuotetaan Titan GT:ssä markkinoiden ensimmäiselle jopa 4K-resoluutioon 144 hertsin virkistystaajuudella piirtävälle Mini-LED-näytölle, jossa on peräti 1000 himmennysaluetta. Raider GE puolestaan tarjoaa vikkelämpää virkistystaajuutta kaipaaville QHD+-resoluution näytön peräti 240 hertsin virkistystaajuudella.


Creator Z & Prestige - tuottavampaan työhön suorituskykyä unohtamatta
Mikäli pelaaminen ei kannettavan tietokoneen kanssa tunnu itselle ominaisimmalta käyttötarkoitukselta, löytyy MSI:ltä tehoa myös muihin tarkoituksiin. Valmistajan Creator Z -mallisto sisältää pelikannettavista tutut Intelin 13. sukupolven HX-malliston Core-prosessorit ja NVIDIA:n RTX 40 -sarjan näytönohjaimet, joiden pariksi on tarjolla myös NVIDIA Studio -seritfioidut ajurit tuottavaa työtä varten.Mikäli käyttöön haluaa puolestaan vieläkin helpommin mukaan mahtuvan kokonaisuuden tarjoavat MSI:n Prestige-sarjan tietokoneet tuoreimmat Core i7 H -malliston prosessorit ja osassa mallistosta jopa RTX 40 -sarjan näytönohjaimet siron tyylikkäisiin ulkomittoihin. Prestige-malliston pienikokoisin 13-tuumainen Prestige 13 Evo onkin vain 990 gramman painoinen, vaikka sen 75 Wh:n akku tarjoaakin jopa 15 tunnin toiminta-ajat 13. sukupolven Core i7 -prosessorin kera.

Suurempaa näyttöä kaipaavalle puolestaan löytyy Prestige 16 Studio, jonka MiniLED-näyttöpaneelille kuvaa piirtämään on saatavilla NVIDIAn RTX 4060 -näytönohjain.


Hyppää mukaan kokemaan ainutlaatuisuus
MSI:n kannettavavalikoimasta löytyykin siis oma tietokone moneen makuun. Hyppää mukaan kokemaan harppaus MSI-kannettavien ainutlaatuisuuteen.

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 692
Viestejä
4 309 918
Jäsenet
71 903
Uusin jäsen
Venskupe

Hinta.fi

Ylös Bottom