Mitäs Skrollille kuuiuu?

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
273
Näin hyvin tietämättömänä ajattelin tiedustella mikä lehden tilanne on, saadaanko painettua Ultima Underworld -läpipeluuohjetta, vai pitääkö itse osata?
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
273
Moro,

Lähinnä tuo Ultima Underworld -kommentti oli semmonen "yksi monesta wanhasta pelistä, jotka ovat jääneet sinne kuuluisaan pelibacklogiin kiitos good old games -sivuston, josta noita voi ostaa nykykoneellekin" ja herättämään juuri tämänlaista vastausta, joten kiitos siitä :)

Ehkä tälle keskustelualueelle eksyminen ja hiljaisuus keskustelun osalta (ketjujen osalta siis) sai minut luomaan tämän varmasti erittäin laadukkaan keskustelunaloituksen, jonka ehkä perjantai-illan sauna aikaansai, saunaan jonkun unohtamat muutamat virvoitusjuomat eivät tietenkään aiheuttaneet minkäänlaista vaikutusta tähän ketjun luomiseen :think:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
279
Jäin ihan miettimään, että millähän tavoin nykyään voisi nykyään tehdä lehdessä jokin pelin läpipeluuohjeen. Ei siihen ehkä mitään järkevää tapaa olisi, ehkä enemmänkin jonkinlainen vinkkikuvasto, mutta siihenkin tulisi nykyaikana varmaan paljon "huonosti neuvottu / ihan paska/väärä tapa pelata" -narinaa. Mut mut :) Ja nykyäänhän Skrollissa on mukana myös Retro Rewind, eli vanhaa peliasiaa on ihan passelisti mukana :)

Vaan tervetuloa IRCnetiin #skrolli -kanavalle, siellä pulistaan joka päivä.

-jok
 
Liittynyt
05.12.2016
Viestejä
91
Näin hyvin tietämättömänä ajattelin tiedustella mikä lehden tilanne on, saadaanko painettua Ultima Underworld -läpipeluuohjetta, vai pitääkö itse osata?
Hei hrmh! Kiitos viestistä ja mielenkiinnosta. :) Kuten Grendel tuossa mainitsi, Skrollilla pyyhkii paremmin kuin koskaan. Uusin numeromme ilmestyy lehtipisteisiin kautta maan sekä tilaajille keskiviikkona 16. joulukuuta. Vielä ehtii hetken ajan tilata tutustumistarjouksemme loppu- ja ensivuodesta: Vuositilaus (paperilehti) | Skrolli - Tasavallan tietokonelehti

Verkkoviestinnän puolesta tällä hetkellä aktiivisimpia ovat varmasti Skrollin Facebook ja Twitter (linkit alla), mutta arvostamme ja yritämme noteerata keskustelua kaikkialla mistä sitä löytyy, joten kiitos avauksesta. Skrolli varmasti julkaisisi mielellään hyvän läpipeluohjeen vanhoille ja uusillekin peleille. :) toimitus@skrolli.fi ottaa vastaan kaikenlaisia juttuja ja ideoita!

 
Liittynyt
05.12.2016
Viestejä
91
Skrollille kuuluu hyvää, nimittäin Skrollin kymmenes vuosikerta on nyt käynnissä lehtipisteissä ympäri maan!

Tätä ei kannata ohittaa: Skrolli 2022.1 on erikoiskannella varustettu keräilykappale – Skrollin 10-vuotislätkä kannessa on lakkapinnoitettu.

Myyntipisteet löytyvät karttahaulla: Skrollin lehtipistehaku - Skrolli - Tasavallan tietokonelehti

Luonnollisesti myös Skrollin verkkokauppa palvelee: Vuositilaus (paperilehti) - Skrolli - Tasavallan tietokonelehti

P.S. Voit seurata Skrollia parhaiten Discordissa: Pikaviestimet - Skrolli - Tasavallan tietokonelehti

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
166 382
Viestejä
3 087 563
Jäsenet
57 174
Uusin jäsen
HattoriHanso

Hinta.fi

Ylös Bottom