Mikä DAC hankintalistalle?

Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 658
Koneessa jo valmiiksi äänikortti joka tukee 24-bit, 192 kHz ja sen perässä muroaikoina hankittu pikkuinen usb/akku DAC hoitamassa vahvistimen virkaa kun AKG luureihin ei tahdo muuten äänikortissa riittää potku. Kuulokkeina AKG HSC 271 Studio Set 3,5mm liitännöillä. Käynyt mielessä se että korvaisi koko setin pelkästään USB-liitäntäisellä DAC jossa olisi sekä äänen ulostulo ja mikrofonin sisääntulo. Näyttö täytyy olla mitä materiaalia DAC toistaa (esim. bittisyys ja taajuus).

Mitä techin hifistit suosittelisitte? Budjetti mielessä silti liikenteessä eli ei ole tarkoitus tuohon isoa summaa sijoittaa. Tarkoitus lähinnä on saada Tidalin nykyisestä max tilauksesta kaikki irti. Nykyinen äänikortti kun on mallia emolle integroitu niin varmana vaikuttaa ääneen negatiivisella tavalla.

Ehdotuksia?

Edit. toki vaihtoehtoiset sisääntulot myös plussaa USB lisäksi esim. bluetooth (tiedän... bluetooth kautta ei saa täyttä laatua millään läpi mutta muuta käyttöä ajatellen)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 658
Suosittelisin siirtymään DAC / AMP -yleisketju

Ei mikään erityisen akviitivnen sekään.
Ah. Tuo jäi huomaamatta. Täytyy kysellä sieltäkin mutta jääköön tämä vielä avoimeksi jos joku sattuisi ehdottamaan kun erillisenä julkaisuna saisi paremmin vastauksia. En ole enää koneella tälle yölle niin menee huomiselle ketjussa kysyminen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 838
Viestejä
3 978 899
Jäsenet
67 962
Uusin jäsen
timpah

Hinta.fi

Ylös Bottom