Myyntialueen säännöt

Tila
Keskustelu on suljettu.

Rantakemisti

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 251
Tästä on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä sujuvia kauppoja ajatellen. Kuten monesti tässä ketjussa on sanottu: huudat hp:n ja myyjä ilmottaakin, että myi jo torissa (+tämä saattaa vähän innostaa epärehellisyyteen). murossa pystyi 98% varmuudella luottamaan, että tavaran saat, kun ensimmäisenä hp:n huudat. Kun käyttäjämäärä nousee sopivaksi ei varmasti jää tavarat myymättä mikäli myyt laadukasta tavaraa järkevään hintaan. Minusta jos joutuu kärvistelemään myykö pienelle ja mielestäni erittäin luotettavaksi osoittautuneelle porukalle vai kiireellä torissa/huuto.netissä niin ehkä kannattaa myydä vaan torissa.

Tosin pakko lisätä, että murossa sain tavarani lähes poikkeuksetta myytyä viikossa ja huuto.netissä/torissa monesti jäi myymättä. Nykyään en edes harkitse, että kategorioihin sopivaa myisin muualla kuin täällä(ennen murossa), koska kaupat sujui aina niin hyvin.
Miten tässä on nyt enemmän haittaa kuin hyötyä? Ostaja ei saanutkaan tuotetta mihin huutelee alakanttiin asetetun tarjouksen tai jopa sen hintavarauksen. Minä näen tämän vain myyjän kannalta hyödyllisempänä kun useammassa paikassa myydessä saa enemmän näkyvyyttä ja tavarastakin pääsee nopeammin eroon. Eikä näihin esimerkkeihin tarvitse heti sotkea Toria tai Huutonettiä. Omassa esimerkissäni kerroin miten muroaikoina joutui monesti miettimään myykö tuotetta murossa vai jossain toisella alan foorumilla (esim hopeinen omena). Siinä joutuu pähkäilemään kahden tai useamman luotettavan porukan välillä. Varsinkin myydessä tätä SER-kamaa uuden julkaisun alla niin pari viikkoa voi olla todella pitkä aika ja tavaran arvo voi laskea hetkessä.

Kuten sanoinkin niin mielestäni myynti-ilmoituksessa olisi hyvä mainita ihan linkkeinä myyntipaikat. Jos kauppias ei osaa päivittää tuotteen myyntitilannetta moneen paikkaan niin se kertoo lähinnä kauppiaasta ja ettei tämän kanssa edes kannata käydä kauppaa. Aika monella ulkomaalaisella foorumilla sitä tavaraa saa myydä monessa paikassa ja harvemmin siitä syntyy mitään napinaa. Toisaalta kävijämäärät ovat niissä suurempia ja tavara saattaa olla jo myyty pari minuuttia ilmoituksen julkaisun jälkeen.
 

khyldi

Apustaja
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
188
@Rantakemisti

Olen puhunut ostajan näkökulmasta. Tietysti kauppiaalle suurempi voitto ja näkyvyys on aina parempi, sama se mitä toinen osapuoli on mieltä. Puhuin myös hp:n tarjoamisesta. Perustelin myös viiveen päivittämisessä. Kantani on annettu, ör :dead:
 
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 472
Viestejä
4 163 360
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom