1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Lahjoitettu MaxCube(?) ATX-kotelo, hki

Viestiketju alueella 'Lahjoitetaan' , aloittaja jpo, 23.05.2019.

 1. jpo

  jpo

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Kopioitu suoraan myyntipalstalta tää ilmoitus, mutta ei siis myydä vaan lahjoitetaan, koska ei tästä näytä masseja irtoavan.

  Myytävä tuote:
  En ole ihan varma mikä on merkki, mutta voisi olla MaxCube Amoris series(?) tekstien perusteella. Muutamia vuosia vanha ATX-kotelo siis. Ei suoranaisia naarmuja, mutta muutamia kevyitä jälkiä katossa ja toisessa kyljessä. Kotelossa on lisäkortit, hdd:t ja 5,25" paikat "tool-less", vai miksi näitä kutsutaan? Kaikki muut tilpehöörit löytyy, paitsi ohjekirja ja yksi 5,25" dummy. Slotissa on kuitenki supervanha dvd-asema asennettuna, joten typerännäköistä reikää ei ole etupanelissa. Pölyfiltterit löytyy edestä, mutta sivupanelissa rei'itetty "ikkuna", joten eipä noista filttereistä taida paljon olla hyötyä :D

  Tuote ostettu (mistä ja milloin): Paikallisesta ATK-liikkeestä joskus kauan sitten.
  Kuitti löytyy (takuu voimassa): Nope.
  Muuta huomioitavaa: Näppärä kotelo, jos ei halua käyttää työkaluja asennukseen, mutta noi tool-less setit saattaa rajoittaa esim. joitain näyttiksiä mahdollisesti? En ole ihan varma, mutta varoitellaan nyt kuitenkin. En ole jaksanut kummemmin siivota, joten kotelo on tosi pölyinen, mutta jos tuon joku innokas tulee hakemaan, voin näyttää sille imuria.

  Jos jotain unohtui mainita niin kyselkää!

  Sijainti: Helsinki, Savela.
  Toimitustapa: Nouto


  Kuva:Imgur
   
 2. samsung942

  samsung942

  Viestejä:
  303
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tänne
   
 3. jpo

  jpo

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Pistin YV, hae heti pois niin saan tilaa :D