• Käyttäjätunnuksia kaapattu - Myy lahjakortteja

    Noin 20-30 TechBBS-käyttäjätunnusta on tunnistettu, että ne on kaapattu kirjautumalla ja vaihtamalla sähköpostiosoite uuteen. Tunnuksilla on yritetty kaupata foorumin kauppa-alueella Steamin ja Verkkokauppa.comin lahjakortteja ja maksutavaksi on ilmoitettu kryptovaluutat BTC, Eth ja LTC. Lue lisää

LinkedIn-vuoto antaa lihaa RDNA3-huhujen luiden ympärille

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 606


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
AMD:n RDNA3-arkkitehtuurista tiedetään toistaiseksi vain vähän. Yhtiö on nyt varmistanut sekä ensin CES-messuilla että sittemmin osavuosikatsauksensa yhteydessä, että uuteen arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia tullaan julkaisemaan vielä kuluvana vuonna. AMD:n aikataulujen varmistamisen lisäksi arkkitehtuurista on tiedetty tähän asti vain, että se tulee käyttämään ”kehittynyttä valmistusprosessia” ilman sen tarkempia tietoja.

Useat eri vuodot ja huhut ovat kertoneet, että ainakin Navi 31- ja Navi 32 -grafiikkapiirit perustuisivat useampaan pieneensiruun, kun Navi 33 olisi yhteen siruun perustuva perinteinen monoliittipiiri. Useimpien vuoto- ja huhulähteiden mukaan Navi 31 ja 32 perustuisivat kumpikin kahteen GCD-grafiikkasiruun ja yhteen MCD-siruun, joka sisältäisi muistiohjaimen sekä selvästi kasvaneen Infinity Cache -välimuistin.

Nyt huhut ovat saaneet taakseen myös hieman lihaa, kiitos AMD:n pitkäaikaisen insinöörin LinkedIn-profiilin. Nyt jo piilotetun tai poistetun profiilin tiedoissa mainittiin vuonna 2014 Infinity Data Fabric Silicon Design Teamin jäsenenä aloittaneen, mutta jo yli 27 vuoden uran yhtiössä tehneen insinöörin projekteiksi AMD:n liki kaikki grafiikkapiirit Vega 10:stä lähtien sekä kaikki järeään laskentaan suunnatut piirit. Mukana ovat myös vielä julkaisemattomat Navi 31, 32 ja 33 sekä MI300.

LinkedIn-profiilin tiedot täsmäävät huhuihin, joiden mukaan AMD tulisi valmistamaan RDNA3:n GCD-sirut 5 nanometrin prosessilla ja MCD-sirut 6 nanometrin prosessilla. Monoliittipiiri Navi 33 luottaa profiilin mukaan 6 nanometrin prosessiin, samoin kuin laskentapuolen MI300. MI300 tulee olemaan huhujen mukaan merkittävä muutos yhtiön nykyiseen CDNA-linjastoon, sillä sen huhutaan sisältävän myös tarkentamattoman Zen-arkkitehtuurin prosessoriytimiä.

Lähde: Overclock3D, BluesViolet @ Twitter

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
216 845
Viestejä
3 852 386
Jäsenet
66 369
Uusin jäsen
Fraktuuri

Hinta.fi

Ylös Bottom