Miksi tänään on hyvä päivä :)

Liittynyt
19.12.2018
Viestejä
314
Jäi tuo edellinen pääsiallisesti toteutumatta, joten tänään keskityin joulun valmisteluihin.

Jouluinen pöytäliina tuli pestyä valmiiksi silitystä odottamaan. Kylmäsavustin kirjolohifileitä 3 kpl, vakumoin ja laitoin pakkaseen.
Yhden lämminsavustin ja nakkelin huiviin. Oli sopivasti tarjouksessa 4,99€ /kg ja ilmainen fileointi, niin ei tarvinnut omaa veistä liata. Tyhjentelevät altaita, niin kannattaa käyttää hyödyksi.
Nyt vaan odotellaan Käyriksen tilannetietoja...
 
Liittynyt
08.11.2018
Viestejä
1 005
Perjantaina vanha kollega soitti ja kysyi tulisinko hänelle töihin. Osui ihan helvetin hyvään aikaan kun myin osuuteni pois edellisestä firmasta ja ottanut rennosti sen vajaa 400 päivää. Ansiosidonnaista on/oli jäljellä tälle kuulle joku 11 päivää enää :)
 
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
6 108
Lukaisin justiinsa viimeistellyn version yhden meidän alan suurimman softatalon mun opinnäytetyöprojektista tekemästä case studysta. Projektin softa oli pakerrettu heidän kehitysympäristöllään ja pyysivät sitten saada nähdä sen sekä halusivat julkaista siitä artikkelin omilla sivuillaan ja julkaisuissaan. Vähän hämmentävä fiilis kun en mikään softakehittäjä ole, vaan kyseessä oli enemmänkin OTO-projekti (vaikkakin työnantajan käyttöön), mutta ei se varmaan sitten ihan paska projekti ollut.. :D
 

Taika-Jim

Lepäilyä ja rakkautta
Tukijäsen
Liittynyt
01.12.2016
Viestejä
1 231
Huomasin, että oonkin ns. molempikätinen. Hiiri, sakset, vasara yms. yms. onnistuu kummallakin. Itseasiassa vasemmalla kädellä jotkut asiat sujuu paremmin, esim. purkkien availu, ikivanhan kannettavan touchpadin käyttö ja vaikka imurointi. Jotenkin siihen "väärään" käteen on tullut taitoja ja liikeratoja mitä en tiennytkään.

Ei tää nyt ihan yllärinä tullut, aina oon tehny asioita molemmilla käsillä sen enempää ajattelematta. Ihmetyttää vaan ettei kovalevy päässä ole mennyt tukkoon, kun kahta eri asiaa suorittaa kahdella eri kädellä.

Edit:

Sevverran päivitystä kokeiluun, että pystyn oikealla kädellä hiirellä selailemaan intternetsiä, ja vasemmalla samaan aikaan kirjottamaan kynällä muistiinpanoja. What sorcery is this?11!?
 
Viimeksi muokattu:

neko

ᓚᘏᗢ
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 751
Ennakkoluuloistani huolimati The Beatles: Abbey Road (50th Anniversary Edition) löytyykin Spotifysta (luulin että ensin rahastetaan ihmisiltä rahat muutoin, ja tulee sitten myöhemmin). Kiinnostuin pitkästä aikaa tästä arvostelusta, ja tänään on selvä juttu mitä kuunnellaan (en, en sentään ole tuon ajan nuori, mutta kyllähän kyseinen bändi kuuluu jo yleissivistykseen). Aidosti iloinen. :happy:
 

neko

ᓚᘏᗢ
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 751
Huomasin että Ylen realitystä Naissotilaat on ilmestynyt 2. kausi. Paljon hyvää huumoria tiedossa, varsinkin näin alussa.:p

Ja ei, en sano etteikö naisista olisi armeijaan, en. Mutta tässä alussa on parasta nämä odotukset ja pilvissä elämisen kontrasti tulevaan saa hymyn huulille.

Saa nähdä mitä mm. mukaan ängenneestä humanistista tulee, hän on jo lupautunut avaamaan Wordin ja korjaamaan ohjeen kaappien tulevien tarvikkeiden osalta. Siinä oli pieniä puutteita.:rofl: Ja yksi tytön tyllerö on niin paksu, ettei sopivia housuja tahdo löytyä. :lol:

Mutta mitä 1. kaudesta muistan, niin monesta kasvaa ihan kunnon varushenkilöitä lopulta. Suurimmat pullistelijat yleensä tippuu pois.


Meillä oli alokasaikana yksi hemmo, joka iltaisin aina kävi joka tuvassa kertomassa kun lähti salille ja kun palasi salilta. "Mä en lyö, mä en potki :Mä tapan" -tyylistä läppää tuli suusta, hauista pullisteltiin jne.:rofl: No, aika pian selvisi, että kaverilta meni kaikki resurssit selvitä ylipäätään peruskoulutuskaudelta. Kaveri meinasi hajota 1. alokasleirillä, eikä kutsunut aukki, RUKista puhumattakaan. Sitten oli hiljaisia kavereita, jotka eivät pitäneet itsestään meteliä, kävivät RUKin ja palasivat erinomaisina kokelaina takaisin.:tup:

Armeijasta jäänyt hyviä muistoja.:tup: Omasta palveluksesta on jo aikaa ja on asiat jonkun verran muuttuneet. Olisi luultavasti vielä mukavempaa käydä se nykyään.
 

Edqar

Tukijäsen
Liittynyt
22.11.2016
Viestejä
2 334
Ensinnäkin on Perrrrrrjantai!
Toiseksi: pomo soitteli aamulla sairaslomiltaan. Ihmettelin, että mitä sitä sairaslomilta soitellaan niin sanoi, että no on sentään positiivista asiaa. Palkka nousee 340€/kk ja bonus 5% -> 10% (jos niitä joskus satutaan jakamaan).
Kolmanneksi tästä kun kohta lopettelen työpäivän, niin kaverin kanssa VR cooppailua ja tissuttelua tiedossa. Ja illalla sitten saunaan ja hyvvee ruokaa. Toki skumppa piti hakeva myös :)
Hyvää viikonloppua arvon tekkiläiset!
:kippis:
 

Focus0

System Specialist
Liittynyt
01.12.2016
Viestejä
2 053
Tänään tuli hyvä puhelu. Uusia tuulia kohti uudessa työpaikassa :joy:
Maanantaina täytyy ilmoittaa työsuhteen loppumisesta nykyisessä työpaikassa. Kyllähän se yhden viskin paikka on ku hyvä päivä! :p
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 200
Erittäin hyvä vuokranantaja meillä, kattoremontti tehty tänään valmiiksi. Halvalla saa asua alle €10,jotain nm.

Vuokra nousi vain 7 euroa vuosien jälkeen (kattoremontti ja mm. asuntokorjauksiin panostetaan).

Tänään hyvä päivä kun kaikki asunnon ovet vaihdettu huoltopyynnöstäni. Eteisen ja sisääntulon väliovi oli niin kulunut että oli jo aikakin. Originaali ovet 30v ajalta.

Kaikki samoja laadukkaita ovia uusina, vaihtoi perään kylpyhuone ja makuuhuone. Nyt on hyvä päivä.

Ulko-oveen ei koskettu, ei vaadi mitään toimenpiteitä, samat kaikilla.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
3 000
Juuri ja juuri ehdin oslossa jatkolennolle, ja nyt premium (hintaista) entrecotea kaljalla alas, ja hotellirespan täti katseli formuloiden ennakkolähetystä kun saavuin, eli näen kisan myös aulabaarissa.
 
Liittynyt
19.01.2017
Viestejä
394
Kävelin kauppaan ostamaan uusia syysjalkineita ja löytyi sopivat hyllystä. Kun kavio on leveä 47, on tämä jo termodynaaminen ihme.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 317
Sain tehtyä videohaastattelun mielestäni onnistuneesti. Kotona vaimo kertoi kuinka oli käynyt katsomassa ompelukoneliikkeessä saumuria. On jo pidempään harmitellut vanhaa saumuriaan. Ei kuitenkaan kovin herkästi itselleen mitään hankin. Lähdin siitä sitten tyttären kanssa vaunutellen lenkille ja kävelin kyseiseen kauppaan ostamaan sen laitteen. Oli tarkoitus noilla rahoilla ostaa itselleni espressokone, mutta tiesin tuon olevan nappivalinta. Se tunne mikä itselle tulee siitä kun lahjan saaja aidosti yllättyy ja liikuttuu, on ainakin itselleni yksi parhaita tunteita. :)
 

cl0

Liittynyt
14.02.2018
Viestejä
363
Pesin tänään autoa kun pihaan tuli mies kyselemään lapiota. Oli vienyt rakennustarvikkeita naapurin metsään mutta liukkaalla tiellä ketjuton kuorma-auto oli liukunut lähelle ojaa eikä lähtenyt siitä enää pois. Vein sitten äijälle lapion ja mies rupesi lapioimaan viereisestä tiestä soraa kuormurin renkaiden eteen. Sen jälkeen oli helppo ajaa auto pois pinteestä. Tuli hyvä olo vaikka en tehnyt muuta kuin vein lapion.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 604
Jos ei jotain huonoa niin jotain hyvääkin, 18:30 pää tyynyyn ja 5:30 ylös. Ehtipähän kerranki ennen aamuvuoroa nukkua kunnolla =P
 
Liittynyt
16.05.2017
Viestejä
514
Lukaisin tuossa yle:n uutisen läpi liittyen geneleciin ja tuli kyllä erittäin hyvä fiilis näin lauantain saunottelun ja muutaman olusen jälkeen. On se vain hienoa, että on tuollaisia ihmisiä olemassa ja johtoasemassa. Toinen johtoasemassa oleva henkilö kenelle nostan edelleen monta kertaa viikossa hattua on yrityksen johon pari kuukautta sitten työllistyin tuotannon johtaja. En ihmettele, että oma pamppu on äänestetty asuinkaupunkini positiivisimmaksi ihmiseksi, meinaan lähes joka aamu kyseinen pamppu kiertää koko tuotannon läpi ja käy jokaisen työntekijän luona ja sanoo nimeltä hyvää huomenta :tup:. Siinä riittää mietittävää itsellekin.

Vaikka itsestä tuntuu, että elämä on tällä hetkellä aika tumman sävyistä niin täytyy olla kiitollinen ja yrittää kiinnittää huomiota ja muistaa nämä "pienet" positiiviset asiat mitä ympärillä tapahtuu. Erittäin mukavaa lauantaita kaikille.

Toivottavasti nousukiito jatkuu genelecillä toiveiden mukaisesti :tup::tup:. Tässä linkki kyseiseen uutiseen Iisalmelaisia kaiuttimia viedään Kiinaan tiedostaville kuluttajille – Genelecille ympäristöasiat ovat yhtä tärkeitä kuin kannattavuus
 
Liittynyt
20.03.2018
Viestejä
911
:D Sain sitten perjantaina asuntotarjouksen ja vastasin että kyllä otan tarjotun asunnon vastaan :) Muuttaminen on sitten oma härdellinsä mutta sekin voi olla ihan mukavaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 647
Yksi kohtuu helppo juttu on ollut pihalla, ja vaihtanut välillä paikkaa - ja itseä alkanut vituttamaan koko asia niin paljon että sietokyky loppunut, johtuen yleisestä laiskuudesta ym. sekä työn vittumaisuudesta mitä tulee käytettävissä oleviin resursseihin.

No mutta eipä siinä mitään, kaverin pojalle maksoin muutaman kympin että hoitaa asian. Yllättäen nuorella miehellä on rahantarvetta ja tulot vähissä. Ihan win win tilanne, asia hoitui nopeammin mitä kuvittelin:tup: Kotonansa saa huonompaa taskurahaa isommista hommista. Varmaan jos jotain hommaa tulee jatkossa niin tiedän mihin suuntaan avaan lompakon:)
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 604
Jaksaa huvittaa että Black Fridayn suurimmat prosentit löytyy palkkakuitista kun pidätykset huomenna maksettavasta palkasta on melkeen 50%. Ei siis tietenkää huvita se, etten saa rahaa, mutta että tämmönenkää asia ei jotenki paina yhtään. Se taas sit piristää mieltä, ettei oo tarttenu vähään aikaan miettiä raha-asioita huolehtien ollenkaan ja et tämmösestäkin voi repiä huumoria.

Myös fanituotteet tuli vihdoin postista läpi, letsgobolts!
 
Liittynyt
16.05.2017
Viestejä
514
Sain tehtyä loppuun itse suunnitellun usb-audiokortin tänään. Muut komponentit tuli jo reilu 3 viikkoa sitten, mutta postin lakkoilun vuoksi odotellut yhtä ja ainokaista puuttuvaa ic-piiriä. On se helkatin hienoa kun itse tehty laite pelittää kaikin puolin hyvin. Suunnittelin piirilevyn vielä kaiken lisäksi niin, että mahdollisimman moni komponentti on mahdollisimman laadukas ja pitkäikäinen :tup:
 
Liittynyt
31.07.2017
Viestejä
1 531
Helvetin hyvää pavuista jauhettua espressoa kupissa ja omat serveriprojektit sujuneet aikataulussa oikein jees. Nähtävästi ensiviikolla saadaan jo palvelimia tulille!
 
Liittynyt
31.07.2017
Viestejä
1 531
Sain tehtyä videohaastattelun mielestäni onnistuneesti. Kotona vaimo kertoi kuinka oli käynyt katsomassa ompelukoneliikkeessä saumuria. On jo pidempään harmitellut vanhaa saumuriaan. Ei kuitenkaan kovin herkästi itselleen mitään hankin. Lähdin siitä sitten tyttären kanssa vaunutellen lenkille ja kävelin kyseiseen kauppaan ostamaan sen laitteen. Oli tarkoitus noilla rahoilla ostaa itselleni espressokone, mutta tiesin tuon olevan nappivalinta. Se tunne mikä itselle tulee siitä kun lahjan saaja aidosti yllättyy ja liikuttuu, on ainakin itselleni yksi parhaita tunteita. :)
Näin kahviharrastajana ihan mielenkiinnosta minkälaista espressomasiinaa katselit?
 
Liittynyt
31.07.2017
Viestejä
1 531
Sage barista express, ebay.de huomattavasti (puolet) halvempi kuin suomesta.
Joo itsellä izzo alex duetto ja mazzer mini electronic myllynä. Aikamoiset hifistelyvehkeethän nuo ovat mutta tekevät sitten sellaista jumalkahvia kun vain osaa käyttää että ei paremmasta väliä. Taitaa tämä yö mennä juodessa hyvää kahvia ja säätäessä hp:n servereitä. Eipä sitä nörtillä voisi paremmin mennä kun on espressopohjaista kahvia kupissa ja serverit toimii!
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 317
Aijai! Toistaiseksi voimassaoleva työsoppari allekirjoitettu. Oman alan asiantuntija-homma, jollaisesta olen pitkään haaveillut. Kannatti rehkiä kesä nälkäpalkalla samassa firmassa. Nyt soittivat töihin. :tup:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 647
Huomenna laitetaan viesti ketjuun mikä vituttaa, kun kaikki Amppareiden uutisotsikot ovat suurimmaksi osaksi linnajuhlia.

Filtterit käyttöön.
Se on tiedossa mitä on otsikkotarjonta:tup: Siksipä teen nyt näin että viihdytän itseäni muilla tavoin ja juhlat voi lukea otsikkotasolla, jos siellä nyt jotain sattuu tapahtumaan.
 
Liittynyt
31.07.2017
Viestejä
1 531
Hyvää deathmetallia soi koneelta ja edessä kuppi kahvia. Voiko nörtin päivä enää paremmin alkaa. Vielä viimeiset räkkiraudat saadaan saksasta niin saa pfSensen migratoitua uuteen palomuurijärjestelmään. Tästä tulee hyvä päivä!
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 218
Sattui jo eilen, mutta vieläkin on hyvä mieli. Prismassa käydessäni ostin muutaman alkoholijuoman ja kassa kysyi papereita. Enhän nyt olekaan, kuin vähän yli tuplasti 18-vuotias. :lol:
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
943
Viikon loma alkais tänään.. käyn reissun päällä latailemassa (aurinko)akkuja. Ei Kanariaa eksoottisempaa mutta AAaaaahh!! Kuitenkin :D
 
Liittynyt
19.01.2017
Viestejä
394
Korvatulehdus taitaa viimein toisen antibioottikuurin jälkeen olla voitettu.
Hain tänään Postista Valcon vastamelukuulokkeet, ehti tulla oma joululahja siis :)
 

atomi

tieteen hypoteesi
Liittynyt
11.07.2017
Viestejä
1 877
viimein sain 2 vuoden annoksen astmalääkkeitä, ei tarvii huolehtia reseptin uusimisesta, ainenkaa ihan heti
 
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
636
Taloyhtiöön tuli kaapelinetti.

Yli 3 vuotta 4G:n armoilla ja nyt koittaa vapaus.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 876
Sain itseäni niskasta kiinni ja tehtyä elämäni ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen videohaastattelun työpaikkaa varten.

Olisi edes ollut yksi video, mutta piti tehdä neljä erillistä, tai oikeastaan olisi ollut vielä viideskin, mutta onneksi se oli vapaaehtoinen.

Olen sen verran vanhan liiton miehiä, että tykkään enemmän face to face haastatteluista ja tokihan tästäkin tulee jos pääsen jatkoon.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 876
Kävin ekan kerran yli vuoteen omassa profiilissa ja yllätyin, että olen saanut enemmän tykkäyksiä kuin postauksia :tdown:

liittynyt:
15.11.2016
Viestejä:
2 850
Tykkäykset:
2 950
Pisteet:
498
Varoitukset:
0
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 824
Laskettuaika vaimolla tänään. Tosin ei näytä kyllä ainakaan vielä mitään tapahtuvan, ensi viikolle varattuna aika käynnistykseen kuitenkin että kauaa ei tarvitse enää odotella :tup:
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 317
Laskettuaika vaimolla tänään. Tosin ei näytä kyllä ainakaan vielä mitään tapahtuvan, ensi viikolle varattuna aika käynnistykseen kuitenkin että kauaa ei tarvitse enää odotella :tup:
Tsemppiä vaimolle ja tulevalle isälle!

Terveisin: kohta 10kk tyttären isä. :)

EDIT: Nuku vielä kun voit :vihellys:
 
Liittynyt
10.10.2017
Viestejä
1 019
734B8C2C-8A41-4D7A-926C-CDBEE0745F3A.jpeg


Oikeastaan kuva otettu eilen, mutta sain uuden kopan eilen vaihdettua. Enää aio-nestejäähy puuttuu, muuten alkas olla aikalailla oma haave-pc valmis. Näyttikselle pitäs metsästää jostain 2x 8pin pcie-johdot toki vielä, niin saa tuon kammottavan u-haaran veke.
 

Memory

Tukijäsen
Liittynyt
28.12.2016
Viestejä
2 660
Lucianpäivä, 13pv perjantai, 52v synttärit ja broidi saatiin lekuriin-epäillään astmaa :tup:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 407
Se fiilis kun on lomalla eikä tajua päivistä/kellosta tai mistään muustakaan mitään :).

Kunnon hima rötväyksessä mennyt tämä viikko. Tyyliin ehtoosta alottanut Cities Skylineä pelaamaan huomatakseen, että ei saatana kello on jo 5 aamulla :D. Nyt kävin ekaa kertaa pihalla tänään, hakemassa viikon postit ja olikin satanut kiitettävästi lunta. Kaikki naapurit nuolleet pihat ja ite tyydyin lykkäämään vaan aura-auton vallit pois jos sattuisi jäätymään niin ei tartte rikkoa autoa niiden yli ajaessa. Pois ne kuitenkin sulaa taas niin mitä turhaa... The Mandalorian maraton mennyt ja Mr. Robot s04 melkeen putkeen. Ei tällee kyllä viiteis 24/7 elää, mutta suotakoon välillä kunnon nollaustautot normiarjesta :D

Parasta on kuitenkin se kun osaa nollata työasiat. Nukkumaan mennessä pitää muistaa laittaa puhelin äänettömälle ettei heräile ennen aikoja kun joku yrittää aamulla kiinni. Sähköposteja en katso. Iso osa ei varmaan tajunnut, että joku voi olla tämän viikon jo lomilla. Se on ihan sama... on se niin monta kertaa nähty jo, että vituiksi se menee kuitenkin jos yrittää ennen lomia hoitaa asiat niin, että ne olis taputeltu lomien aikana. Parempi vaan antaa olla ja tehdä damage control lomien jälkeen.

e: Ainiin ja tuli tällänenkin postista 5v odottelun jälkeen:


Olin jo täysin unohtanut ja ajatellut ettei sieltä tule mitään. Tosin tuosta nyt en ole ihan sata varma, että pistääkö se vituttamaan kun ainoat syyt miksi tuli bäckättyä sitä yli satasella oli se eagle ja fyysinen media hyllyyn. Nyt kumpaakaan ei tullut, joten tuon paketin saapuminen aiheutti lievää vitutusta siihen miksi ihmeessä hukkasin yli satasen tuohon :/
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 824
Laskettuaika vaimolla tänään. Tosin ei näytä kyllä ainakaan vielä mitään tapahtuvan, ensi viikolle varattuna aika käynnistykseen kuitenkin että kauaa ei tarvitse enää odotella :tup:
2 vrk sitten syntyi pieni tyttö. Ihan parasta maailmassa kyllä tämä isänä oleminen. :)

Tosin nyt kun ollaan oltu 3vrk sisällä sairaalassa yhtäjaksoisesti niin hieman kaipaa jo raitista ulkoilmaakin. No ehkä tänään pääsee kotiin :tup:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 674
Uus kius noudettavissa ja ehti kuin ehtikin jouluksi! Ja pitää ostaa melkein 90kg kiviä vielä.
Nyt vaan pitää sitten yrittää vielä leikkiä sähkömiestä ettei koko kämpästä tuu yks iso sauna..
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 760
Töistä kotiuduttu hetki sitten, edessä 2 viikon palkallinen loma, kiitos pekkasten ja pyhien, joulu edessä ja kaikki, kyllä kelpaa, enkä malta odottaa sitä hetkeä kun poika löytää paketeista toivomansa pelinäytön ja rgb kotelon. :love: Mutta nyt, jatketaan Metro Exodusta. :tup:
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 163
9päivän Jouluvapaat alkaa tänään :)

Ja on uutta VR kypärää, kinkkua ja leivinuuni ja toinen Joulu omassa talossa.
 
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
6 108
Jouluvapaat alkaa täälläkin, pistäähän se vähän hymyilyttämään :D

Jos sitä illalla korkkais vaikka laadukkaan Belgialaisen vehnäoluen ja nauttis sen pakastimessa odottavasta lasista sitruunaviipaleen kanssa :hungry:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 492
Viestejä
4 164 077
Jäsenet
70 416
Uusin jäsen
giantaxe

Hinta.fi

Ylös Bottom