Mitä eroa "Huomioi viestiketju" vs. "seuraa"?

Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
1 401
Mitä eroa on jos valitsee "Huomioi viestiketju" vs. "seuraa" tai niiden vastakkaiset asetukset ("Jätä viestiketju huomioimatta" vs. "Älä seuraa")
 
Huomioi viestiketju on käänteinen toimenpide sille että "jättää viestiketjun huomioimatta". Mikä siis tarkoittaa ketjun piilottamista. Ketju täytyy ensin piilottaa jotta sen voisi "huomioida" taas.

Seuraaminen taas tarkoittaa sitä että saat ilmoituksen uudesta viestistä ketjussa. Älä seuraa lopettaa ne ilmoituksen. Lisäksi bonuksena, ne ilmoitukset täytyy käydä katsomassa, muuten uusista viesteistä ei tule uusia ilmoituksia.
 
Mutta mitä eroa sillä on jos jätän ketjun huomioimatta=ignore vai että valitsen älä seuraa?
Ignore liittyy pelkästään ketjun näkyvyyteen.

Seuraaminen taas liittyy siihen, että tuleeko sinulle ilmoituksia ketjun uusista postauksista (paitsi jos ei koskaan avaa seurattua ketjua, silloin ei uusia ilmoituksia tule ennen kuin käy lukemasas ketjun). Lisäksi foorumin yläosasta löytyy erikseen linkki "Seuratut", jolla pääsee kätevästi tiivistelmänäkymään, jossa on kaikki seurattaviksi merkityt ketjut. Ketjun seuranta menee muistaakseni oletuksena päälle aina kun postaa johonkin ketjuun. Tätä toimintoa voi vaihtaa oman tunnuksen asetuksista.
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 985
Viestejä
4 417 905
Jäsenet
73 258
Uusin jäsen
lu1kero

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom