MSI Gs70 2qe näppäimistön vaihto

Viestiketju alueella 'Kannettavat tietokoneet' , aloittaja Karck, 18.12.2017.

 1. Karck

  Karck

  Viestejä:
  222
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Moro!

  Kyseisen läppärin näppäimistö on herkkä hajoamaan emolevyssä olevan pistokkeen terävän kulman takia, se hankaa näppäimistön nipun auki ja poks. Tämän ovat muutkin todenneet.

  Noh sitä ajattelisi että vaihto ei kummonen prosessi näin arvokkaassa läppärissä olisi, mutta väärin.
  Emolevy ja kaikki osat paitsi touchpad on purettava edestä pois.
  Sen jälkeen tulet huomaamaan sen suurimman suunnittelu virheen.
  Näppäimistön kiinnitys on samalla emolevyn kiinnitys joka on toteutettu sulattamalla muovitapit joihin näppis asettuu!!!

  Eli kerran kun repäisee näppiksen niistä pois ei emolevyä eikä näppistä pidä mikään kiinni. Ei ole ruuveja ollenkaan. Vain sulatettuja muovitappeja.

  Noh vaihdoin silti kiinasta tilaamani näppiksen tilalle se sopi ja toimii vaikka jääkin pinnasta vähän irti. Pistetään myöhemmin pari kuvaa ja lisää projektista muille jotka apua kaipaa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2017
 2. JJ.Strange

  JJ.Strange

  Viestejä:
  206
  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Itsellä oli samainen läppäri, jossa oli sama ongelma. Kaapeli vääntyy/hankautuu poikki jyrkän mutkan takia. Teipillä sain hiukan elo siihen, mutta ei aina toiminut kunnolla. Välillä osa kirjaimista ei toiminut (asdfg ja space, sekä jotkut numerot eivät toimineet) Saman havaitsin, että näppis on yhtä läppärin näppäimistöä ympäröivän kannen kanssa ja vaihtotyö saattaa olla työläs.  No ei siinä mitää, MSI:lle sähköpostia, josta vastattiin että koneessa on vielä takuuta ja ota Info careen yhteyttä. Kuittia ei ollut, kun ostin tämän käytettynä ja toimivana (Myyjään ei yhteyttä enää saanut, kun viasta koetin hänelle ilmoittaa ja mahdollista kaupan purkua)

  No joka tapuksessa, kone haetiin kotoa postin toimesta ja huoltoliike läppärin saatuaan alkoi pyydellä takuutodistusta/kuittia. Usean sähköpostin jälkeen ym. laitoin liitteeksi MSI:iin meilin ja sieltä tuli vastaus että kysyvät MSI:ltä. Meni päivä ja ilmoittivat että menee takuuseen.

  Näppäimistön ympärillä oleva kansi vaihdettin näppäimistön yhteydessä, sillä nehän todella ovat yhtä puuta, sekä kosketushiiri oli uusi (sekin taisi olla kiinni kannessa) Kone oli huoltoon lähtiessä siisti ja ainoat jäljet olivat näppäimistöä ympäröivässä kannessa, joka tuli nyt uusittuna takaisin. Loppujen lopuksi minulla kävi hyvin, sillä sain kohtuu hintaan uudenveroisen koneen.

  Sinäänsä käytettyä ostaessa saa olla tarkka. Näitä "pikkuvikoja" kun ei aina tahdota ilmoittaa.
   
 3. Karck

  Karck

  Viestejä:
  222
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Noniin mulla ois sama homma.