Mobile World Congress 2020 -messut on peruttu

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 361


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Mobile World Congress -messujen järjestäjä GSMA on tiedottanut jo kahdesti, että messut järjestetään aikataulussaan huolimatta koronaviruksesta. Järjestäjät olivat kuitenkin varoittaneet, että lopullinen päätös tehtäisiin kuluvan viikon perjantaina.

GSMA päätyi tekemään vaikean päätöksen lopulta jo tänään. Mobile World Congress 2020 -messut on peruttu. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Barcelonassa järjestettävät MWC-messut on peruttu.

Järjestäjien ratkaisu on ymmärrettävissä helposti. Tähän mennessä osallistumisensa messuille ovat peruuttaneet täysin ainakin merkittävät alan tekijät kuten Amazon, AT&T, Ericsson, Facebook, HMD Global, Intel, LG, MediaTek, Nokia, NVIDIA, Sony, STMicroelectronics, Vivo ja Vodafone. TechCrunchin kokoamassa listassa osallistumisensa peruuttaneita yrityksiä on yhteensä jo yli 40. Lisäksi muutamat yritykset olivat ehtineet ilmoittaa peruuttavansa osan messutapahtumistaan, vaikka olisivatkin paikalla.

io-techin oli tarkoitus osallistua messuille median roolissa Sampsa Kurrin ja Juha Kokkosen johdolla, mutta luonnollisesti messut jäävät nyt peruuntuneina väliin myös meidän osaltamme.

Lähde: Bloomberg

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 662
Olisi ollut kiva tietää jo artikkelista, että kyseessä on Barcelonan tapahtuma.
Kaikki messut on nykyään niin isoja akronyymejä, että siinä aakkos-sekamelskassa ei satunnainnen kuluttaja pysy enää perässä.
 
Liittynyt
21.06.2017
Viestejä
6 104
Noh, mee sampsa tillikkaa kiskoo kaljaa juhan kanssa kovimpaan pettymykseen ;)
 

Ransteri

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
737
Eipä ollut vaikea arvata, että peruvat. Ihan hyvä noin. Hulluahan tuollainen tautipesä olisi ollut järjestää.
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 429
Erityisesti mobiilipuolta seuraavana tämä on harmillinen mutta ymmärrettävä ratkaisu. Taitaa muutenkin koronavirus ravistella Kiinassa operoivia tekniikkayrityksiä aika kovasti. Saa nähdä tuleeko julkistuksiin muutenkin viivästyksiä, kun tehtaat eivät pyöri ainakaan täydellä teholla.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
186 270
Viestejä
3 388 111
Jäsenet
60 769
Uusin jäsen
metsanpukki

Hinta.fi

Ylös Bottom