- Liittynyt
- 14.10.2016
- Viestejä
- 22 887
Liköörin valmistushan on yksinkertaista, ota marjoja, sokeria ja votkaa, pistä sekaisin ja odota.
Jokaisella puistokemistillä lienee kuitenkin omat jipponsa ja salaisuutensa joilla auttaa muita liköörinvalmistajia mäessä.
Itsellä on pakkasessa puolukkaa reilusti. Se kuluu tahtia noin 0 marjaa vuodessa, joten ajattelin kääntää sen likööriksi, piristeeksi ehkä karpaloita vähän (niitä tuskin on desiä enempää)
Mitä mausteita tuohon kannattaisi lykätä joukkoon, jos mitään? Entä onko sokerilla väliä, saako esim tummasta ruokosokerista parempaa vai viekö perinteinen juurikas"pöytäsokeri" voiton vai laukkaako jopa fariinisokeri mustana hevosena kärkeen?
Jokaisella puistokemistillä lienee kuitenkin omat jipponsa ja salaisuutensa joilla auttaa muita liköörinvalmistajia mäessä.
Itsellä on pakkasessa puolukkaa reilusti. Se kuluu tahtia noin 0 marjaa vuodessa, joten ajattelin kääntää sen likööriksi, piristeeksi ehkä karpaloita vähän (niitä tuskin on desiä enempää)
Mitä mausteita tuohon kannattaisi lykätä joukkoon, jos mitään? Entä onko sokerilla väliä, saako esim tummasta ruokosokerista parempaa vai viekö perinteinen juurikas"pöytäsokeri" voiton vai laukkaako jopa fariinisokeri mustana hevosena kärkeen?
Viimeksi muokattu: