Marvel Cinematic Universe / Avengers

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
6 298
On kyllä uusi Hämis hyvä leffa. Pitkästä aikaa kunnon Marvelia.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
230
Täytyy kompata. Todella hyvä leffa ja ylivoimaisesti paras näistä uusista.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
3 791
Tämä spiderihän oli hyvä filmi. Tosin intouvuin katsomaan spiderman 1sen ja kyllähän se vei satanolla tuota marvelin rainaa.
Voisin kahtoa mieluusti enempikin sen toisen universumin hämiksen tarinoita.
 
Liittynyt
30.12.2020
Viestejä
92
Ihan ok oli hämis, mut noi 4/5 5/5 revikat kyllä annettu täysin marvel lasit päässä.
 
Liittynyt
20.05.2019
Viestejä
237
Hawkeye sarja:

Aika lapsellista menoa, hyvin epärealistisen typerä jopa Marvel-tekeleeksi. Olisi saanut jäädä tekemättä. Viimeinen jakso oli kaikista huonoin ja pitkäveteisin.

Sarjassa hypitään jatkuvasti täydellisen vakavuuden ja täydellisen pelleilyn välillä, eikä katsoja näin ollen oikein koskaan tiedä miten asioihin pitäisi suhtautua.

Sarja on kai tehty lapsille. Sarja tarjosi parhaat naurut omalla typeryydellään.

Arvosana sarjalle 2/5

Spiderman No way home:

Itse en tykkää näistä uusista spidermaneista, ovat liian teinimenininkiä. Miksi Spider-maneistakin pitää löytyä hölmöt siderkick-hahmot? Toisaalta se lihava kaveri on kyllä paikoin aika hauska, mutta silti tavikset taistelemassa sankarillisesti ja humoristisesti häritsee aina.

Elokuva oli myös aikamoista fanserviceä, vaikka pakko myöntää, että pari vitsiä oli kyllä tosi hauskoja, eli "My Back" ja "I'm something of a scientist my self"

Elokuvan parhainta antia oli Dr. Strange. Myös Goblinin hullut ilmeilyt olivat hyviä. Koen Tom Hollandin Spidermanin todella kiusallisena hahmona.

Arvosana elokuvalle 2.5/5. En katsoisi uudestaan.

Venom: Let there be carnage:

Huonoimpia Marvel-elokuvia koskaan. Vaikka katsoin IMAX-teatterissa, odotin vain, että elokuva loppuisi, että pääsisi pois (en ollut yksin, niin ei voinut keskenkään lähteä)

Arvosana 1/5.

Sanottakoon loppuun, että olen pitäny useimmista Marvel-elokuvista, mutta viime aikoina heiltä on ollut aikamoista kertakäyttökamaa. Myös viimeiset X-menit ovat olleet aika käsittämätöntä kuraa.

Kaukana ollaan Days of Future Pastin, Civil Warin, Thor Ragnarokin ja Infinity Warin viihteellisyydestä.

Thor Ragnarok osoitti, että huumoriakin voi olla paljon ja silti on mahdolista tehdä hyvä elokuva ilman, että elokuva menee aivan pelleilyksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
3 791
Minusta oli ihan katottava tuo hawkeye. Ei sen lapsellisempi kuin muutkaan marvelin hommat.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 005
30.3. alkaa, tosin en nyt muista oliko se jo aiemminkin tiedossa.

 
Liittynyt
03.01.2019
Viestejä
613
Endgamen jälkeen menty MCU:n puolesta vähän säästöliekillä, niin toivottavasti tuo Thor (ja Doctor Strange) antaa vähän vauhtia taas tähän universumiin.
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
6 645
Endgamen jälkeen menty MCU:n puolesta vähän säästöliekillä, niin toivottavasti tuo Thor (ja Doctor Strange) antaa vähän vauhtia taas tähän universumiin.
Ne koittaa tarkotuksella pitää säästöliekkiä koska seuraavan pitää olla isompi. Mitä pitempään menee semirauhallisesti sitä "järkevämpiä" Phasen vikat leffat tulee olemaan. Tässä on myös selvästi kaksi tarinaa rinnakain joista toinen on earth after blip ja toinen multiversumi saga. Thor on vähän molempia koska tuo päämäärättömyysosio sopii tuohon ensimmäisen mutta ei sijoitu maahan
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
1 111
Kävin toissapäivänä katsomassa uuden tohtori Oudon. En odottanut oikein mitään, mutta silti petyin. Leffan ehdoton vahvuus oli Cumberbätsin ja Olsenin roolisuoritukset, visuaalit ja muutamat tylymmät splatter-kohtaukset. Muuten taas ei oikein hirveästi kehuttavaa löydykään. Juoni oli seitinohut McGuffin-jahti, jossa ei ollut ihan hirveästi mitään järkeä ja koko "multiversumi"-jutusta ei otettu oikein mitään irti.

On kyllä tähän mennessä kaiken kaikkiaan ollut todella heikkoa tavaraa tämä Phase 4, uusin Spidu poislukien ja sekin ratsasti hyvin vahvasti nostalgialla ja yksittäisillä roolisuorituksilla.
 
Liittynyt
29.03.2017
Viestejä
708
Melkoinen savotta ollut katsoa nämä Marvel leffat ja
End Gameen asti pääasiassa ihan viihdyttävää menoa ollut. Mukana oli niin helmiä kuin märkiä pieruja. Mutta sitten nämä viimeisimmät eli Black Widow, Shang-chi, Eternals ja mitä nyt eniten odotin niin Dr. Strange niin melkoista ripulia on kyllä tarjottu :spuking: . En jaksa ruotia leffoja sen enempää. Parempi vain unohtaa mahdollisimman pian.
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
1 111
Joo valitettavasti Phase 4 on kyllä ollut aika heikko.

Uusimman Thorin kävin tuossa katsomassa ja se vaikka nyt hikisellä marginaalilla nelosvaiheen parhaaksi leffaksi kirikin, niin kyllä sekin kokonaisuutena jätti aika paljon toivomisen varaa. Taika Waititi menee vaan vähän hukkaan MCU-leffojen puikoissa, kun toisaalta franchise rajoittaa mutta toisaalta Thor käyttäytyy tässä leffassa taas täysin eri tavalla kuin vaikkapa Russojen Thor.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
401
"When asked whether Phase 4's main theme is about "guilt and consequences," Palmer confirmed that to be the case, saying that Phase 4 is "all a reaction" by the characters to the events of Avengers: Endgame:

Richie Palmer: "100%. Cause Phase 4 is all a reaction - and I don't mean on our part as filmmakers, I mean the characters - it's a reaction to the trauma of Avengers: Infinity War and Endgame. We're still feeling those effects in these movies years later."

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 705
Rahaa Phase 4:n leffat kuitenkin tahkoo aikas hyvin, esim. uusin Spöderi on tuottanut 1,9 miljardia taalaa lippuluukulla coronasta huolimatta ja on sillä tuloksella kaikkien aikojen kuudenneksi eniten massia tuonut leffa.
 
Liittynyt
20.05.2019
Viestejä
237
Thor: Love and Thunder
Tähdet 1/5

Pidin todella Thor: Ragnarokista. Siinä oli oivaa huumoria, joka sekoittui sopivasti vakavaan tarinaan. Paljon erittäin hienoja kohtauksia.

Tämä sen sijaan oli pelkkää pelleilyä ja huumori meni aivan liikaa yli. Naurahdin kerran. Halusin poistua teatterista. Täyttä roskaa.

En pitänyt myöskään uudesta Dr. Strangesta. Sille annan 2/5.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
518

Pitkä on taas julkistuslista
Eikä kyllä aiheuta mitään riemunkiljahduksia. Listalla olevista elokuvista etukäteen kiinnostaa lähinnä GotG3 ja sarjoista Daredevil.

Tietenkin tätä uutta vaihetta on epäreilua verrata päättyneeseen Infinity saagaan, mutta heikolta nämä Marvelin uusimmat tuotokset ovat vaikuttaneet. Black Widow, Eternals, Thor ja Dr. Strange kaikki ovat pettäneet odotukset (jos niitä edes oli). Shang Chi on ollut tähän asti positiivisin yllättäjä.
Phase 5 ei näytä tuovan mitään uutta, lisää vain Disney+ pakkotilausta.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
806
Mua kyllä enemmän kiinnostaisi tällainen (taisi olla jossain Red Letter Median videossa alunperin), kuin tää Marvelin nykyinen tuotanto.
th-671871663.jpeg
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
703
Muutama leffa puuttuu:

Fantastic Four (November 8, 2024)
Avengers: Kang Dynasty (May 2, 2025)
Avengers: Secret Wars (TBA)

Avengers on jaettu kahteen osaan Infinity Warin tapaan.
Nuo kolme taitavat olla jo Phase 6 leffoja. Secret Warsin päiväys taisi olla marraskuu 2025, eli kaksi Avengers-leffaa tulisi samana vuonna.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 506
1658667984547.png

Syyskuussa seuraava eventti missä varmasti julkaistaan lisää
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
104
Thor love and thunder. Koitin pojan kanssa katsoa leffan. En pystynyt loppuun katsomaan, tuli lähinnä parodia mieleen. Thorista ja muista "jumalista" tehty ihme säheltäjiä ja suorastaan idiootteja. "Huumoria" oli ihan liikaa ja mautonta. Alarvoinen suoritus näin lyhyesti kommentoituna.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
3 791
Mä en huomannut tosta thor love and thunder että missä kohti sitä huumoria oli? Ainakaan ne huutavat vuohet ei naurattanut. Otti lähinnä päähän.
 
Liittynyt
15.10.2021
Viestejä
312
Wakanda Forever floppasi Suomessa, vaikka se oli maailmalla ilmeisesti hitti. YLE:n elokuvakriitikko Kalle Kinnunen arveli eilen pääuutislähetyksessä syyksi sen, että afrofuturismista ja afrikkalaisuudesta ponnistava elokuva ei kiinnosta kehä-3:n ulkopuolella.
Kuulostaa erittäin kuplautuneelta mielipiteeltä. Olen monet Marvel-leffat nähnyt valkokankaalla, jotkut jopa ensi-illassa, mutta korona-aikaan elokuvissa käynti on vähentynyt, enkä ole nähnyt esimerkiksi uusinta Bondia, uutta Top Gunia tai Wakanda Foreveria vielä.
Minusta Marvelin tuotokset ovat enimmäkseen melko harmitonta viihdettä, minä fiksauduin niihin nuorempana luettujen sarjakuvien vuoksi. En ole osannut nähdä niitä minään kulttuuritekoina tai esimerkiksi alkuperäistä Black Pantheria afrofuturismin soihdunkantajana.

Onhan näitä Get Outeja ja alkuperäistä Black Pantheriakin vähätelty ja aliarvioitu ainakin kansan tasolla, kun ei ole kyetty tai osattu katsoa niitä elokuvia riittävän isosta perspektiivistä ja/tai spesifisesti "mustasta perspektiivistä", mille ne on kuitenkin enemmän tai vähemmän tehty jo tekijöidensä vuoksi. Joten tällöin elokuvan kokemus on jäänyt vajaaksi. Eikä tuo The Woman Kingkään tainnut viimeaikaisista elokuvista Suomessa järin isoa katsojamäärää tavoittaa (edit: n. 5300, sija 122). Ja näitähän tulee lisää ja lisää, koska juuri Get Out ja Black Panther näyttivät, että myös mustilla narratiiveilla voi tehdä isoa rahaa.

Se mikä Amerikassa vaikka trailereiden osalta noissa elokuvissa toimii myyntivalttina, saattaa täällä näyttäytyä vähän outona ja vierastavana tekijänä, en viitsi syillä spekuloida. Hyvä kuitenkin meitä muita avaramielisimmille hesalaisille, että on siellä ilmeisesti kaikki hyvin. Vaikutti kyllä kehä-3:n ulkopuolella paikallisessa teatterissa siltä, että tämän (tai siis edellisen) vuoden Marvel-leffoista Wakanda Forever keräsi pienimmän yleisösaaliin siitä joukosta. Toki eihän siinä ollut perinteisessä mielessä isoa tähteäkään pääosassa.

Ei tätä nyt varmaan tarvitse sanoa, mutta Black Panther ja Wakanda on musta utopia, jossa amerikkalaiset ja eurooppalaiset eivät ole käyneet siellä ryöstämässä luonnonvaroja ja raiskaamassa, tappamassa sekä orjuuttamassa ihmisiä, sekä katkomassa näiden juuria ja tuhoamassa ihmisyydentuntoa. Kyllähän siinä elokuvassa kaikesta paistaa läpi sellainen ylpeys ja arvokkuus itsestään, juuristaan ja kulttuuristaan - sanalla sanoen identiteetistä. mikä on elokuvan ydinteema ja henkilöityy tuohon T'Challa vs. Killmonger asetelmaan - , jolla on varmastikin ollut moneen ihmiseen parantava tai ainakin positiivinen vaikutus. On aika hankala valkoisena valtaväestön edustajana kuvitella, miten hankalaa vähemmistöllä on löytää monipuolista representaatiota itsestään valtamediassa ja muilla kulttuurinaloilla. Representaatiota joka näyttää sinut kaikessa ihmisyyden monimuotoisuudessasi ja kertoo, että sinusta voi tulla mitä tahansa haluat.

Suosittelen kaikille Is That Black Enough For You?!? -dokumentin katsomista Netflixistä, missä käydään läpi mustan elokuvan, mustien esiintyjien ja mustien hahmojen historiaa läpi keskittyen erityisesti blacksploitaation kulta-aikaan 70-luvulle. Tulee kiinnostavien elokuvien esittelyn ohella myös hieman aukaisseeksi erilaista näkökulmaa elokuviin, jota ei ole ehkä kyennyt havaitsemaan omin avuin. Ainakin muutti itseä elokuvakatsojana avartaen hieman näkökulmia.

Mutta varmaan myös korona-aika vaikuttaa vieläkin. Sekä tietysti Marvel-ilmapallo on edelleen ainakin omissa silmissäni tyhjä Endgamen jälkeen, eikä siihen ole vieläkään kyetty puhaltamaan uutta ilmaa ja suuntaa. Paitsi hardcore-fanit tietysti tietävät mitä nyt rakennellaan, mutta tällainen tavallinen katsoja ei. Elokuvat ovat olleet aika itsenäisiä, jolloin ei varmaan ole ollut hirveän pakottavaa kiirettä katsella niitä. On voinut rauhassa odottaa 2-3 kuukautta, että ne tulevat Disney+:aan, mikä myös korona-aikana tuli mukaan peliin. Se varmasti joka Marvel-ystävältä löytyy jo noiden tv-sarjojen buustaamana. Mielestäni jopa Disney-animaatioissa on ollut mutulla teatterissa vähemmän porukkaa kuin aiemmin tuon plussan mukaan tulon myötä. Nytkin tiesi Strange Worldin kohdalla, että ei tarvitse venata kuin n. kuukausi, jolloin se varmaan tulee Encanton tapaan jouluna Disney+:aan katsottavaksi. Oli sitten helppo ratkaisu skipata ja katsoa jotain muuta sen sijaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
505
Eipä se eka Black Panther ollut mikään kovin hyvä, joten ihan ymmärrettävää ettei jatko-osa niin kiinnosta. Namor on toki kiinnostava hahmo sarjakuvissa, mutta eipä se niin tuttu ole isolle yleisölle. Tällä hetkellä DC on tullut ne mielenkiintoisimmat yksittäiset elokuvat.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
703
Kyllä mä kävin Wakanda Foreverin katsomassa teatterissa vaikka asunkin kehäkolmosen ulkopuolella. Kaikille tutuille olen vain sanonut, että ei kannata käydä katsomassa teatterissa, odota Disney+:aan tulemista, koska se on niin keskinkertainen/huono leffa. Mielenkiintoisten hahmojen haaskuuta. Ironheart'kin oli mukana vain, jotta voidaan pohjustaa sen tulevaa omaa sarjaa, itse leffassa ei tehnyt lopulta mitään järkevää.

Is That Black Enough For You?!? on jo katselulistalla.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
806
Onhan näitä Get Outeja ja alkuperäistä Black Pantheriakin vähätelty ja aliarvioitu ainakin kansan tasolla, kun ei ole kyetty tai osattu katsoa niitä elokuvia riittävän isosta perspektiivistä ja/tai spesifisesti "mustasta perspektiivistä", mille ne on kuitenkin enemmän tai vähemmän tehty jo tekijöidensä vuoksi. Joten tällöin elokuvan kokemus on jäänyt vajaaksi. Eikä tuo The Woman Kingkään tainnut viimeaikaisista elokuvista Suomessa järin isoa katsojamäärää tavoittaa (edit: n. 5300, sija 122). Ja näitähän tulee lisää ja lisää, koska juuri Get Out ja Black Panther näyttivät, että myös mustilla narratiiveilla voi tehdä isoa rahaa.
En ihan ymmärrä näkemystä, että leffasta tulisi pitää, koska se on tietylle kansanosalle merkittävä. Toki sen voi hiffata, että se on heille tärkeä, mutta miksi sen pitäisi vaikuttaa omaan mielipiteeseen tekeleestä? Noista mainitsemistasi Get Outin olen nähnyt ja se oli ihan jees, Black Panther taas mielestäni ehkäpä yliarvostetuin leffa ikinä. Ihan ok perus-Marvel, mutta Oscar-ehdokas parhaaksi leffaksi, mitä ihmettä ne siellä Akatemiassa oikein polttaa? Tulee aina mieleen se Red Letter Median pätkä leffasta, jossa T'Challa mättää teknosarvikuonoa ja alle ympätty teksti "Oscar nominee for best movie" tjsp. Tästä ja nelosvaiheen yleisestä latteudestakin johtuen myös Wakanda Forever jäi katsomatta leffassa. The Woman Kingiä en ole nähnyt, mutta enpä siitä juuri ole kuullutkaan. Ehkä siinä on osasyy huonoon menestykseen?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
806
Kommenteissa jengi tulee jo pöksyihinsä mutta minusta tämä(kin) näyttää aika väsyneeltä. To each their own I guess.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
193 902
Viestejä
3 504 440
Jäsenet
62 415
Uusin jäsen
Simpp@

Hinta.fi

Ylös Bottom