Litteä maa, Reptiliaanit, NWO, Illuminati, Juutalaiset, salaliitot, HAARP ja muut

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Rikama, 17.10.2016.

 1. webspy-FIN

  webspy-FIN

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Myönnetäköön, mutta eipä se maineesi silti ole kummoinen. Voit korjata mainettasi vastaamalla kerrankin asiallisesti.

  Ymmärrän sinua vallan hyvin, kun et keksi miten kieltää väittämiäni länsihegemonian hyväksi ja siten että ne olisi edes osittain faktoihin/totuuksiin perustuvia niin onhan se kieltämättä vaikeaa.

  Helpompi olisi myöntää että Venäjä ajaa ihmiskunnan asiaa kuin käpertyä kuoppaan ja hiljentyä. Tiesitkö muuten että hiljaisuus on myöntymisen merkki? Vastaamatta jättämällä saan kaiken ilon. Kiitoksia vaan!


  Ymmärsit oikein ja media on jo Venäjän valtion hallussa.

  Jos haluat taistella länsihegemoniaa vastaan, et pysty taistelemaan sitä vastaan "vapaalla medialla". Vastassa on tiedustelupalveluja kuten CIA, MI6, Mossad sekä valtiollisia tahoja, jotka saavat yksityiset mediat (="vapaa media") kertomaan länsihegemonian totuutta. Jos Suomi itsenäistyisi, edes osittain, Suomen valtion täytyy ottaa hallintaan mediat sekä vaikuttaa siihen että länsihegemonian vastainen politiikka jatkuu jatkossakin. Sen takia mm. Venäjällä täytyy rekisteröityä ulkomaalaisen yrityksen ulkomaan agenttina, jottei länsihegemonia saa minkäänlaista tilaa.

  Ei ole varsinaisia todisteita että Putin todella olisi rikas tai edes rikkaimpia. On siis väitöksiä, mutta Putin ei ole koskaan myöntänyt olevansa rikas.

  Yksi teoria on se että itähegemonia on mukana. Tarkoituksena on saada länsihegemonia ja itähegemonia sotimaan keskenään, jonka jälkeen Uusi maailmanjärjestys astuu voimaan. Kaikki dokumentoidut todisteet puhuu kuitenkin tuota teoriaa vastaan.
   
 2. JormaMela

  JormaMela

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielestäni nämä höpinäsi länsihegemoniasta ovat ihan yhtä lailla (totuus: paljon pahempia) väitöksiä. Yhtäkään todistetta et esittänyt, lukuunottamatta Putlerin puheita.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 3. webspy-FIN

  webspy-FIN

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Minkä takia sinä et kiellä niitä salaliittoteorioita, joita kohdistuu mm. Yhdysvaltoja vastaan? Miksei länsihegemonia pyri kieltämään niitä? Onko totuutta vaikeaa kieltää?

  Koska tarkoituksena on saada muutos aikaiseksi Suomessa, ei sitä Venäjältä käsin niin helposti saada aikaiseksi.

  Todennäköisesti länsihegemonian tekosia. Länsihegemonia tapattaa mielestelijöitään, jotta saavat edistettyä omaa agendaansa eli venäjänvastainen propaganda jatkuu.

  Toinen todennäköinen teoria on että Kremlille on tullut ilmi niiden olevan länsihegemonian sätkynukkeja, joista täytyy päästä eroon mahdollisimman pian.


  Kyllä.

  Pohjois-Korean tilanteesta on hankala sanoa mitään vahvan länsihegemonian propagandan takia. Jos tilanne on niin paha kuin väitetään Venäjä tai Kiina olisi tehnyt asialle jotain. Parempi olisi siis käydä paikan päällä, eikä turistina, vaan täysin valtiollisena vierailijana. Saa parhaimman sekä totuudellisemman kuvan Pohjois-Koreasta. Kyllähän siellä muutama suomalainenkin asuu pysyvästi eli tuskin nyt niin paha valtio kuitenkaan on...

  Lisätietoja Iranin pommituksista? Taitaa olla Lähi-idän kehittynein valtio jos Israelia ei lasketa.
   
 4. sono-thermism

  sono-thermism

  Viestejä:
  755
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Tuntuu minusta että kummatkin Itä ja Länsi ajavat ihmiskunnan asiaa. Kummatkinhan koostuvat ihmisistä, mutta Itä ja Länsi näkevät maailman eri tavoin. Lännessä halutaan yhdistyä uuteen maailmanjärjestykseen kun taas Idässä halutaan pysyä erillään.

  Kumpikin on oikeassa ja väärässä, koska yhdistyminen ja eristyminen voi kummatkin olla hyvä tai huono asia, riippuen tilanteesta. Yhdistyminen voi tehdä meidät voimakkaammaksi, sillä tavalla miten USA:sta tuli maailman voimakkain maa kun kaikki valtiot yhdistyivät. Samalla yhdistyminen tuhoaa osan meistä, ja se on varsinkin vaarallista ja väärin jos ihmiset ei halua yhdistyä. Jos kaikki värit sotkee keskenään, se tuhoaa kaikki värit. Siksi eristyminen on myös hyvä asia, koska se luo monimuotoisuutta ja erilaisuutta. Samalla kuitenkin liika eristäytyiminen voi rajoittaa ja heikentää meitä.
   
 5. Backstage

  Backstage BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  448
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Missä ja kuka on puhunut Iranin pommituksista?

  Käsittääkseni Irania ei ole kukaan pommittanut, joten onko kyse harhoista?
   
 6. webspy-FIN

  webspy-FIN

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Missä tynnyrissä oikein olet asunut viimeiset vuodet? Länsimaat = länsihegemonia. Itämaat = itähegemonia. Maantieteellisesti ei välttämättä tarvitse olla lännessä tai idässä ollaakseen osa länsihegemoniaa tai itähegemoniaa.

  Viimeisin esimerkki länsihegemoniasta on kun USA päätti yksimielisesti laittaa uudet pakotteet Venäjää vastaan (aikaisemmin tiedottanut etukäteen EU:ta). Tästähän alkoi teatteri, jossa EU uhkasi vastapakotteilla Yhdysvaltoja, jos pakotteet astuu voimaan. Vastapakotteita ei koskaan tullut vaan EU hiljentyi ja näköjään suurin osa kansasta unohti koko tapauksen.

  Poliitikkojen puhe on teatteria, mutta verhojen takana eliitti tekee mitä haluaa.

  Seuraava esimerkki tulee Iranin ydinsopimuksesta. USA aikoo vetäytyä ko. sopimuksesta. EU-maat, jotka on kyseisessä sopimuksessa mukana ovat sanoneet, kuinka tärkeä kyseinen sopimus on ja että ne jäävät sopimukseen vaikka USA vetäytyisi.

  Katsopa vaan niin sekin jää teatteriksi ja lähtevät myös sopimuksesta.

  Länsihegemonian "ulkokuori" on pelkkää teatteria, lumedemokratiaa, todelliset päätökset tehdään verhojen takana.

  Todellinen syy tuohon on kun Iran päätti dumpata dollarit. Venäjä seuraa perässä. Venezuela teki samoin. Kiina sekä Venäjä lopettaa dollarien käytön kokonaan seuraavien 5-10 vuoden aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2017
 7. Backstage

  Backstage BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  448
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Milloinkas Irania on viimeksi pommitettu ja kenen toimesta?
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 8. JormaMela

  JormaMela

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei tässä kuules mistään kollektiivisista hegemonioista ole kyse, ainoastaan suurvaltapolitiikasta. Mua henkilökohtaisesti vituttaa jokaikinen suurvalta tässä maailmassa.

  Lisäksi huomauttaisin, että ihan samalla tavalla siellä Venäjällä ja Kiinassa eliitti vie ja poliitikot vikisee. Tällaista tämä elämä tässä maailmassa on, samaa paskaa joka ilmansuunnassa, paketti vaan hieman erinäköinen.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 9. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vai, että faktat/todisteet... Miksi et noita itseltäsi vaadi, mutta muilta kuitenkin ;) Vastataan nyt kuitenkin:

  Niin, toki Venäjän vääristelyt ja valheelliset tiedot Suomea vastaan on mielestäsi ihan ok, vaikka nämä olisi moneen kertaan debunkattu todistein :) Mutta toki kun tässä ei ole salaliittoa taustalla, niin todisteet voi heittää viemäriin ;)
  Kuitenkin se mitä puhut USA:ta ja muuta maailmaa vastaan on ihan ok vaikka itselläsi ei tähän mitään todisteita koskaan ole ollut. Omia sanomisiasi vain.

  Mutta kerrotko nyt oikeasti, että miksi Venäjä ajaa ihmiskunnan asiaa, mutta USA ei? Et ole vielä antanut yhtäkään todistetta?
  Venäjällä on FSB ajamassa hyvää idän asiaa? Tämähän ei mielestäsi toki aja mitään haitallista asiaa :)
  Eli edelleenkin Venäjän valtiolliseen haaviin vedetty media on ihan ok, vaikka siellä suollettaisiin vaikka mitä :) Tämä on todellakin mielenkiintoista kun kuitenkin olet globalismin ja eliitin vastustaja.
  Eli edelleenkin kysyn, että miksi Venäjä olisi yhtään sen parempi kun USA? Tähän et ole edelleenkään laittanut mitään järkevää todistetta. Odotan tätä kyllä innolla.

  Niin, omistakin väitteistäsi löytyy kovasti väitöksiä, mutta yhtäkään et ole pystynyt todistamaan. Eli miksi minä jotain sinulle todistaisin? Eikö sinulle kelpaa sana kuten muissakin juitussasi salis juttujen puolesta mitä olet netistä lukenut?

  Miksi ne pitäisi saada sotimaan keskenään? Tai miksi mitään uutta maailmanjärjestystä pitäisi edes tulla? Miksi näitä toimenpiteitä ei Venäjä voisi aloittaa?

  Eli mielestäsi on ihan ok päästä Putinin vastaisista kavereista eroon? Selvä homma... Eli vastaväitteitä ei kannata olla, vaikka Putin olisi väärässä. Mutta jos jenkeissä kuolee porukkaa, niin siitä nostetaan puolestasi iso haloo vaikka kyseessä olisi ihan luonnollinen kuolema ;)

  En tiedä oletko oikeasti trolli vai et, mutta tähän mennessä olen ymmärtänyt että olet oikeasti valtioiden puolella (Jos he on oikeita valtioita) ja toki jos he sattuvat murhaavan jonkun joka on heitä vastaan, niin tämä on ihan ok.

  Eli paska juttu jos olen sinun juttujasi vastaan ;) Venäjällä lähtisi henki. Jostain syystä Suomessa on kuitenkin vapaata sanoa mitä haluaa.

  Kuitenkin samaan aikaan olet eliittiä ja globalisaatiota vastaan. Eikö tämä nyt mielestäsi yhtään kumoa toisiansa?
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017
  Härkönen, KuosiModo ja hkultala tykkäävät tästä.
 10. Goingdown

  Goingdown

  Viestejä:
  48
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Ei helvata täällä on nyt sen verran paksua kamaa että näin viikonlopun jälkeen tahtoisi samat pillerit mitä monella kirjoittajilla täällä on. Minulla on ihan selvästi puutteellinen lääkitys (kun sitä ei ole).
   
  Härkönen, KuosiModo, demas ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team SER

  Viestejä:
  1 157
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Myönsitkin jo erheesi, mutta jatkossa mieti viestisi sisältöä ennen kuin julkaiset viestisi.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 12. Salariff

  Salariff

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Webspy ei todellakaan ole trolli, onhan mies pitänyt jo omaa blogiaan varmaan yli 10 vuotta. Ja erittäin hyvää settiä ollut, vaikka asiavirheitä väliin kyllä mahtuukin, joskus enemmän joskus vähemmän.

  David Icken juttuja kannattaa myös seurata, mies tietää kaikesta kaiken ja uskon, että kyseessä on jonkinlainen extraterrestriaali.
   
 13. Aleximoz

  Aleximoz

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Näissä videoissa kuuluu Las Vegasin tapahtumien 2 ampujaa

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 14. Salariff

  Salariff

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No eipä tämä yllätä ketään, paitsi aivopestyjä lampaita. Kyllä ne varmaan tuohonkin jotain keksivät, esim. kaiku.
   
 15. Consolefan

  Consolefan

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  20.05.2017
  Ja mikäänhän ei estänyt tätä kaveria käyttämästä kahta asetta samanaikaisesti?
   
 16. ratkakapu

  ratkakapu

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Ööööö poliisi ei usko ampujan toimineen täysin yksin, eikä ole sulkenut toista ampujaakaan kait täysin pois?
   
 17. Salariff

  Salariff

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Miten niin muka? Ainakin Vegasin joku poliisipäällikkö on virallisesti ilmoittanut, että ampuja toimi yksin. Tämä tietenkin sen jälkeen, kun ammuskelun oikeat toteuttajat ovat vähän käyneet kovistelemassa.
   
 18. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Nyt kun sulla taitaa olla asiasta tarkempaa tietoa niin kerro toki.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 19. Backstage

  Backstage BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  448
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Ei varmaan pysty kun pelkää jotta oikeat toteuttajat tulevat kovistelemaan tänne suomeenkin.
   
  KuosiModo ja muppelo tykkäävät tästä.
 20. arbees

  arbees

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Kohtuullisen rasittavaa, kun joka ikisestä vähänkään suuremmasta tapahtumasta vedetään hirveitä salaliittoteorioita, jota sitten aletaan levittää missä sattuu ja johon voi törmätä varoittamatta aiheeseen mitenkään liittymättömässä threadissa. Ainakin siinä oppii mediakriittisyyttä ja olemaan nielemättä jokaista väitettä sellaisenaan, vaikka se tapahtuukin suoraan altaan syvään päähän heittämällä. Valitettavasti jotkut eivät pysy pinnalla ja alkavat siteeraamaan Alex Jonesia.

  Salkkareissa on sekin rasittavaa, että nämä totuuden torvet eivät koskaan harrasta omaa ajattelua, vaan joka ikinen kerta ne alkavat papukaijana toistaa jonkun toisen hörhön tekemiä kirjoituksia. Tämänkin saitin vakiohörhö alkoi julistaa mm. Beforeitsnews "vaihtoehtouutissaitin" näkökantaa Las Vegasin ammuskelun syyksi ennenkuin ruumiit ehti edes kylmetä.
   
  Mörtti Röppönen ja KuosiModo tykkäävät tästä.
 21. Salariff

  Salariff

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vaikka tuosta, New York Times taitaa olla tarpeeksi uskottava uutislähde auktoriteettiuskovaisille: No, There Was Not More Than One Gunman in the Las Vegas Shooting

  Mielestäni on huomattavasti sairaampaa uskoa vain virallisen viranomaisen virallista viranomaislinjaa ja toistella sitä kuin papukaija psykoosissa. Jos joku kehtaa väittää muuta, niin huudetaan vaan kuorossa "lääkkeet" ihan kuin jossain päiväkodissa, missä hoitajan sana on laki. Sitten kun totuus joskus paljastuu, ollaan ihan hissukseen, mutta silti muistetaan taas huutaa kuorossa "lääkkeet" seuraavan vastaavan tapauksen yhteydessä.
   
 22. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  1 064
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  edit: voi poistaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017
 23. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Paljon uskottavampaa on illuminatin tms. järkkäämä salaliitto ;)
   
 24. skaribo

  skaribo

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pitääkö mielestäsi ihan varmuuden vuoksi väittää jokaisen joukkomurhan, maanjäristyksen, hirmumyrskyn tms jälkeen, että salaliittohan tämä, kuinkas muuten. Koska näinhän tämä menee. Olisiko kuitenkin mahdollista, että luonto on väkevä = luonnonmullistukset, ihminen on julma = massamurhat ym.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 25. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  1 064
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tosin, kuuntelin uudestaan videon ja totesin, että ei tuo omakaan selitykseni toimi, lähellä olevien ihmisten ääni ei muuttunut samalla hetkellä kuin aseen ääni muuttui.
   
 26. arbees

  arbees

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Salkkarithan ovat aiva yhtä yksinkertaisia: sokeana toistetaan jonkun omissa piireissä tunnetun auktoriteetin linjaa kuin papukaija psykoosissa täysin ilman kritiikkiä.

  Etkö itse ole koskaan fundeerannut, että miten jollain authority-salkkarilla on niin vankka tietämys aiheen kuin aiheen todellisesta laidasta, vaikka väitteen perusteena on yleensä pelkät kolmannen osapuolen youtube-videot tai uutisissa näytetyt valokuvat? Virallisella puolella kutakin tapahtumaa (vaikka nyt Las Vegas, tai Suomessa Turun puukkoterroristi) tutkii oman alansa spesialistit ihan paikan päällä, joten asiantuntemus saattaa olla hitusen vankemmalla pohjalla.

  Tai oletko miettinyt, että mitä esimerkiksi Las Vegasin tapauksessa voitettaisiin jos tekijä sittenkin oli jihadisti mutta sitä ei haluta kertoa? Tähän astikaan jenkkilän maaperällä riehuvien muslimiterojen taustoja ei ole pahemmin piiloteltu.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 27. Humanoid

  Humanoid

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
 28. skaribo

  skaribo

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kalansilmälinssi selittää tämänkin :cigar2:
   
  KuosiModo ja Desgorr tykkäävät tästä.
 29. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Jos viralliset tahot uutisois taivaan olevan sininen niin moniko täälläkin julistais auktoriteettiuskon olevan järjetöntä ja että meille aina valehdellaan.
   
 30. Backstage

  Backstage BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  448
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Sonolla vakioselitys, sa
  Taivas onkin oikeasti violetti.

  Earth's Skies Are Violet, We Just See Them As Blue
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 31. Siivekäs

  Siivekäs

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Perkele, ne löysi mun mancaven!
   
 32. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näissä saliksissa on se mielenkiintoista, että sitä salis sivuilta haalittua tietoa ei edes yritetä kyseenalaistaa vaan se imetään itseensä ihan sellaisenaan. Sitten jos jollain onkin jotain vastaväitteitä näitä juttuja vastaan, niin esille heitetään komeasti lammas korttia ja puhutaan siitä, että olet papukaija joka jauhaa vaan virallista totuutta.

  Ainoat todisteet jotka uskotaan on ne omaa salis asiaa vahvistavat todisteet. Muut on sitten helppo ohittaa olankohautuksella.

  Suosittelenkin kaikkia saliksia perehtymään tähän Wikipedian artikkeliin: Vahvistusharha – Wikipedia ja sama englanniksi: Confirmation bias - Wikipedia
   
  KuosiModo ja skaribo tykkäävät tästä.
 33. skaribo

  skaribo

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Wikipedia on virkkareitten ja skepojen hallinnassa! Sitä paitsi se on kirjoitettu kalansilmälinssillä!!
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 34. Salariff

  Salariff

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kuuhommat jatkuu tässä ketjussa näemmä.

  Kertokaas mielipiteitä, onko Kuu keinotekoinen, kenties ontto? Mitä salaisuuksia astronautit tietävät kun mainitsevat vain vihjaillen eivätkä koskaan kiellä suoraan väitteitä elämästä siellä?

  Muutama video tähän väliin:

   
 35. webspy-FIN

  webspy-FIN

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Kuuta ei ole olemassa.

  Lähde

  Mitä tulee avaruuteen niin Valon galaktinen liitto suojelee ihmiskuntaa ydinsodalta.
  Maa planeetta on siis elämänkokeiluplaneetta, johon joutuu sielut jotka eivät osaa vielä elää universaalien lakien mukaisesti. Täältä pääsee pois vasta kun on valmis
   
 36. jefreitteri

  jefreitteri

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Hyvä sivu kyllä. Erittäin vakuuttavia perusteluja.

  Jokuhan saisi helposti tuon 100 000$ jos kuu olisi kerta olemassa.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 37. sono-thermism

  sono-thermism

  Viestejä:
  755
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  [​IMG]
   
 38. sono-thermism

  sono-thermism

  Viestejä:
  755
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Se ero että me voimme kaikki nähdä taivaan. Kukaan meistä ei voi omilla silmillä nähdä maapalloa, josta auktoriteetit kertoo meille, ja näyttää kuvia. Siksi maapallo on uskoa, eikä tietoa.

  [​IMG]
   
 39. Humanoid

  Humanoid

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Myös ne mystiset (GPS-)satelliitit näemme omin silmin..
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 40. Benji

  Benji

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Tässäpä mielenkiintoisia väittämiä ionisoivista terveysvaikutuksista yms. Melkeinpä tekisi mieli käydä paikan päällä hakemassa vähän "terveys"vaikutuksia.

  "Vuonna 2011 tehdyt laajemmat elektromagneettiset mittaukset osoittivat että tunneleiden haitalliset säteilytasot olivat Hartman-, Curry- ja Schneider –asteikolla tasan nolla. Tunneleissa ei ollut sähkömagneettista säteilyä (voimalinjoista tai muusta teknologiasta) eikä myöskään kosmista taustasäteilyä. Keraamiset veistokset on asemoitu niiden alla kulkevien vesikanavien suuntaisesti jolloin negatiivinen energia muuntuu positiiviseksi. Näiden mittaustulosten perusteella voidaan todeta että tämä maanalainen labyrintti on yksi terveellisimmistä paikoista maailmassa ja ideaalinen paikka kehon nuorentumiseen ja uudistamiseen."
   
 41. Goingdown

  Goingdown

  Viestejä:
  48
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Tässä ketjussa on jo useaan otteeseen esitetty keinot, miten jokainen voi itse pienellä matkustelulla ja vaivalla todeta maapallon todella olevan pallon. Itseasiassa se että käyt tuolla pohjoisen napapiirin pohjoispuolella kahteen kertaan todistaa vain puolipallon olemassaolon, loppu pitää päätellä. Ja jos käsityskykysi ei riitä siihen että voit samalla todisteella päätellä että maa on todella pallo, vaaditaan matka vähän kauemmas - eteläisen napapiirin eteläpuolelle - sinne kuulemma myydään risteilymatkoja nykyään.

  Mutta turha siis väittää, että todisteita pallonmuodosta ei ole. Kaksi reissua Pohjois-Suomeen riittää normaaliälyisille.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 42. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  153
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Uskotko Australian olemassaoloon? Et ole varmaankaan käynyt siellä itse. Jos joku tuttavasi on käynyt, hän oli oikeasti Illuminatin salaisessa aivopesulaitoksessa Filippiineillä, jossa hänet saatiin uskomaan kenguruihin ja Ayers Rockiin. Ei vesinokkaeläintäkään voi olla oikeasti olemassa.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 43. Backstage

  Backstage BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  448
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Maapallo on geometriaa ja matematiikkaa, tämän tiesivät jo muinaiset kreikkalaiset.

  Eratosthenes - Wikipedia

  [​IMG]
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 44. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  pikkusen tarkkuutta siihen ketä lainaat. Ja ilmeisesti et tiennyt että maasto blokkaa radiosignaaleja.
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 45. Grendel

  Grendel

  Viestejä:
  75
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä Ranskan tiedeakatemian kaverit voisivat olla vähän vihoissaan, jos heille väitettäisiin ettei pyöreydestä ole todisteita. Kaverit viettivät 1700-luvulla jonkun kuusi vuotta Perussa tehden mittauksia Maapallon pyöreydestä. Samaan aikaan tiedeakatemian toinen retkikunta teki samat mittaukset Suomen Lapissa.
  Molempien tulokset vahvistivat Ranskassa tehtyjä mittauksia. Pyöreä oli pallo.

  Maupertuis - Maupertuis'n Tornionlaakso
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 46. Aleximoz

  Aleximoz

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  22.06.2017
  Kuinka paljon tota pitäis zoomata että saa rahtilaivan kokonaan näkyviin litteässä maassa? Kuinka paljon pitäisi zoomata että saa auringon takaisin näkyviin auringon laskussa kun aurinko menee horisontin taakse?
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 47. heeposki

  heeposki

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  oisko kalansilmää tai illuminatia luvassa vastaväitteessä?
   
  KuosiModo ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 48. Siivekäs

  Siivekäs

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ei kun ilmakehä heijastaa...
   
  Härkönen ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 49. Backstage

  Backstage BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  448
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Suokaasu tai sääpallo häikäisi havainnoitsijaa.
   
 50. Bitutus

  Bitutus

  Viestejä:
  217
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Toopet :facepalm:

  Kyseessä on ns. heavy-lift ship, joka kuljettaa kolmea nostokurkea. Menossa varmaankin Rapturen työmaalle.

  [​IMG]
   
  Daemoni tykkää tästä.