- Liittynyt
- 08.03.2018
- Viestejä
- 1 051
Onko täällä taco-hifistelijöitä? En ole Meksikossa käynyt mutta lähimmäksi pääsee varmaan Suomessa El Rey ja niiden kala-tacot oli ihan uskomattoman hyviä. Heräsi kiinnostus että miten vastaavaa herkkua voisi tehdä itse.
Se kalahomma voi olla vaikea replikoida, mutta jos kokeilisi ihan possunlihaa vaikka tällä reseptillä. Eikä laita mitään varrasta. Marinoi vaan lihat ja pistää hiiligrilliin. Sitten viipaloi grillatut palat veitsellä pieneksi ennen tortillalätyn väliin lisäämistä. Muita lisukkeita grillattu ananas ja jotain kasviksia. Sitten toinen vaikea on hyvä salsa. El Reyssä oli jopa neljää eri salsaa joista vihreä oli mun lemppari. Olisikohan tähän jotain hyvää reseptiä?
Lätyt tietty tekisin myös itse. Siihen on tarjolla tortillaprässejä, joista arvostelujen perusteella alumiiniset on ihan susia ja pitää ostaa suoraan valurautainen. Mutta taidan ensimmäiset kokeet tehdä ihan kaulimalla. Aineksia ei taida juuri muuta olla kuin maissijauhoa (tähän saa omaa tortillajauhoa ainakin amazon.de), vettä ja suolaa.
Se kalahomma voi olla vaikea replikoida, mutta jos kokeilisi ihan possunlihaa vaikka tällä reseptillä. Eikä laita mitään varrasta. Marinoi vaan lihat ja pistää hiiligrilliin. Sitten viipaloi grillatut palat veitsellä pieneksi ennen tortillalätyn väliin lisäämistä. Muita lisukkeita grillattu ananas ja jotain kasviksia. Sitten toinen vaikea on hyvä salsa. El Reyssä oli jopa neljää eri salsaa joista vihreä oli mun lemppari. Olisikohan tähän jotain hyvää reseptiä?
Lätyt tietty tekisin myös itse. Siihen on tarjolla tortillaprässejä, joista arvostelujen perusteella alumiiniset on ihan susia ja pitää ostaa suoraan valurautainen. Mutta taidan ensimmäiset kokeet tehdä ihan kaulimalla. Aineksia ei taida juuri muuta olla kuin maissijauhoa (tähän saa omaa tortillajauhoa ainakin amazon.de), vettä ja suolaa.