• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

BF Muurikka sähkösavustin 1100W PRO -25%

Oon seurannut ku sattuvat olla sopivasti kassalle menevän käytävää pitkin, jos tulisi %-lappu vielä tarjoushinnan päälle... nii vois napata vaikka nyt ei oikeastaan tarvetta... Vaasan cittareissa ollut 119€ jo pidemmän aikaa (1v+) ja tuote pakkaukset alkaa näyttämään aika ruhjoilta...
 
On oikeasti hyvä peli. Normikansalainen ei varmaan tajua eroa siihen 30e savustimeen. Viimeksi kesällä sukujuhliin savustamani brisu oli niin menestyksekäs, että moni vaati saada mukaan (maksua vastaan) toisesta brisusta paloja.

Tietty jos on aikaa vaikka kamadolla tai pelletillä savustella ja säätää niin voi tulla parempaa, mutta on höpöhöpöä, etteikö sähköllä saisi hyvää.

Taisin maksaa alessa 79e, mutta ei ole sen jälkeen sattunut sellaista alea silmään.
 
On oikeasti hyvä peli. Normikansalainen ei varmaan tajua eroa siihen 30e savustimeen. Viimeksi kesällä sukujuhliin savustamani brisu oli niin menestyksekäs, että moni vaati saada mukaan (maksua vastaan) toisesta brisusta paloja.

Tietty jos on aikaa vaikka kamadolla tai pelletillä savustella ja säätää niin voi tulla parempaa, mutta on höpöhöpöä, etteikö sähköllä saisi hyvää.

Taisin maksaa alessa 79e, mutta ei ole sen jälkeen sattunut sellaista alea silmään.
Kyl se 30e puuilon vehje on lohen savustukseen ihan soiva peli, melkein kaikkeen muuhun ei sit niinkään. Melkein tekis mieli tää hankkia jo ton säädettävän lämpötilan takia
 
On oikeasti hyvä peli. Normikansalainen ei varmaan tajua eroa siihen 30e savustimeen. Viimeksi kesällä sukujuhliin savustamani brisu oli niin menestyksekäs, että moni vaati saada mukaan (maksua vastaan) toisesta brisusta paloja.

Tietty jos on aikaa vaikka kamadolla tai pelletillä savustella ja säätää niin voi tulla parempaa, mutta on höpöhöpöä, etteikö sähköllä saisi hyvää.

Taisin maksaa alessa 79e, mutta ei ole sen jälkeen sattunut sellaista alea silmään.
Hyvä kuulla, löytyykö pro tipsejä savustuksen? Itsellä muurikka sähkögrilli + savustusastia kombo jossa voisi vastaavaa testailla
 
Nämä uudet muurikan savustimet valmistetaan Kiinassa. Muistaakseni vanhemmat vielä oli made in Finland. Siitä ei ole tietoa onko laatu heikentynyt.
 
Hyvä kuulla, löytyykö pro tipsejä savustuksen? Itsellä muurikka sähkögrilli + savustusastia kombo jossa voisi vastaavaa testailla
Suosittelen katselemaan vaikka suomalaisia grillitubettajia. Pihvifriikki, Pihvimies jne. Heistä voi olla montaa mieltä, mutta ohjeet on suureksi osaksi hyviä, mitä nyt ehkä vähän hifistelyä. Rapakon takaa löytyy paljon myös.

Jos taas nimenomaan brisketistä puhutaan, niin Suomessa ongelma on tarpeeksi rasvaisen lihan huono saanti. Suurin osa on maitolehmää, joita ei ole kasvatettu liha edellä. Brisu täytyy pitää kosteana.

Kerran tuli savustettua kanaa ja naudanpaistia polttoainebriketillä (kun muuta ei ollut ja halutti testata) asettamalla yksi sellainen palamaan pallogrillin pohjalle 3 tunniksi ja lopuksi kovaa ajoa pinnoille parilla puukalikalla. Tuli pirun hyvää, vaikkei noita saisi käyttää savustamiseen.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
293 177
Viestejä
5 012 248
Jäsenet
80 433
Uusin jäsen
multimasa

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom