- Liittynyt
- 19.10.2016
- Viestejä
- 1 359
Vettä ja Vichyä. Vähän meni omenalimua ruoan kanssa.
5L olis tämmöistä
Pitääkö tämä juoda kerralla kaikki tänään vai säilyykö juotavana kuinka kauan?
Hassun makuinen olut. Alkumaku on kuin omenasiiderissä.5L olis tämmöistä
Pitääkö tämä juoda kerralla kaikki tänään vai säilyykö juotavana kuinka kauan?
Pascas maistuu paskuus! Onneksi ei kusi?Pascas-rommissa on se ikävä jälkimaku, niin kuin kaikissa tuon hintaluokan rommeissa yleensä.
Joku sellainen pistävä epämiellyttävä kitkerä paskuus puskee noissa halpis-rommeissa aina niin
Sama se onko työläinen vai kartanon herra, mutta noissa halvoissa tietyissä on se paha sivumaku. Ja Suomen Alkohan myy paljon noita.Pascas maistuu paskuus! Onneksi ei kusi?
Työläiset juovat vain halpis-rommeja!
Sori, vituttaa tää korona ja kaikki muukin.
Juon siis vain olutta.
Itse perinteistä vappusimaa ja Jallua. Varsin toimiva yhdistelmä. Saattoi olla pari rusinaakin lasissa.Perinteinen vappusima, Jallua ja pari rusinaa.....
Kannattaa pitää raaka-aineet jääkaapissa ja tehdä drinkki isoon tai pitkään lasiin niin saa reilusti jäitä sekaan. Sitten jäiden kanssa kun kunnolla vähän hämmentää tai ravistelee niin jäänkylmä drinkki on valmis.Piña coladaa tein itse, en vielä maistanut, kun se on jäähtymässä. 1 osa vaaleaa rommia, 1 osa kookosmaitoa ja 3 osaa ananasmehua.
Laitoin ne sekoitettuani jääkaappiin. Mutta tärkeintä on, ettei kookosmaito ole kovettunut tai jos se on, niin ehkä kuumennus ensiksi voisi auttaa siihen, ettei drinkin seassa ole kookosmaidon murusia. Ei ole ne hiutaleet oikein hyvästä tuntuman kannalta.Kannattaa pitää raaka-aineet jääkaapissa ja tehdä drinkki isoon tai pitkään lasiin niin saa reilusti jäitä sekaan. Sitten jäiden kanssa kun kunnolla vähän hämmentää tai ravistelee niin jäänkylmä drinkki on valmis.
Kookosmaito tai kookoskerma kannattaa kyllä säilyttää huoneenlämmössä avaamattomana, joillakin on tapana merkistä riippuen vähän paakkuuntua. Mutta rommi ja mehu jääkaappiin.Laitoin ne sekoitettuani jääkaappiin. Mutta tärkeintä on, ettei kookosmaito ole kovettunut tai jos se on, niin ehkä kuumennus ensiksi voisi auttaa siihen, ettei drinkin seassa ole kookosmaidon murusia. Ei ole ne hiutaleet oikein hyvästä tuntuman kannalta.
Jos vaan korkki on ehjä, niin pitäisi olla ihan juotavaa. Maistamalla toki selviää.Kysytäänpä täältä, kaapissa on avaamaton ruffino chianti punaviini vuosiluku 2013. Vieläköhän tuon kehtaa juoda? Olen käsityksessä, että punaviini ei huonoksi mene vaan paranee vanhetessaan