Liköörin valmistus

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kaotik
  • Aloitettu Aloitettu

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
22 887
Liköörin valmistushan on yksinkertaista, ota marjoja, sokeria ja votkaa, pistä sekaisin ja odota.
Jokaisella puistokemistillä lienee kuitenkin omat jipponsa ja salaisuutensa joilla auttaa muita liköörinvalmistajia mäessä.

Itsellä on pakkasessa puolukkaa reilusti. Se kuluu tahtia noin 0 marjaa vuodessa, joten ajattelin kääntää sen likööriksi, piristeeksi ehkä karpaloita vähän (niitä tuskin on desiä enempää)
Mitä mausteita tuohon kannattaisi lykätä joukkoon, jos mitään? Entä onko sokerilla väliä, saako esim tummasta ruokosokerista parempaa vai viekö perinteinen juurikas"pöytäsokeri" voiton vai laukkaako jopa fariinisokeri mustana hevosena kärkeen?
 
Viimeksi muokattu:
Sitruksien kuorta
Mausteneilikkaa
Kanelia
Vaniljaa
Eri viinaksia (esmes brandy)

En nuihin sokerien eroihin osaa sanoa mutta olen kuullut siirappeja käytettävän.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
267 055
Viestejä
4 618 674
Jäsenet
75 980
Uusin jäsen
sifu

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom