- Estetty
- #51
- Liittynyt
- 21.02.2020
- Viestejä
- 1 126
Tuo paikallisesti tehty ruoka on varmasti iso ero, varsinkin jos lisäksi keittiöllä oli enemmän vapauksia valita raaka-aineetkin.Alkuperäiseen kysymykseen vastaten uusi makututtavuus johon tutustuin vastikään, Falafelpyörykät. Kuori maistui ihan ok:lle, mutta sisällä oleva vihreä paputahna? ei kyllä uponnut yhtään.
Kun tässä nyt moni muukin on listannut inhokkejaan ja muistellut kouluruokia, niin taidan olla jonkinlainen poikkeustapaus. En muista koulutsta tai yleensäkään lapsuudesta yhtään sellaista ruokaa, joka olisi ollut pahaa, saati sitten olisi aiheuttanut jotain yökkimisrefleksejä. Ei ne kouluruuat mitään nirvanaan vieviä makuelämyksiä olleet, mutta en niitä missään nimessä pahaksikaan voi sanoa. Ehkä sillä on jotain osuutta asiaan, että kaikissa kouluissa oli oma paikallinen keittö, jossa ruuat tehtiin pääosin paikanpäällä, eikä silloin ollut mitään keskuskeittiöitä josta ruoka olisi kouluun tuotu vain lämmitettäväksi.