Mitä television kaveriksi?

Liittynyt
16.05.2017
Viestejä
328
Itselläni on käytössä vuoden ~2012 Samsungin 1080p "älytelkkari" missä softatuki rupeaa olemaan huono mikä on iän puolesta jo ihan ymmärrettävääkin. Tällä hetkellä odottelen, että koskahan mahtaa vaikka areenan tai netflixin tuki loppua ja niinpä mielessä onkin muutamaan otteeseen pyörinyt että rupeaisi varmaan pikkuhiljaa olemaan aika tehdä asialle jotain. Youtuben softatuki päättyi jo reilu vuosi sitten.

Ylläolevaankin liittyen niin tässä pari päivää sitten oli uutinen ja myös tuolta netflix-ketjusta löytyy keskustelua siitä, kuinka suomen netflix-tarjonta on hintatasoon nähden heikolla tasolla. Kokeilin tänään ilmaisen softether vpn:än avulla katsoa ihan mielenkiinnosta, että minkä verran muiden maiden tarjonnasta löytyy tv-sarjaa mitä tällä hetkellä tulee seurattua ja huomasin että ovat monessa maassa kuusi jaksoa edellä, puhumattakaan yleisesti netflix-valikoiman laajuudesta.

Eli siis itse asiaan. Mikä olisi järkevin tapa tuoda netflixin katselu hieman modernimpaan aikaan (telkkarin sovellus on myös hitaan puoleinen ja muilla tavoilla puuttellinen) ja samalla mielellään palauttaa mahdollisuus youtubenkin katseluun? Netflixin kohdalla tuo maarajoituksen kierto voisi olla mukava lisä.

Kovin suurella budjetilla ei tähän projektiin viitsisi lähteä kun uuden television osto tulee todennäköisesti jossain vaiheessa kuitenkin eteen. Toki vanhan töllön ajan mielelläni loppuun ennen kuin uutta rupean hommaamaan. Laatikossa olisi ylimääräinen pine64 (paska?) ja raspberry pi zero w (liian tehoton?) löytyy myös, voisiko näistä olla mitään apua?

Vinkkejä ottaisin mieluusti vastaan, kun uskon että täältä löytyy osaamista tältä osa-alueelta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
93 030
Viestejä
1 905 853
Jäsenet
39 840
Uusin jäsen
Haaris

Hinta.fi

Ylös Bottom